Şimdi Ara

Kilit ekranındaki uygulama kısayolu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Vakıfbank uygulamasını yüklemiştim telefona. Kilit ekranında uygulama kısayolu görünüyor kamera kısayolu gibi. Tutup yukarı çektiğimde direkt vakıfbank uygulaması açılıyor.

Açıkcası yeni yüklemedim vakıfbank uygulamasını fakat bugün farkettim nedense. Fikir olarak güzel ama uygulama güncellendi de (ondan da emin değilim) mi böyle birşey çıktı ya da nasıl oldu anlamadım.

Vakıfbank uygulamasını yükleyip kullananlardan ya da benzer durumda olanlardan fikir almak istiyorum.

Rahatsız olduğum bir durum yok ama nedenini merak ettiğim için sormak istedim.
     Kilit ekranındaki uygulama kısayolu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 19 Haziran 2015; 10:14:12 >

• Bende de aynı yerde AppStore kısayolu var.Ben herhangi bir ayar yapmadım.Neden oluyor ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Koios

Bende de aynı yerde AppStore kısayolu var.Ben herhangi bir ayar yapmadım.Neden oluyor ki?

şimdi de kayboldu kendi kendine.. anlam veremedim

• Daha önce de bu konu açılmıştı. Yine cevaplayalım. Orası Bulunduğunuz konuma göre önerilen ya da o konumda popüler olan uygulamalar. Mesela bizim Üniversite'de -Bilgi Üniversitesi- Üniversitesinin Uygulaması çıkıyor o alanda. Bazen avmlerde banka uygulamaları ya da mynet sinema gibi sinema Uygulamaları çıkıyor. Bu teknolojinin en işlevsel olduğu an iBeacon cihazlarının yaygınlaştığı an olacak. Kapalı alanda daha spesifik konum algilaninca mesela bir avmde mağazaya gore uygulama önerecek iPhone size. Şu an bunu Pupa Apple Bayisi uyguluyor. Pupaya girdiğinizde Pupa app öneriliyor.

Yaygınlaşınca daha da mükemmel olacak pratik bir deneyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Daha önce de bu konu açılmıştı. Yine cevaplayalım. Orası Bulunduğunuz konuma göre önerilen ya da o konumda popüler olan uygulamalar. Mesela bizim Üniversite'de -Bilgi Üniversitesi- Üniversitesinin Uygulaması çıkıyor o alanda. Bazen avmlerde banka uygulamaları ya da mynet sinema gibi sinema Uygulamaları çıkıyor. Bu teknolojinin en işlevsel olduğu an iBeacon cihazlarının yaygınlaştığı an olacak. Kapalı alanda daha spesifik konum algilaninca mesela bir avmde mağazaya gore uygulama önerecek iPhone size. Şu an bunu Pupa Apple Bayisi uyguluyor. Pupaya girdiğinizde Pupa app öneriliyor.

Yaygınlaşınca daha da mükemmel olacak pratik bir deneyim.

jb olmadan oraya mesajlar iconu konulmaz mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.