< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 12 Mayıs 2023; 2:37:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kılıçdaroğlu’ndan dev proje: Büyükşehirlerde 1 gigabit, kentlerde 100 megabit internet! (18. sayfa)
-
-
Cahil Cühela Olacağıma AkTrol olurum :)
Ekrem Başkanınız Kreş yapmayi, Park Yapmayı Proje diye Millete Gec.... , sizde sorgusuz sualsiz biat ediyorsunuz. Elemanı neki Patronuna güvenelim. +5 Yıl Yazın Reis'e 😀 Hayırlısı olsun.
Ha bu arada Alan şu anda müsait ya, Ulaşıma Şu kadar Milyar Dolar Yatirim, Alt Yapıya su kadar milyar dolar yatırım, Savunmaya su kadar milyar Yatirim eeeee Bitti 300MilyonMilyar Dolar. Şaka Gibi Ya, Çok Şükür Ömrümüz Bu Günlere Yetti 1,5 Yıldır iyi güldük.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6305800B1 -- 12 Mayıs 2023; 7:21:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı Cumalar
Selçuk Bayraktartwitter“Sayın Say, “Aya sert iniş” projesini ben değil, Türkiye’nin en iyi roketbilimcilerinden Doç. Arif Karabeyoğlu anlattı. Hayatını teknolojiye adamış bir mühendis olarak ben de elbette bu hedefe sonuna kadar destek olurum. Size tavsiyem, bilim insanlarına saygı duymanız. İdrak…”https://twitter.com/Selcuk/status/1656789086156341248Sayın Say,
“Aya sert iniş” projesini ben değil, Türkiye’nin en iyi roketbilimcilerinden Doç. Arif Karabeyoğlu anlattı.
Hayatını teknolojiye adamış bir mühendis olarak ben de elbette bu hedefe sonuna kadar destek olurum.
Size tavsiyem, bilim insanlarına saygı duymanız.
İdrak edemediğiniz bilimsel konularda dayanaksız atıp tutmak yerine öğrenmeye çalışmanız.
Zira, bilim de sanat gibidir, partizan tutumunuzu kaldırmaz.
-
Beni engellemeyi unutmuşsun
-
Vaadin yapılabilirliğinden ziyade bunu zaten yapan operatorlerin var olması garip. Yani hayalgücün bu mu derler insana. Fiber altyapi mevcut olan yerde kaç fiber abone var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumdaki çapulcuların taktiği bu istedikleri mesajları silerek seçimi kazanacaklarını zannediyorlar
Burayada troller doluşmuş biraz Ali Yeşildağ dinleyinde ufkunuz açılsın avaneler güzel bir vaat değil mi ülkede yıllardır 8 mbps internet satılıyor hala konuşuyorsunuz
Defne Devlet Hastanesitwitter“Hatay Defne Devlet Hastanesi İnşaatında 48. Gün”https://twitter.com/HastaneDefne/status/1656765957203689475
-
Tek argümanları var iha siha togg uçak köprü. Millet ekonomi diyor, adalet diyor, eğitim diyor, altyapı sorunlarından ve internet hızlarından bahsediyor bunlar aynı kelimelerle kafa ütülemeye devam ediyor. 418 milyar doların çok ufak bir kısmıyla memlekette 1 gbps internet girmeyen ev kalmazdı. Sayelerinde bu haldeyiz. Diyanete yapılan yatırımların yarısını aktarsalar altyapı ihya olur Seçmene kulaklarını bu kadar tıkayan başka bir kitle görülmemiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 12 Mayıs 2023; 9:11:0 >
demek ki onlarda kendilerini böyle tatmin ediyorlar.
-
Pekiiiiiii 100 Yıldır CHP yönetiminde Olan Izmir fiber internet ne durumda? Kim engel Izmir de? Anlatta biraz gülelim.
Maddelerin hepsine katıldığımı belirtmesem de oku bakalım evlat, kim neymiş gör. Sen okumayı seven birisine benzemiyorsun ama tamamını okursun umarım. distastetwitterdistastehttps://twitter.com/Distastemoment/status/1656672765091667969?t=uXxNmDe51ovOwLX1n9E-Dg&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 12 Mayıs 2023; 10:27:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aynen seloyu özel uçakla annesinin cenazesine chp taşıdı selo bile hayret etti.Siz ne çabuk geçmişi unutan insanlarsınız 2 gün depremzedelere yardım göndermediler.rusya ukrayna savaşında aynen şunun çok önemini anlıyor insan buğday bile ithal eder hale geldiğimiz un ve un ürünleri 5 katına çıktı eski türkiye en azından yiyeceğini içeçceğini üretirdi.eski manşetleri istersen atmayayım abdullah öcalana bile heyet gönderdiniz bize oy versinler insansız haba araçların bayraktarı tekelleşirdiniz
ben geçmişi unutmadığım için asla chp hdpkk bebek katili terör zihniyetini desteklemem oy vermem 1990 lardan beri hdpkk türevlerini destekleyen bir chp zihniyeti vardır. Deniz baykal zamanında ara verildi sadece, 2 günyardım edilmedi yalanını söylemeye hala utanmıyorsunuz. Bakın defne hastanesi 48 günde bitmiş ama görmeyecek kadar körsünüz demek ki, aponun heykelini dikene özgürlük diyen zihniyet apoya heyet gönderilmesine laf ediyor.
Biz apoyada seloyada onun destekçilerinede SİHA lar ile Roketsan mühimmatları gönderiyoruz ve göndermeye devam edeceğiz. Daha çok sarı torba üreteceğiz çünkü belli ki terör zihniyetleri bitmiyor bitmeyecek. Bizimde sarı torba üretimimiz bitmeyecek.
Terörist seloya özgürlük diyen zihniyeti destekleyenin bu ülkeye yapacağı hiçbir faydalı iş olamaz.
-
hadi gözle görmediklerimiz yalan, bunlar ne?
UNUTMA! Kim olursan ol, sandığa giderken:
1- Onların sorumsuzluk ve çıkarları için doğal afetler yüzünden yaşamını veya uzuvlarını yitiren yüz binlerce insanı unutma.
2- 128 ve 428 milyar doları kuru tutmak için nasıl hiç ettiklerini unutma.
3- Çözüm sürecini, hendek olaylarını, P*K ile OSLO GÖRÜŞMELERİNİ, yollar ayrılınca başkalarını P*K'lı olmakla suçladıklarını unutma.
4- F*TÖ ile geldiklerini, yollar ayrılınca başkalarını F*TÖ'cü olmakla suçladıklarını unutma.
6- Ergenekon ve Balyoz davalarını, kumpasları unutma.
7- yıllık %200 enflasyon ve çakılan alım gücünü unutma.
8- Basın ve İfade Özgürlüğü Endeksinde 149. sırada olduğumuzu unutma.
9- Demokrasi Endeksinde 103. sırada olduğumuzu unutma.
10- Hukukun Üstünlüğü Endeksinde 117. sırada olduğumuzu unutma.
11- Ülkeye milyonlarca kaçak göçmen soktuklarını unutma.
12- Çiftçiye "ananı da al git", doktorlara "giderlerse gitsinler", öğretmenlere "çapulcu", Türk kadınlarına "S*rtük" dediklerini unutma.
13- Kendilerinden olunca her seferinde mağdur olan türbanlı bacılarına karşı taraftan olunca "vitrin mankeni" dediklerini unutma.
14- Kısıtlanan bireysel hak ve özgürlükleri, yasaklanan konserleri, müziği, festivalleri unutma.
15- Her afet, terör olayı ve kriz yaşandığında yanlış verilerle halkı kandırdıklarını unutma.
16- Ana akım medyanın neredeyse tamamına sahip olduklarını ve yalan haber yaptıklarımı unutma.
17- Ana akım medya, internet ve sosyal medyaya sansür uyguladıklarını unutma.
19- Kızılay, Akut gibi kurumların nasıl yandaşlarla doldurulduğunu unutma. (KEREM KINIKI BİLE GÖREVDEN ALMADI.)
20- Devlet kurumlarına yapılan liyakatsiz atamaları unutma. (hamza yerlikaya)
23- "Bir kereden bir şey olmaz" skandalının yaşandığı Ensar vakfına Kızılay'dan 8 milyon dolar bağışlandığını unutma.
24- Milli Piyango'nun sahibi Yıldırım Demirören'in Ziraat Bankasına olan borcunu ödemediğini unutma.
25- Süleyman Soylu ile fotoğrafı olanları unutma.
26- Kerem Kınık ve açıklamalarını, depremde Çadır satan ve kadroları Binali Yıldırım'ın aile fertleriyle dolu olan Kızılay'ı unutma.
27- Pudra şekeri çeken Kürşatı unutma.
29- LGBT bireylerine en çok nefret söylemlerinde bulunanları unutma. Nefret suçtur.
30- Öğrenciler geçim sıkıntısı ve barınma problemi yaşarken tarikatlara vergilerimizle verilen milyonlarca lira yardımı unutma.
31- Tarikatçıların yaptığı skandalları ve gizlemeye çalışanları unutma.
32- Pandemi dönemindeki çifte standartları, hukuksuz baskı ve yasakları unutma.
33- Gara'daki katliamdan sonra kameralara gülenleri, şehitlere "kelle" diyenleri, APO'ya "sayın" diyenleri unutma.
34- Eren Bülbül'ün annesine binlerce insanın gözü önünde şov yapılarak verilen ev anahtarını unutma.
35- Gezi parkına katılan herkesin hainlikle suçlandığını ve "camilere bira şişesiyle girdiler" yalanlarını unutma.
36- "2023'de süper güç olacağız" yalanlarını, 20 senedir seçim sloganı yaptıkları yerli otomobili, her seçim öncesi buldukları doğalgaz ve petrolden sonra gelen zamları unutma.
37- Ülkenin faydasına olan her yasa tasarısını oy birliğiyle reddedenleri unutma.
38- Uber ve Paypal'ı yasaklayanları unutma.
40- Soma'da tekmelenen madenciyi #unutma
78- Cemaatçilerin arasında kendi canına kıyan Enes Kara'yı unutma.
79- Torbacılar tarafından yaşamına son verilen Sinan Ateş'i unutma.
82- Kanal İstanbul projesinin getireceği maddi ve ekolojik zararı unutma.
89- Propaganda için sosyal medya fenomenlerinin fonlanmasından, trol ordusu kurulmasına kadar yaşanan skandalları unutma.
91- Patlayan b*mbaları ve insan canının ucuzluğunu unutma.
92- İnsanlara çay fırlatanları unutma.
94- Rekor dış borçlanmayı unutma.
95- Yoksul ve çaresiz insanların sokak röportajlarında görünenden çok daha fazla olduklarını unutma
96- Sürekli gelen zamları unutma.
97- KVKK ihlallerini UNUTMA.
98- Çorlu Tren kazasını unutma.
99- Cebine para sıkıştırılan Dilek'i unutma.
100- "Küçüğün rızasıyla yapılmış işler" diyenleri unutma.
101- Başlarına çuval geçirilen askerleri unutma.
102- Domuz bağcı H*zbullah'a terör örgütü değildir, partisi yerli ve millidir diyenleri unutma.
103- Kozmik odanın kapısını açanları unutma.
104- Kayıp ailelerine ulaşmak isteyen Uyguları darp edip tehdit edenleri unutma.
116- Daha ucuza geliyor diye halka dana kesmesini öneren bakanları unutma.
daha sayacak çok şey var. ucuz et sırası, çürük sebze meyve alımı, kendimiz yapsak 1 liraya mal olacak köprüyü yid ile 5 liraya mal edildi, 1 maaşın bile yetmediği fahiş şekilde artan kiralar... TRTYE ABDULLAH ÖCALANIN KARDEŞİNİ ÇIKARTTI BUNLAR!
kendi açımdan sıkıntı olmaması için bazı maddeleri sildim. Yukarıda yazan hiçbir şey yalan değil evlat.
SANA BU KADAR YETER. OKUMAZSIN AMA YİNE DE DURSUN.
BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. HARAM OLSUN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 12 Mayıs 2023; 10:49:17 >
-
yalan orada yazılınca doğrumu oluyor 17-25 aralığın kupmas olduğunu sizin kasetçi kemal söyledi yalan işte
fetö ile iş birliğ iyapan şuna kasetçi kemaliniz
418 milyar doları nasıl var demiyorda gitti diyor olmayan birşey nasıl gidiyor size göre gittiyse demekki 418 milyar bu ülkede varmış. Yani söylevleriniz ile kendinizi yalanlıyorsunuz.
hee gördük demokrasi sevdalısı abd yi her yere demokrasi getiriyor sizinde istediğiniz abd demokrasisi, adama dikdatör diyorsunuz seçim oluyor her türlü lafı söylüyorsunuz sonra dikdatör oluyor nasıl oluyorsa :)
Yani kısacası hepsinin açıkalması var ama buna benim vaktim yok. Gelmiş Eren bülbülün annesine şov yaptırılıyor terbiyesizliğini yapan zatlar terörist selo ya özgürlük naraları atanları destekliyor.
balyoz ergenekon davalarını Mehmet ali Çelebi ile nedim şener e sor bakalım ne diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 12 Mayıs 2023; 10:43:45 > -
Şu haberin altına gelen yorumlar gerçekten çok üzücü. Bu kadar kutuplaşan bir toplumun olması endişe verici. Siyaset vatandaşın yapacağı veya yapması gereken bir şey değil. Yaparsa da böyle kutuplaşmalar oluyor. Umarım bu bakış açısı hızla değişir.
-
bana masal anlatma, cevap ver.
hakkım haram olsun.
Erdoğan’ın ettiği hakaretlerden bazıları şunlar: “Geri zekalı, haysiyet fukarası, sefil, zavallı, gafil, eşkıya, çürük, sürtük, siyasi eşkıya, haysiyetsiz, onursuz, sanatçı müsveddesi, edep fukarası, ahlaksız, haysiyet celladı, kan emici…”
sen okuduğunu anlamıyorsun galiba şakacı şey... balyoz ve ergenekonda askerlerimize kumpas kuruldu, kozmik odaya girildi. Burada el ele olanlar kimlerdi söylesene bana? Aynısını 3 Temmuzda da yaptılar ama o eli lavaboya soktuk...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 12 Mayıs 2023; 10:53:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X