Şimdi Ara

Kılavuzda İtü Kontrol yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kontrol ve Otomasyon mu oldu la puanları yok yeni mi öğrenci alacak

• ytü değil miydi o la
  • Ytü de Kontrol ve otamasyon İtü de Kontrol vardı.Heralde İTü kontrol yerine Kontrol ve otamasyona çevirdiler puanları yok yeni gibi gözüküyor.Millet şimdi orda otamasyon eklendi diye seçecek kesin :D.Tekrar bakayım yanlış olmasın
  • Bilgisi olan
  • Yukarı bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

Ytü de Kontrol ve otamasyon İtü de Kontrol vardı.Heralde İTü kontrol yerine Kontrol ve otamasyona çevirdiler puanları yok yeni gibi gözüküyor.Millet şimdi orda otamasyon eklendi diye seçecek kesin :D.Tekrar bakayım yanlış olmasın

aynen hocam dediğiniz gibi.
  • aynen dedigin gibi oldu 12-16k arası olur büyük ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam geçen sene 13800 le kapamış sıralamam 13159 girerim heralde şimdi tırstım düşer mi yükselirimi belli değil.Bizim millet elektrik yerine Elektrik ve Elektronik seçtiği için uçabilir bölüm bir yandan da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 1 Temmuz 2014; 15:12:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

Hocam geçen sene 13800 le kapamış sıralamam 13159 girerim heralde şimdi tırstım düşer mi yükselirimi belli değil.Bizim millet elektrik yerine Elektrik ve Elektronik seçtiği için uçabilir bölüm bir yandan da

bir yükselme olur ama 500-600 kişilik filan olur diye düşünüyorum.yine de belli olmaz. umarım girersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.