Şimdi Ara

kilit ya da kaldırılsın lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Human Erkek mage shell set
    Human Kız valkiry hoş durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: matt mete

Çok çirkin bir kıza kaç kişi bu kız çok güzel diyebilrikii?? Ya da çok güzel bir kadına kaç kişi çirkin diyebilirkii????
    BEN idaa ediyoruMMMMM ORC lara bişe yakışlmıoRR cok cirkin kıyafetleri hemde HEPSİİİ mge ve Pri kızlar hariçç... Bu oyunu oynamayan alakası olmayan 5milyon insan toplayın her yastan yada 500 farketmezz..... Sorun bakalım her şekilde gösterinnn kaç kişi ORC ların shellerini yada chitinlerini yada walkerilerini beğenecek HUMANALRA kıyasla?????????? benim bu oyunu hiç çakmayan kız yada erkek arkadaşlarımın hepsinin istisnasız görüşü ORCların kıyafetlerinin çok çirkin olduğuuu!!!!!

yani simdi chitin giymis orc asasla human kiz yada erkek asasi yanyana koydugunda...
    orc asas cirkin diyorsan sende goz zevki sifir demektir(her ne kadarda dedigin gibi zevkler ve renkler ayni olmasada)
    ha mesela orc asasa shell hic yakismaz.human erkek asasada shell cok yakisir
    bi kere humanlarin hicbir karekterine kro hic yakismamis
    ama orclarin cuce mage haric her karekterine super yakismis bence

• bence en berbat karakter karus erkek priest. arkadas hadi 1 sey olsa neyse hicbirseymi yakismaz. sevdiklerim; human female warrior=dragon set ve +9 chitinli-erkek mage +9 shell ve karustan asas +9 chitin setli o sari rengin hastasiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • human kız asasa yeniceri set giyiceksin.ötesi yok oyunda
  •  kilit ya da kaldırılsın lütfen

kilit ya da kaldırılsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhyagg -- 2 Haziran 2011; 20:01:06 >

• bu da bahamutlu

• quote:

Orijinalden alıntı: orhyagg
    bu da bahamutlu

Gryphon diye biliyorum bunlari. bahamutlar yesil olmasi lazim
  • Kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 7 Aralık 2013; 19:58:01 >
  • krowazlı orc asas ve bahamutlu human female asas favorimdir. Ayrıca orclarda walkry ve gryphon fena durmuyor. En iğrenç karakterse orc male priesttir. Abi bole bır kıyafet olabılr mı ya, o chıtınlı hali resmen bızım badanacı faruk abıye benzıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: :BLooD:

ilk yazilanlari okuyunca herhalde ben baska bir alemde oyun oynuyorum diye dusunmustum

krowazlar ozellikle orc asasa cok yakisiyor.
    sadece orclarda cuce magelere krowazlar yakismiyor bence
    diger butun orc karekterlere krowaz cok yakisiyor
    humanin hic bir karekterinde ben krowazi begenmedim

kiz asasi hic sevmiyorum
    kiz karekter sadece prieste ve mageye gider

Ben sana katiliyorum. Benimde fikrim bu yonde. Kiz char oynayacaksan pri ve mage oynayacksin ayrica Kiz char erkek chara gore Atak acisindan daha faydali 10 atack daha fazla oluyor Erkek chardan Bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustiq

quote:

Orijinalden alıntı: :BLooD:

ilk yazilanlari okuyunca herhalde ben baska bir alemde oyun oynuyorum diye dusunmustum

krowazlar ozellikle orc asasa cok yakisiyor.
    sadece orclarda cuce magelere krowazlar yakismiyor bence
    diger butun orc karekterlere krowaz cok yakisiyor
    humanin hic bir karekterinde ben krowazi begenmedim

kiz asasi hic sevmiyorum
    kiz karekter sadece prieste ve mageye gider

Ben sana katiliyorum. Benimde fikrim bu yonde. Kiz char oynayacaksan pri ve mage oynayacksin ayrica Kiz char erkek chara gore Atak acisindan daha faydali 10 atack daha fazla oluyor Erkek chardan Bilginize.

pvp oynamıyon dostum uskoda statlar eşit

• pvp oynamıyon dostum uskoda statlar eşit

Canim kardesim Bu oyunu uzun suredir oynuyorum .

Biz stat pointler hakkinda tartismiyoruz Kiz - Erkek char arasindaki farkliliklardan bahsediyoruz.

Bu konuda tartisma yapmadan once git 1 tane mage char ac erkek . atack kontrol et. sonra ayni levelde kiz char ac ve atack ne kadar goreceksin . ( stat pointlerin ayni olmasi ve Elindeki staff in ayni + ve dmg olmasi sartiyla bir dene. sonra tartis bu konu hakkinda )

Not: mage icin gecerli bu atack artmasi ! diger charlar hakkinda bilgim yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiq -- 7 Haziran 2011; 8:27:28 >
  • aklima gelmisken koyayim dedim

• Hangisi gözüne güzel gözüküyorsa onu ol sonuçta başkasının değil senin zevkin önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sph

aksine banada humanlar itici geliyo

Shell setli warrior eline raptor üfss

Abicim bak sana şunu söleyimben 17 yaşında iken (su anda yaşım 26) bu younu ilk oyniyacağımda anlatılanlardan daha oyunu görmeden olmak istediğim şey ORC okçu idi.
    Daha sonra oyunu cafede oyanayanlardan gördüm ve orc ile human arasında kalmadım bile... ilk izlenimim bu ne yaa ben orc olmam demiştim...
    Okadar para harcayıp yada harcamayıp farketmez alınan itemlerin kendini göstermemesi bariz bir gercek orc larda...humanlarda secenek cok ve hepsin dede görüntü güzel...+10 shelli hiçbir ORC +10 shelli HUMAN asas tan yada wariordan dha class güzel görünemez...ORCların bence tüm kıyafetleri bahamutlar walkeriler herseyyyy KIZ mage ve PRi dısında tek kelime ile PACAWRA... Ama cok da ii yapıla bilirdi orc lar, bu bence oyunun bi eksiğiii...bende ORC olmak isterdim ozman

Oyun açılalı 9 sene olmadı

http://web.archive.org/web/*/www.knightonlineworld.com

Daha önceden oyunun sitesiwww.knightonlineworld.com değildi yalnız, hatırlatırım. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sph

aksine banada humanlar itici geliyo

Shell setli warrior eline raptor üfss

Abicim bak sana şunu söleyimben 17 yaşında iken (su anda yaşım 26) bu younu ilk oyniyacağımda anlatılanlardan daha oyunu görmeden olmak istediğim şey ORC okçu idi.
    Daha sonra oyunu cafede oyanayanlardan gördüm ve orc ile human arasında kalmadım bile... ilk izlenimim bu ne yaa ben orc olmam demiştim...
    Okadar para harcayıp yada harcamayıp farketmez alınan itemlerin kendini göstermemesi bariz bir gercek orc larda...humanlarda secenek cok ve hepsin dede görüntü güzel...+10 shelli hiçbir ORC +10 shelli HUMAN asas tan yada wariordan dha class güzel görünemez...ORCların bence tüm kıyafetleri bahamutlar walkeriler herseyyyy KIZ mage ve PRi dısında tek kelime ile PACAWRA... Ama cok da ii yapıla bilirdi orc lar, bu bence oyunun bi eksiğiii...bende ORC olmak isterdim ozman

Ziyaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonToucHim -- 10 Haziran 2011; 0:11:26 >

• orc warri shelleri çekince eline de raptor +7 alınca şekilde kimseyi tanımaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oucha

bence en berbat karakter karus erkek priest. arkadas hadi 1 sey olsa neyse hicbirseymi yakismaz. sevdiklerim; human female warrior=dragon set ve +9 chitinli-erkek mage +9 shell ve karustan asas +9 chitin setli o sari rengin hastasiyim

veee Huan BARBAR ADAM var ya onada hiç bişey yakışmıyo. Özellikle Shell berbat ötesi bana göre. Ama bahamut kafalık iyi duruyo :)
  • Cüce mage forever. Çok şeytanımsı duruyor. Bi de boynuz ekleseler var ya :D Zaten oyunun hikayesini okuduktan sonra bi daha human olmadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpingen111

orc warri shelleri çekince eline de raptor +7 alınca şekilde kimseyi tanımaz..

Karus warrior shellerini yıllardır severim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.