Şimdi Ara

kilitlenebilir . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charger R T -- 17 Mayıs 2014; 22:40:29 >

• Hem yükselmeye hem dönmeye gidecek bak hareketli makara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryko TR

Hem yükselmeye hem dönmeye gidecek bak hareketli makara

usta,eğer ben çapı çok çok çok küçük tutarsam yinemi aynı olacak ?
  • eline bi kalemi al defterin üzerine koy elini düz tut parmak ucunu kaleme koy ve döndürmeye başla bileğine gelince parmak ucununun aldıgı yolun kalemin aldıgı yolun yarısı oldugunu gorursun
  • Çapı olduğu sürece yani bir cisim olduğu sürece dönecek sabitle? Al sana sabit makara usta

• quote:

Orijinalden alıntı: Paranoidw

eline bi kalemi al defterin üzerine koy elini düz tut parmak ucunu kaleme koy ve döndürmeye başla bileğine gelince parmak ucununun aldıgı yolun kalemin aldıgı yolun yarısı oldugunu gorursun

herşey o çaplamı alakalı şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charger R T

quote:

Hem yükselmeye hem dönmeye gidecek bak hareketli makara

usta,eğer ben çapı çok çok çok küçük tutarsam yinemi aynı olacak ?

Capi büyük bisey kullandiginda farkedebiliyorsan capi küçük olanda da ayni şeyin. Geçerli olduğunu anlaman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR!!
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dönmeyle alakalı yarısı dönme yarısı öteleme
  • neyse boşverin,dediğim gibi kapasite yok
  • Anlamıyo olabilirsin ama şu sistem e bak bi ÖSYM ye kabullenmen gerekiyor bende esasını öğrenmeye çalışırım mesela fagositoz yapan bakteri var ama ÖSYM müfredatına göre bakteri fagositoz yapmaz kabullenecez nasalım 1 ay sonra işine bakarsın kardeşim

• quote:

Anlamıyo olabilirsin ama şu sistem e bak bi ÖSYM ye kabullenmen gerekiyor bende esasını öğrenmeye çalışırım mesela fagositoz yapan bakteri var ama ÖSYM müfredatına göre bakteri fagositoz yapmaz kabullenecez nasalım 1 ay sonra işine bakarsın kardeşim

Bu yine ugrastiklarima gore cok cok basit dusun bunu anlamadiysam onlari dusun.anliyacan batakliktayim.anliyamiyorum bir cok seyi ornek olarak herhangi bir tabandaki sayiyi 10 luga cozumkemekteki mantik veya 2 likteki 1 sayisi butun tabanlardaki 1 e esit olmasinin neseni,,ne biliyim,kuantum fizigi.anliyacan karman corman.hicbirseyi anlamiyom..zeka seviyem dusuk dostum.bazen isyan ediyom neden bende zeka yok diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.