Şimdi Ara

kilit ya da kaldırılsın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 6 Şubat 2015; 10:06:33 >

• pp almayı cidden düşünüyorsan bence hiç asas oynama direk çöp item pp ben şahsen iron neckin yanında su anlık black dragon 3 kullanıyorum ve gayet güzel item
  • Kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 7 Aralık 2013; 19:55:43 >
  • +2 pp ye çöp item diyor. sorsan old pp takıyodur. :D kardeş dedin doğru hp 1 vuruşluk sen def al ama K0xpersan bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgayy06

+2 pp ye çöp item diyor. sorsan old pp takıyodur. :D kardeş dedin doğru hp 1 vuruşluk sen def al ama K0xpersan bilemem

http://forum.donanimhaber.com/m_42829369/tm.htm

evet aga old pp takıyorum aga clan pilisss

ayrıca bak üstteki mesajıma iron neckin yanına bdn 3 kullanıyorum demişim senin kendine sorsan old pp kullanıyodur diyen aklına kurban olayım be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkoJR -- 15 Mayıs 2011; 20:53:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: matt mete

ya ben şöle düşünüorum şimdi pp+2 dexi kötü deil ve bunun yanında def wermesi ki az bi def sayılmaz 25 in üstündeki tüm takı defleri iyi sayılır ayrıca ben asasta 200-300 hp cok olmasının yerine 30def olması taraftarıyım. canım normalde 4k desek buna 300hp eklesek 4300 olcak ve bi vs de yada herhangi bir yerde bir damege yedikmi olacak HP 2k örneğin ve git gide azalacak derken cok önemli bi nokta war burada işte DEF 30 olsa 300hp yerine canımız 20 bile kalsa 0 lanana kadar ondan yararlanırız fakat hp bir wurusluk bişe 1 kez fazladan wurmaları gerekir en fazla yatmak icn ve zaten kimsede bir wurusla 300 wuracak deil HATTA yarım wurusluk bişe almıs olcaz HP secersek... benim endişem bu sadece yoksa black dragon derim kesinlikle ama yinede bilenlerden yorum bkliorum

sana şunu söyliyim ilk mesajında sadece ikisi arasından söyleyin demişsin ama bi kere iron neck in kesinlikle olması lazım bence.. Kendimden anlatayım pk sırasında ben sürekli takıları değiştirerek kullanırım ama genelde bdn3 ile dolaşırım. Pk sırasında zaten asas olduğum için stealth ile etraflarda sinsice dolaşabiliyorum ve beni farketmeleri zor oluyor ve aralarından gözüme kestirdiğime yapışıyorum full ap takılar ile onlar beni farkedene kadar adamı kesmiş oluyorum ve aradan i.set i takarak rahatlıkla çıkabiliyorum..

pp2 28def 20dex 10 str 20int 200mp veriyor bdn3 ise 6def 25dex 250 hp veriyor eğer krowazın varsa zaten işin mana kısmını hiç düşünme. aradaki 22def te 20 ap ve 250 hp farkına değmez.. yani eğer zaten ölmemeyi dayanıklı olmayı düşünüyorsan i.set yaparsın pp gibi şeylere bulaşmazsın..

bide 250 hp yi 20 defe tercih etmem demişsin aslında bi yerde haklısın ve burada diğer takılarının önemi büyük ama hp ne olursa olsun önemlidir.

ben her türlü bdn 3 diyorum ve gayet memnunum itemimden

• quote:

Orijinalden alıntı: turgayy06

+2 pp ye çöp item diyor. sorsan old pp takıyodur. :D kardeş dedin doğru hp 1 vuruşluk sen def al ama K0xpersan bilemem

benim gozumdede cop item +2 pp... neden dersen ben zaten ppden gelecek 25defe bakacak birisi olsam neden atack taki kullanayim..pp2 alacagima bdn3 yada daha fazla ap istiyorum diyorsan aod alirsin.. ama oradan gelecek 5dex yerine 250 hpyi tercih edecegim icin bdn3 sectim.. sende 5dex 250 hp yerine 25defe ihtiyac duyacak bi carim var diyorsan git pp2 al..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim sorunumu ve kararsızlığım da giderilmiş oldu yorumlarınızın etkisi büyük oldu.
  • Kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 7 Aralık 2013; 19:56:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.