Şimdi Ara

Kılavuzda puanı yazmayan bölüm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 Bilgi Amaclı yayınlanan kılavuza bi bakiyim dedimde istedigim Üniversite ve bölümün ( Maltepe Pdr) Burssuz için puanları yazmamakta. Kontenjan 70 Kişi diyor puan ve sıralamaya bakınca - işareti var. Sanırım bu kontenjan dolmamıs demek oluyor degilmi ? tercih edebiliyormuyuz ?

• Yeni açılmış demekte olabilir
  • Klavuzun ikinci sayfasında harflerle yazılı olan yerde açıklaması var dostum orası sana yardımcı olocaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Escherich kullanıcısına yanıt
    Peki tercih edebiliyoruz degil mi hocam ?
  • Tabiki tercih edebilirsin
  • Tercih edebilirsin ama şöyle de bişey var puanın yeterince yüksek değilse ve yeni açıldı diye onları yazarsan çoğuna açıkta kalırsın.
  • Rehberlik hocamda Kontenjan dolmamış,Yeni Acılmıs ve Burssuz olan bölümlere yerleşmen cok kolay olur diyodu ama. Neyse şu puanlar bi gelsinde bakalım hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    Peki şöyle bir şey var sen 300 puan aldın atıyorum ve çoğuna orayı yazdın. Ve 300 üstü puan alan bi çok kişi de orayı yazdı. Doğal olarak açıkta kalan sen olacaksın. Puanına göre bir yer yazarsan senin için daha büyük avantaj olur bence şahsen bunun acısını geçen sene çektim.
  • Dediğinizde doğru hocam. Lakin şöyle bişeyde var. Yazıcagım tüm bölümler burssuz ve cogunun kontenjan dolmamıs. Dolanların Puanlarıda ya 220 ya 230 taş çatlasın 240 oluyor. Okul fiyatlarıda malum kim cıkarır şak diye 30 bin lira verebilir ? Çok sınırlıdır bu. Evet açıkta kalma riski var, tercihlerimin hepsini dolmamıs bölümlere yapmıyacagım tabi puanım yeten yerleri düşünüyorum agırlıklı olarak ama 5-6 tanede böyle yeni acılan veya dolmayan bölümde yazmayı dusunuyorum. Uyarınız için cok teşekkürler yoksa tercihlerimin çoğunu dolmayan veya yeni acılan bölümlere yazacaktım
  • ya normalde 50 binle alan bir bölüm 90 binlik öğrenciği alır mı aynı şey benim de başımda istediğim bölüm kapanmıştı tekrar açılmış ve puanı yazmıyor bende oraya gitmek istiyorum acaba olur mu bilemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.