Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu' ndan Sert Mülteci Tepkisi: Sabah Başka Akşam Başka Konuşuyorsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kılıçdaroğlu' ndan Sert Mülteci Tepkisi: Sabah Başka Akşam Başka KonuşuyorsunKemal Kılıçdaroğlutwitter
    “Sevgili Halkım, Selden mağdur olan insanlarımızın yanında olabilmek için belediye başkanlarımızla birlikte bölgedeydik. Maalesef ülkece canımızın derdine düştüğümüz bu günlerde, bir de önümüzde Afganistan ve olası göçler konusu var; ve bunu başka bir zamana öteleme lüksümüz yok!”
    https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1426973695621337089

Kılıçdaroğlu' ndan Sert Mülteci Tepkisi: Sabah Başka Akşam Başka KonuşuyorsunKemal Kılıçdaroğlutwitter
    “Sabah başka akşam başka konuşuyorsun, aldığın talimata göre görüşün değişiyor. Bahçeli’nin ise hiç sesinin çıkmaması sığınmacıları kabul ettiğinin itirafıdır. Erdoğan’ın her söylediğini emir komuta zinciri içinde yerine getiriyor, sonra da "en milliyetçi benim" diye geçiniyor.”
    https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1426973712021078022

• Harbiden Bahçeli nerede?

Ülkeyi ne hale getirttim diye vicdanı sızlıyor mudur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Harbiden Bahçeli nerede?

Ülkeyi ne hale getirttim diye vicdanı sızlıyor mudur acaba?

onun 35 yıldır ülkeye ne faydası olmuş ki konuşsa ne olur

• açıklama çok sert olmasa da bazılarını tatmin ediyor

Kılıçdaroğlu' ndan Sert Mülteci Tepkisi: Sabah Başka Akşam Başka Konuşuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt

Bahçeli her zamanki gibi ölü taklidi yapıyor. Zaten konuşsa da boş yapıyor, dişe dokunur bir açıklama yaptığı hiç görülmedi.

Vicdan? Bahçeli akşam yemekte ne yiyeceğini ve içeceği çayı düşünüyordur. Kendi koltuğu ve kendisi dışında hiçbir şeyin umrunda olduğunu sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.