Galericilerin ekmeğine yağ sürdün. Galericiler yine toplar sıfır araçları 2 yıl sonra 4 katına satar. Galerici asla kaybetmez. |
Kılıçdaroğlu: 'Şuan Araba Almayın! İktidarımızda Sıfır Araba Alacaksınız!' (10. sayfa)

Kılıçdaroğlu: "Şuan Araba Almayın! İktidarımızda Sıfır Araba Alacaksınız!"
(En Son Oy Tarihi: 21.4.2023)
-
-
Herşey tamam da sana mı kaldı cari açığı düşünmek ne demek ya. İşte böyle düşüncedeki adamlardan dolayı ülke gelişmiyor. Sen ben düşünme ülkenin halini. Kim düşünecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oy verdiklerin düşünecek. düşünmekle kalmayıp, akla bilime uygun çözümler üretecek. bunları uygulayacak. habire vergileri vatandaşa dayamayacak. vatandaş gıdadan bile kesmeye başlamış, oturup bir de "n'olacak bu cari açığın hali?" diye mi düşünecek. 20 yıldır iktidar olup, galaksiler üstü yetkilerle donanıp, verin yetkiyi, nasıl çözüyoruz görün, diyenler yerine o işi de biz mi yapacağız? oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 27 Temmuz 2022; 17:0:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O örnek gösterilen Almanya, amerikada da sadece iktidar düşünüyordu açığı. Almanların filan nasıl disiplinli çalıştıkları bilinir. Adamlar deseki aman ben mi kurtaracağım ülkeyi nolur Almanyanın hali
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessezgin -- 27 Temmuz 2022; 17:24:37 >
ciddi ciddi, bütün alman vatandaşlarının, akşam yemeği yedikten sonra, disiplinle oturup, "ja, şimdi almanya ekonomisini nasıl daha şahane yaparız, onu düşünelim" dediğini mi sanıyorsunuz? cidden mi? abbovv.
benden size bir kıyak bilgi: avrupa'nın parmak ısırtan büyük ülkelerinde, devlet aygıtını yönetmek için iş başına gelen iktidar partileri vb. , bilimsel, mantıklı, denenmiş ciddi uygulamalarla, bu işleri yaparlar. bilirler ki, hata yaparlarsa, sonraki seçimde kaybederler. üstelik oralarda adalet falan harbiden bağımsızdır. adı bağımsız olan bütün kurumlar siyasi baskıdan uzaktır. şimdi susun lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 27 Temmuz 2022; 17:36:30 >
Ortalama C sınıfı bir araç 2 senelik asgari ücrete satılmalı.
İlk paragraftaki gibi bir şey demediğimi biliyorsunuz. Ne demek istediğimi anladınız da işte neyse
Yine boş vaatler yine boş insanlar akıllanmaz kardeşim bu millet akıllanmaz ekonomide şunu yapıcam şu projelerim var demiyorda yine türk halkının duygusallağına oynuyor yazık aw kimlere düstük
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araba ucuzlasın, ekmek ucuzlasın, satın alma gücü artsın tabi ki fakat HDP ile kol kola gezenlere, birkaç yüz bin lira için oy vererek memleketi satmaya hazır olanlar var. Araba pahalı da olsa alınır ama memleket parayla alınmaz.
ev alana, parayı basana daha Türkçe bile öğrenmeden parayla vatandaşlık satana, İran sınırından katar Katar gelen terlikli sapıkları görmezden gelip, egede Yunanistan'a kaçacak olanlara göz açtırmayan vatansever! partine bir lafın var mı?
Terbiyesizliğin lüzumu yok. Bana döviz edebiyatı yapma. Ben imf den gelen para ile maaş aldığım zamanı bilirim. Senin ya yaşın yetmez, ya işine gelmez. Google dan araştırmaya da ya aklın yetmez ya işine gelmez.
Yazdığınızın altına imzamı atarım. Kesinlikle beklentim böyle. İnşallah bir an evvel görmeye başlarız o günleri.quote:
Orijinalden alıntı: BlackGhost12Demokrasi tanımına uyan bir iktidar hele ki yeni ise, yağmur gibi para yağacaktır TR'ye. Şuan TÜİK verisine(artık ne kadar inanırsanız) göre 750 milyar dolar milli gelir 6 ayda 1 Trilyon Doları yıkar geçer. Ekonomi toparlanmış olur. Döviz, asgari ücretin 550-700 Dolar karşılığına kadar düşer. Döviz konususıkıntı olmaz, yatırım yapacak ülke arıyor yabancı sermaye. TR potansiyeli öyle yüksek bir ülke ki her şeyin çok hızlı düzeldiğini görürüz bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen hiç boşuna düşünme bence, yıllardır iktidar olmayı bekleyen akp diye bir parti var, ona ver. hak ettiğin odur.
ne sallamışsın ya , vay vay vay. 80 darbesini bizzat gördüm ben. imf kredisinin anlamını da bilirim. ama şu son 20 yılda türeyen acayip varlıklara akıl sır erdiremiyorum. imf verdiği paranın üstüne resim mi çizmiş de, sen parayı tanıyıp, bunu imf verdi dedin? ilk seçimde bir daha dönmemek üzere siyasetin çöplüğüne gidecek olan partinizle birlikte siz de gidiverin, bir zahmet.
yalancının? sana çok güzel dava açıp, donuna kadar alırlardı ama , adalet mafiş maalesef. yoksa normal ülkede birilerini terörist ilan etmek büyük suçtur. bugün güvendiğin dayıların yarın sana arka çıkmazsa, ayazda kalmış bekçi, gibi olursun.
yeni moda mı bu? anlatamadığınız şey için, karşınızdakinin anladığını, ama anlamaza yattığını iddia ediyorsunuz. şu olmaz mı mesela, sizin kafanızdaki fikirler olgunlaşmamış, mantık çerçevesine oturmamış, hayatın doğal akışına aykırı olduğu için, ne siz bir şey anlatabiliyorsunuz, ne de karşınızdaki ne istediğinizi anlayabiliyor.
Bu savunduğunuz veya karşı laf attığınız İslam dini değil arkadaşım. Demokrasidir. İslami bir sistemde böyle bir durum olmaz (ötv) sen tatlı canını sıkma
-
BlackGhost12 isimli zatın. Bu forumda yazmış olduğu mesaj.
"Vergi vermeyin, sigorta ödemeyin. Paranızı sürekli yurt dışına çıkarın. Dövize çevirin."
Yukarıdaki şahsına ait sözle, bu konudaki yazdıkları arasında uçurum var
Sen önce bi iktidara gel vatana hainlik yapma adam gibi vakti geldiğinde aday çıkar . ama ben bu adama güvenmiyorum . muhalefetin nimetleri ... vakti geldiğinde abuk subuk yada kendini aday gösterirse görürsünüz siz mtv yi ötv yi memleket bitmiş . .ötv miş .. azı olan konuşuyor . önce adam gibi adayını belirle hainlik yapma vatana millete hayırlı kişileri aday diye göster seçil ondan sonra görücez ne halt yiceniz . bu adamdan genel başkan da iktidar da olmaz söyliyim pasif bir insan ama mansur da zaten öncelikli görevi olarak ankarayı adam etmeyi kafasına koymuş ki beceriyor , iyi de yapıyor siyaset konuşmuyor adam gibi adam işallah vatana millete hayırlısı olur ama o kılçıkdaroğlu varken biraz şüpheli gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X