Şimdi Ara

Kılıçdaroğluna Saldırı - 21 nisan 2019 - Saldırgan Serbest :) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.495
Cevap
11
Favori
84.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
545 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

    Körlemesine şeytan taşlamıyorum. h*pnin ne olduğu her zaman ortada. Bunlar senin, devletinin ve demokrasinin düşmanı. Hiçbir zaman dost olmadılar ve olmazlar. Böyleleri ile de bir araya gelmek demokrasi değildir. Olsa olsa acizlik olur. Bunu söylemeye çalışıyorum. Onlar demokrasi için senin yanına gelmiyor, senin arkana saklanıyor ve istediklerini gizlice ve yavaşça yapmak için uğraşıyorlar. Bunu görmüyor musun?

    İttifak yapmadı diyorsun. Madem yapmadılar neden bu tipler chp içinde? Açık açık düşman olduklarını belirttikleri halde nasıl oluyor da rahatça dolaşabiliyorlar?
    Bu HDP asla yola mayın döşemez döşeyen PKK dır, başındaki adamla da sizin reyiziniz görüştü çokta saygı gösterdi, kaldı kı PKK meselesi de çözülmek zorunda 40 sene olmuş artık. 40 SENE!!!! ne diyor bu adamlar bi oturup dinlemek lazım, nihayetinde japon değil bu adamlar bu ülkenin vatandaşları, Suriyelilerden çok daha yerli çok daha milliler, PKK lı dediğin adam Adıyamanlı Urfalı şuralı buralı yani bu ülkenin evladı en neticede.

    Mesele bunlarda değil yok hdp terörsitmişte şuymuş buymuş, arkadaş HDP, AKP ye seçim kaybettirdi mesele bu.
    Seni başkan yaptırmayacağız dediği için Selahattin Demirtaş'ı hapse attırdı. Milletin iradesine saygı gösteriliyorsa bu adam 10 milyonu temsil eden partinin lideri neden içeride deyin mesela!!!

    Sorun bir kere beyinsiz ya da alçak değilseniz; "sizin hırsızlıklarınızı ortaya çıkarana kadar Hoca Efendi dediğiniz adama şimdi terörist diyorsunuz. Ne iş deyin...

    Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına almıştın ümmetçiydin şimdi FETÖ'cüler niye içeride deyin. Ne istediniz de vermedik diyene ne verdiniz diye bir sorun. Bu ne demek deyin

    5000 Hakim terörist ilan edildi bu adamların verdikleri kararların tümünün incelenmesi gerekmez mi onların tümüne yargılamnın iadesi yolunu açın deyin.

    Salak olmayın yani, salaklık kötüdür, bela olur insanın başına, sizin olmazsa çocuğunuzun başına bela olur.




  • sunirgerep S kullanıcısına yanıt
    Şu anlık bir parti tutmuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

    Şu anlık bir parti tutmuyorum.
    Bir şekilde ifade et kendini, ya kendi fikirlerini yeniden değerlendir ya da fikirlerine uygun bir yer yarat ama katıl siyasi hayata gerçekten kötü niyetli olmayan ve kafası çalışan herkese ihtiyaç var. 20 senedir perişan ettiler herkesi.
  • sunirgerep S kullanıcısına yanıt
    Durum hiç de iyi değil. Büyük planlama ve yönetim hataları yapıldı, yapılıyor. Bundan daha da fazlası var. Bunları ben de az çok görebiliyorum. Ancak devirelim de ne olursa olsun diyemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 24 Nisan 2019; 2:37:5 >
  • sunirgerep S kullanıcısına yanıt
    Yanisi şu, bu hâin kişiler için cürümün piri, herkesi sözüm ona hâin ilân edebilmek. O zaman haklı-haksız, doğru-yanlış diye bir ayrım kalmamış olduğunu ilân edebilecekler. İşte, o yüzden topluma mâl olmuş kişilere dört elle sarılmalıyız; çünkü bunlar, önce azar azar sonra fazla fazla herkesi 'kendilerine' benzetmek için bunu yapıyorlar.
    Dikkat ederseniz ithâmların kendi öznelerinden ıraksaması kavganın bir odağı yokmuş gibi gözüktürüyor, oysa ki esâsında var: yargıları değiştirebilmek. Hâini, uyanık-kurnaz, erdemliyi enayi yapabilmek.
    Bilmedikleri şey, göklerden bir nizâm olduğu, herşeyin kayda alındığı ve sonuçta sapla samanın ayrıldığıdır. Kimse ucuz etin yahnisine çok heveslenmesin.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Göklerden bir nizam diyorsun! peki.
  • Persona_Non_Grata kullanıcısına yanıt
    Ne dedin sen?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

    Ne dedin sen?
    Sen ne diyon la asıl, Chp ye oy vermiş 14 milyon insana hakaret ediyorsun. Ben de sana aynen iade ediyorum. Şimdi ben onlara demedim diye kıvır bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona_Non_Grata kullanıcısına yanıt
    Hepsinin h*pye sıcak bakmadığının ben de farkındayım herhalde değil mi? Ciddi ciddi böyle bir şeyi mantıklı bulanlaradır bu sözlerim. Önceki mesajımda parantez içinde uyarı yapmıştım. Bakabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 24 Nisan 2019; 3:52:42 >
  • Arkadaşlar HDP şöyle böyle demeye devam ederseniz daha çok erdoğanlı iktidar görürüz haberiniz olsun.

    Çok fazla mantık yürütmeye gerek yok, ülkemizde ortalama 7 milyon kürt seçmen var.

    Haziran 2018 seçim sonuçları.
    Muharrem İnce
    15.336.861

    Selahattin Demirtaş
    4.205.243

    Meral Akşener
    3.649.253

    Temel Karamollaoğlu
    443.774

    Doğu Perinçek
    98.930

    Bu tabloya göre, kürt seçmenin çoğu selahattin demirtaşı tercih etmiş. 4.2 milyon oy çok fazla.. Burada iyi partiyide araya katarsak CHP için yetersiz derecede oy toplamışlar. Yeni seçimde HDP aday çıkartmayınca 4.2 milyon oy 2 milyonlara düşerek CHP'nin bir çok yeri almasına destek oldular.Bu destek, seçmenin kendi desteği. Tercihlerini onlara daha önce oy verenlere bıraktılar. Buda ak parti ve mhpnin yenilgisini tescillemiş oldu.

    Şimdi burada güzel bir hesap yapacak olursak, kürt seçmeni ülkenin kaderini belirler. 31 mart seçiminde gördük ki binali yıldırım da dahil olmak üzere çoğu ak partili hdpnin oylarına talip olduklarını dile getirmiştir. Yani kürt seçmenlerin oylarına ihtiyaçları var. Algı ne peki? Neden bu kadar ortalığı karıştırıyorlar? ÇÜNKÜ; HDP seçmeni onlara oy verseydi, CHP yine terörist parti olacaktı. Burada amaç ne olursa olsun bir şekilde belediyeleri elde tutup 2023 seçimine zemin hazırlamaktı. Belediyelerin kaybedilmesi halinde tüm plan suya düşecek, iktidar büyük bir yara alacaktı seçim kaybedilmemeliydi.

    Kürt seçmen, laz seçmen vs.. bunların hepsi algı arkadaşlar. HDP seçmeni ak partiye verseydi bunlar olmayacaktı, ak parti yine kazanacak ve chp-hdp birlikteler demeye devam edeceklerdi.

    Diğer bir konu, selahattin demirtaşın terörist olması fakat ülkenin menfaatleri doğrultusunda oy verilmesini sağlaması olayı. Şimdi bunu stratejik açıdan düşünürseniz, onlar hiç bir zaman kürdistan ve abdullah öcalanı göremeyecekler. Daha önce yaptıkları açıklamaların hepsi kürt seçmenin gazını almak içindi o kadar. Bu aralar servis edilen haberlere baktığınız zaman ekrem imamoğlunun "selahattin demirtaşin çizgisini beğeniyorum" sözleri çarpıtılarak farklı yerlere çekildi. Bunu şöyle izah etmemiz gerek, CHP iktidar olursa hiç bir şekilde selahattin demirtaş fayda sağlamaz. Selahattin demirtaş bu ülkenin "ne yazık ki" kendi eliyle meclise soktuğu bir parti lideridir. Çözüm süreci yüzünden bu ülkede böyle bir parti kurabildiler.. DTP nin kapatılması ve HDP'nin açılması yaşananları güzel bir şekilde anlatmakla beraber pkk ile ortaklıkları bariz bir şekilde defalarca kez kanıtlandı.

    Burada insanları kutuplaştırmadan yönetilen bir süreç var. CHP'nin izlemiş olduğu strateji bir çok seçmeni birbirine kenetleyecek ve 2023 seçimini mutlaka kazanacaklar. Konuya HDP olarak değil, kürt seçmeni olarak bakılması taraftarıyım insanların algı operasyonlarına gelmeyin gereksiz yere hdp ile birlikteler imalarında bulunmayın öyle birşey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Archangel -- 24 Nisan 2019; 6:1:44 >




  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    Açılım gibi tarihi bir projeye girişiyosanız bunun çok önemli olumlu ve olumsuz sonuçlarına katlanırsınız. Evet özellikle baktım şehit sayılarına açılımda iki sene boyunca şehit verilmemiş 30 sene üstüne, sonrasında evet Önceki yıllara göre bir artış var maleaef allah mekanlarını cennet etsin ama buna karşın öldürülen terorist sayısı rekor düzeyde. Askeri vesayet türkiyenin bir gerçeğiiydi. askerin seçilmişlere müdahalesi bir gerçekti.
    İçi boşaldı dediğin TSK tarihinin en güçlü döneminde şu an, pkk ya karşı en etkili olduğumuz zamanlardayız.
    Evet pkk bitti demek yanlış ama bu topraklarda eskisi gibi eylem yapamayacaklarıda bir gerçek.
    Sonuç olarak asıl konuya gelirsek chp hdp ile ittifakın diyetini ödüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ussaki U kullanıcısına yanıt
    Bir kurtlar vadisi kafasi daha...

    Iyi seyirler, ne diyelim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ussaki U kullanıcısına yanıt
    Elindeki uçaklar eski..
    Elindeki tanklar çok eski..
    Elindeki asker gitmek istiyor ama amerika var diye gidemiyor..

    Böyle savaş, böyle iktidar olmaz. Dünyanın en iyi askeri kuvvetlerine sahibiz ama en kötü zırhlı araçlar bizde. Nereye en etkili olduğumuz zamanları arkadaş.. Hiç bir zaman iyi olmadık afrin ve fırat kalkanı harekatında iyi zırhlı araçlarımız olsaydı 1 tane bile şehit vermezdik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Archangel -- 24 Nisan 2019; 8:5:28 >
  • ussaki U kullanıcısına yanıt
    Adminlere anlatirsiniz bunu da

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.