Şimdi Ara

Kıl dönmesi var yardim edin beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kıl dönmesi cikti doktora gittim daha fazla buyumemis almaya gerek yok iltihaplanir ve agri yaparsa ameliyatla aliriz dedi.basindan gecen varsa yardimci olursa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.
  • ameliyat olcan malesef ama merak etme lokal anestezi uyguluyorlar acısız ben 2009 yılının ekiminde oldum bu sene 3 sene oluyor hatta olduğum gün 1 gece kalmadan çıktım hastaneden ameliyattan 3-4 saat sonra çıktım ve eve geldim napıyım sıkıldım hastanede
  • Endişelenmene gerek bendede var sanırım ama şuanlık bişey yok. Eskisi gibi değilmiş zaten hemen alıp dikiyorlarmış aynı gün hastaneden çıkabiliyorsun
  • SS isterük
  • Ben ameliyat oldum Şubat ayında, hiç korkma, o kadar büyütülecek bir şey değil.

Benim o bölgede kanama vardı ve üstüne oturunca ağrıyordu biraz. Ameliyat sorunsuz geçti, hiç ağrı çekmedim. Flap kaydırma yöntemiyle oldum. Dikişlere aldırana kadar hiç acım olmadı, çok rahattım. Sadece 2 hafta yatmak biraz ağrıtıyor bacaklarını. 3. hafta dikişlerimi aldırdım. Şimdi bir sıkıntım yok.

Kıl dönmesi hastalığını ilerletmek çok iyi olmaz. Hastalık ne kadar büyürse, iyileşme sürecinde bir o kadar artar ve zorlu geçer.
  • hocam bendede vardı benim son safhanın bir öncesiydi yani 2 seneye yakın doktora gitmemiştim ağrı sızı olmasına rağmen korkuyordum.

ameliyat sakın olma şimdi ameliyatsız cerrahi yöntemlerle işi hallediyorlar

elazığ fırat üniversitesi yapıyor zaten bu ameliyatsız yöntemi başlatan onlar.

istanbuldaysan orçun oral şentürk diye bir doktor var ve o da ameliyatsız yapıyor internetten araştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki kendiliğinden geçme olasılığı varmı artık asla yayılarak oturmuyorum ve spor falan yapmaya çalışıyorum.kendiliginden geçerse mükemmel olur ama beklemek de istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

istanbuldaysan orçun oral şentürk diye bir doktor var

daha once giden var mi bu doktora ? internette guzel seyler yaziyor da pek guvenemiyorum nedense.
  • Al eline jileti isyeaaaan diye bağırarak kıl dönmesi olan yeri kopar at.
  • em orayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: grinch1905

dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.

Kingsin
  • Ayran aldım sırf dönersin diye
  • Aman kardeş SS falan koyma sakın
  • Benim arkadaştada kıl dönmüştü 1 haftayı çıkartamadı.Çok tehlikeli ölümcül sonuçları olabiliyormuş.
  • Bendede basur var aga
  • AÇILIN BEN DOKTURUM! gel bakim sen şöyle...

Bak güzel kardeşim öncelikle bu senin dediğin Türk erkeklerinin neredeyse yarısının başına gelir merak etme. Hepimiz kıllı olduğumuz için kılımızın en münasip yerimize girmesi halk arasında çok normal karşılanıyor. Teknik olarak kendinle bütünleşiyorsun şu an. Senden bir parça yine sana giriyor... Olaya böyle bak rahatla biraz.

Yardımcı olacağım noktaya gelirsek: koy cebine 750-1000 tl arası bi para hiç acısız, zahmetsiz Fatih/Akdeniz caddesinde ki doktor nihat bengisu beyin ofisine git. gitmeden önce randevu al. 15 dk. Ameliyatını yapar, 10 dakkada ayağa kalkar hayatına devam edersin. Nerden mi biliyorum? O bütünleşmeyi bende yaşadım...

• Kıl dönmesinin belirtileri ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Kıl dönmesinin belirtileri ne ?

Aynen belirtileri neler ve olmaması için ne yapmam lazım. Başıma hiç gelmedi ama olurum diye korkuyom.
  • Aksatma sakın ağrı sızı başladığı zaman hemen ameliyat ol.Ben hata yaptım ilk seferinde ameliyat olmadım 1 sene sonra yine çıkmıştı ve baya büyük bi parça çıkarttılar içerden.Dikiş yapılmadı açık bırakıldı ve 6 7 ay açık yaraya pansuman yapıldı.Ne kadar erken ameliyat olursan o kadar rahat edersin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.