Şimdi Ara

KİLİT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gidip ben burada ki şöforlere bir teşekkür edeyim. Ben 2 yıl boyunca kardeşimin indirimli kartını, hala daha kız arkadaşımın mavi kartını kullanıyorum. Binde bir şöfor kartı değiştir demiştir o kadar. Karta el koymaya filan hiç kalkmadı, en son 2 gün önce kullandım. Olay İstanbul'da olmuş, bende İstanbul'dayım.

Adam zaten kavgacı tip belli, bu deli ya bıçaklasaydı adamı. Yolcular korkup kaçmış, otobüste kapılar arızalansa yolcular korkuyor. Adam cezasını çekmeli, ama bu kart yüzünden değil, insan olmayı beceremediği için çekmeli.

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Bunları da anlamıyorum arkadaş. Adamın yaptığını kesinlikle desteklemiyorum fakat bırakın insanlar biraz daha az vererek kullansın toplu taşımayı. Zaten vergilerle halkın canına okudular bırak adam 50 kuruş az versin. Ne yapacaksın 50 kuruşla dünyayı mı kurtaracaksın? Ülke zaten istese de kalkınamıyor şu saatten sonra bana ülke ekonomisi, herkes yapsa nasıl olur ayaklarına girmeyin.

Kimse bunu yapmazsa ülke bu hale geliyor işte. Herkes üstüne düşeni yapacak. Şöförün oradaki görevi insanları gidecekleri yere sağ salim götürmek değil sadece. Kart sahte mi, başkasının mı onu da kontrol etmek. Adam insan gibi kartı alıyor git başkasından rica et diyor.

Paşam vuruyor yetmiyor bıçak çekiyor işin içine polis girince biliyor başına gelecekleri " aman abi canım abi " . buna kofti delikanlılık deniyor işte. Gücünün yettiğine vur yetmediğinden saklan. Delikanlı değil bunlar. kofti.

kartın üstünde isim mi yazıyor? bir yerde daha rastlamıstım bu saçmalıga insanları soymak için bir uygulama sende bunu mu savunuyorsun.yazık

• Canis_Majoris_Vy C kullanıcısına yanıt
    öğrenci kimliklerinde resim ve isim yazıyor. Bunun soygunla alakası yok. böyle çakallar öğrenci kimliği çalıp, alıp milletin hakkını yemesin diye var.
  • Bütün otobüs minibüs taksi şoförleri hödüğün teki. İndirimli kartı kullanmaması gerektiğini söyleyebilir veya otobüste başka birinden kart alıp basmasını isteyebilir otobüs şoförü ama kartına el koyma yetkisi yok. Döven ayrıca hödük ondan bahsetmiyorum bile ama dayak yiyene acıdığım söylenemez.

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

öğrenci kimliklerinde resim ve isim yazıyor. Bunun soygunla alakası yok. böyle çakallar öğrenci kimliği çalıp, alıp milletin hakkını yemesin diye var.

herkesten kart parası demiyorsunda allah bilir karta da 5-10 tl vermişsindir hakkını yedirme şampiyon .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

Çoğu otobüs şoförü hak ediyor bunu.Ankara'da birçok kez buna tanık oldum.

sen ne diyorsun ya indirimli kartı alıp biniyorlar hem hak yiyorlar hem de kabadayılık yapıyorlar,yok öyle bunlardan çok var alayı üçkağıtçı almış öğrenci kartını biniyor ondan sonra bıçak çekiyorlar, bu insanlarla aynı şehirde yaşıyoruz işte bıçak çekmiş allahın ayısı

karta el konulur,yasaktır başkasının kartını kullanmak alınır müdürlüğe verilir ceza yazılır,kartı almayınca ne anlamı kalıyor adam yarın gider başka otobüse,tramvaya biner,yorumları şaşkınla okuyorum yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 1 Eylül 2014; 14:58:32 >
  • Olm bu devirde aracının yanında miber gazı taşıma gerek.bi de adam yanında biye bıçak taşıyor ki???

Orijinalden alıntı: bakukan

Bütün otobüs minibüs taksi şoförleri hödüğün teki. İndirimli kartı kullanmaması gerektiğini söyleyebilir veya otobüste başka birinden kart alıp basmasını isteyebilir otobüs şoförü ama kartına el koyma yetkisi yok. Döven ayrıca hödük ondan bahsetmiyorum bile ama dayak yiyene acıdığım söylenemez.

Hadi almadı diyelim. Başka otobüste denemeyeceği ne malum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Vikings
    Hail King Ragnar!
  • bu ne lan sinirim bozuldu cezasını çeksin şimdi

Pyhon Veri Bilimi &amp; Makine Öğrenimi (Acemi)

"Eyleme dönüşmeyen arzu, ruh bozukluğuna yol açar." - William Blake
  • Nedir bu bıçak silah sevdası ya ? Tutmasalar adamı bıçaklayacaktı pislik herif. Caydırıcı cezalar nerede ??? Yeter yahu.

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

quote:

Orijinalden alıntı: bakukan

Bütün otobüs minibüs taksi şoförleri hödüğün teki. İndirimli kartı kullanmaması gerektiğini söyleyebilir veya otobüste başka birinden kart alıp basmasını isteyebilir otobüs şoförü ama kartına el koyma yetkisi yok. Döven ayrıca hödük ondan bahsetmiyorum bile ama dayak yiyene acıdığım söylenemez.

Hadi almadı diyelim. Başka otobüste denemeyeceği ne malum?

Onlara girersek cüzdanından basanların kimin kartını bastığı ne malum? Ben adamı savunmuyorum sadece diyorum ki şahsi bir karta el koymak dandik İETT şoförlerinin harcı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

quote:

Orijinalden alıntı: Psman

Malum ırktan değilse bende bisey bilmiyorum.

Ne alakası var diyelim sen babanın kartıyla bir yere gitmek istiyorsun şoför kartını elinden alıyor sen olsan ne yapardın adam iyi bile sabretmiş şoföre.

Kafasına göre almaz. İşleyişi bilmiyorsun. Babanın kartı indirimli değilse, tam ise alamaz. Ki kartın tam mı indirimli mi olduğunu bastığında çıkan sesten anlıyor.

Şoförleri dünkü çocuk mu sandınız anlamadım ki. Bakıyor yarma gibi adam gelmiş öğrenci basıyor, üstelik kendine ait değil el koyuyor yasal olarak. Çünkü indirimden yararlanmayan kişi tam para ödemek zorunda. Ödemezse, başkasının kartını kullanırsa belediye zarara uğruyor. Bu tür zararların yıllık toplamı 5-6 milyona kadar ulaşıyor. Dünyadan haberiniz yok.

Döven adam her türlü haksız. Hem darp yüzünden, hem trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan, kamu kurumunu zarar uğratmaktan, karşılıksız yarar sağlamak gibi fiillerden suçludur.

Olay bu kadar net.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psman

Malum ırktan değilse bende bisey bilmiyorum.

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Video Silinmiş izlemeyenler buyrun

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.