Şimdi Ara

Kılıçdaroğluna Saldırı - 21 nisan 2019 - Saldırgan Serbest :) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.495
Cevap
11
Favori
84.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
545 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    Adli kontrol şartıyla serbest
    1 gün tutuklu kaldı :)
  • YUHHHHHHHHHHHHHHH

    ÜLKE BİTMİŞ.....
  • Evet ülke protokolüne 4. sırada olan kişiye yumruk atmanın bedeli bu, tutuklu da değil, gözaltıydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin çal kendin oyna. Ben o söylediklerinin hiçbirisini onaylamıyorum. CHP HDP ile ittifak yapmadı.Tek birlikteliği seçilebilecek yerlerde AKP adaylarına karşı CHP adaylarının desteklenmesiydi. Benim söylediğim ise HDP ile bunun gibi müşterek konularda bir araya gelinebileceğidir.Demokrasinin sıfırlandığı bir ortamda HDP ile bir araya da gelinir.Bu gayet doğal.

    Öyle salla pati laflarla geçiştirilemez bu gerçek. CHP'nin içindeki HDP yanlısı akımdan ben de rahatsızım. Ama şartlar CHP'yi "demokrasinin mültereklerinde" uzlaşmak için gerek HDP gerek Saadet Partisi gibi tarihsel kimliğinden uzak partilerle bir araya getirdi. Siz ise adeta körlemesine şeytan taşıyorsunuz. SAVUNACAĞIMIZ EN BÜYÜK DEĞER DEMOKRASİDİR. Bu mücadelede yanımıza gelenlere sen git diyemeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi burada tayyibe yumruk atılırken bir karikatür çizin veya photoshop yapın bakalım ne oluyor, ülke yalaklar ile birlikte bataklığa gömülüyor, ama onlar sevinç içinde. Vatanlarını seviyorlar tabi ,yersen.
  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    Körlemesine şeytan taşlamıyorum. h*pnin ne olduğu her zaman ortada. Bunlar senin, devletinin ve demokrasinin düşmanı. Hiçbir zaman dost olmadılar ve olmazlar. Böyleleri ile de bir araya gelmek demokrasi değildir. Olsa olsa acizlik olur. Bunu söylemeye çalışıyorum. Onlar demokrasi için senin yanına gelmiyor, senin arkana saklanıyor ve istediklerini gizlice ve yavaşça yapmak için uğraşıyorlar. Bunu görmüyor musun?

    İttifak yapmadı diyorsun. Madem yapmadılar neden bu tipler chp içinde? Açık açık düşman olduklarını belirttikleri halde nasıl oluyor da rahatça dolaşabiliyorlar?
  • 1lac kullanıcısına yanıt
    Bizde öğrendik ama senin söylediğinden farklıymış ; cahilmiş , bilgisizmiş , aklı basmazmış ve eğitimsiz olmayı tercih etmişler . Köylülerin cümlelerinden bunlar çıkıyor senin anlamanda bir problem varsa ki öyle görünüyor , bol menemensiz günler dinleriz ...
  • Obur konuya da yazdım, dünyanın hiçbir yerinde basit yaralama sucundan tutuklama olmaz.Bosuna debelenmeyin yine.

    https://m.haberturk.com/yumurta-cocuk-eggboy-kimdir-dunya-gundemine-oturan-yumurta-cocuk-2407771

    Avusturyada senatörün kafaya yumurta atan çocuk vardı hatırlarsanız.Polis ifadesinden sonra direk serbest, bizdeki gibi günlerdir gözaltı falan yok kesinlikle.madem hukuk devleti özlemi çektiğinizi söylüyorsunuz, siyasi maskelerinizi bir kenarı bırakın ve her kim olursa olsun bu tarz eylemlerde asla tutuklama yapılmayacağını öğrenin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hdp ile bir seçim ittifakı yapılmadı ama CHP yönetimi YCHP iddiasıyla politikasını değiştirdi. İçerisine Sezgin Tanrıkulu, Canan Kaftancıoğlu gibi isimleri aldı. Bunu zayen eleştiriyorum. Benimsemiyorum. Ve sırf bu isimler var diye partiyi de onlara bırakacak değiliz. Bu parti bir zümrenin ve bir mezhebin partisi değildir. Bunlar ayrı konular.

    Bugün. Bugün ise durum çok farklı. Buhün demokrasinin, demokrasimizin yok olduğu günleri yaşıyoruz. O olmazsa yerim senin milliyetçiliğini. Yerim senin Atatürkçülüğünü. İktidar bugün Atatürkçü olur yarın açılım yapar. Gıkını çıkaramazsın. Demokrasiyi savunmak için zoraki birlikteliklere mecbursun. Bari o kadarcık ortak noktamız olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

    Yola mayın döşeyenlerle kol kola girmek mi Atatürk milliyetçiliği?
    Onların elemanlarını kendi partine doldurmak hatta kritik pozisyonlara yerleştirmek mi Atatürk milliyetçiliği?
    Avlanan teröristlerin cenazelerine partiden adam göndermek ya da katılmak mıdır Atatürk milliyetçiliği?
    Birlikte güzel salladık demek mi Atatürk milliyetçiliği?
    Yoksa ypg terör örgütü değildir demek mi Atatürk milliyetçiliği?

    Ya nasıl böyle bir durumu savunursunuz ya nasıl? Bir de onun adını karıştırarak yapıyorsunuz bunu. Atatürk düşmanlarının ekmeklerine yağ sürüyorsunuz farkında değilsiniz.(h*p ile birlikteliği savunan tüm sözde chplileredir sözüm.)
    Mevcut iktidarı yenmenin çözümü bu mu yani? Beceriksiz, utanmaz bir sözde parti başkanı ve önemli(!) görevlerdeki üyeler, onlarla ilişkiye giriyor, onlardan onlarca kişiyi içeriye sokuyor, bu durum , zorunuza gitmiyor hatta iyi yapmış diyebiliyorsunuz öyle mi? Helal olsun ya. Güçlü bir mide ister bu. Troll dediklerinizden farkınız yok.
    Ona milliyetçiliği şöyle öğretmişler (milliyetçilik kalleşlerle vatanı bölmek için uğraşan soysuzlarla iş birliği yapmak) ama şunu bilmiyor ki insan dediği insan değil yaratık Atatürk bırak bunlarla birlik olmayı yaşatmazdı bile. ama maalesef buna Atatürk'ü de yanlış anlatmış büyükleri




  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Olay sıradan bir adam yaralama olayı değil. Olay bir linç girişimi. Bunu görmemek için kör olmak gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsterixOburix

    Olay sıradan bir adam yaralama olayı değil. Olay bir linç girişimi. Bunu görmemek için kör olmak gerek.
    akp&hdpli olmak gerekiyor desek daha iyi anlarlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 24 Nisan 2019; 0:49:33 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Neymiş bu işbirliği? Chp seçimde hdp ile ittifak yaptı mı? Hayır. O halde nereden çıktı bu işbirliği hikayesi.

    Hdp mecliste yok mu? Meclis komisyonlarında hdpli vekiller akpliler ve mhpliler ile birlikte çalışmıyor mu? Hdp ile birlikte pek çok yasa teklifini reddetmedi mi Akp ve mhp? Peki bu onları terör destekçisi mi yapar?

    SİYASETTEN GRAM ANLAMIYORSUNUZ.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Kedicik de serbest. Ne kadar harami, toplum düşmanı varsa protokolden yandaşınız. Kılıçdaroğlu sizin gibi kandan beslenmiyor. Bu karşılaştırmayı fetö ve sizin müzmin kandırılmış arasında yaparsak elebaşılığını fetö sizin Ali Babanız'ın 'maşalığından' öte götüremez. Size diş bileyen yok - kindâr ve özünden kopuk nefret nesilleri var. Hâni yunan yunan vs. diyorsunuz ya, onlarla gerçek müslümanlar arasındaki o fark, işte sizin dava dediğiniz hırsınızda yaşattığınız kin. İçiniz başka, dışınız yalandan mağdur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    Yani h*p chp ile demokrasi ve ülkemizin iyiliği için bir araya geliyor öyle mi? Vay be. Bunca zaman değerlerini bilememişiz(!)
  • -Bekir Bozdağ’a saldıran kişi serbest bırakılınca Chp’liler: İşte adalet.

    -Taner Yıldız’ın burnunu kıran kişi serbest bırakılınca Chp’liler: İşte adalet.
    Kılıçdaroğluna Saldırı - 21 nisan 2019 - Saldırgan Serbest :)

    -Kılıçdaroğlu’na yumruk atan Osman Sarıgün serbest bırakılınca Chp’liler: Bu nasıl adalet?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem hayır hem evet. Hayır çünkü HDP gibi partilerin tek düşündüğü Kürtler ve kürtçülüktür. Yanı mhp gibi. Evet çünkü demokrasi olmadan siyasi hayattan silinirler ama uyan be kardeşim. Demokrasi olmadan senin de söyleyeceğin bir laf kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    senin gibi siyasetten anlayacağıma hiç anlamam daha iyi. bu ülke sizin chp nizin iktidar koltuk kavgaları yüzünden akp ye mahkum oldu hala konuşuyorsun en büyük milliyetçi benim diye milliyetçilik kalleşlerle yol almak değildir bırakın bu lafları hdp nin koluna girmeden adam gibi tek chp olarak yola çıksanız şehit anaları babaları kardeşlerinin oyunu kaybetmezdiniz o kadar düşünce özürlüsünüz ki Türkiye de hdpe yanaşıp demokrasi milliyetçilik deyip oy alacağınızı sandınız harbiden çok iyi siyaset yapıyorsunuz tebrikler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 24 Nisan 2019; 1:17:0 >
  • nedimvural kullanıcısına yanıt
    O lâf, bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir manasında bir taşlama nüktesidir, 23 nisanı ulusal egemenliğimizin bayramını ağza almayan türünün örneği vatan haini. Hepiniz akılsızlığınızın dışa vurumusunuz.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.