Şimdi Ara

KIl Dönmesi ameliyatı olcam :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ..yarın özel bi hastaneye gidip apse aldırcam ve en yakın zamanda ameliyata hooop..sözlüklerden falan okuyorum baya korktum aranızda varsa geciren yazsa cok faydası olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben 22 -- 31 Temmuz 2014; 0:31:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ben 22

hocalarım ölüyorum korkudan..yarın özel bi hastaneye gidip apse aldırcam ve en yakın zamanda ameliyata hooop..sözlüklerden falan okuyorum baya korktum aranızda varsa geciren yazsa cok faydası olur

Bu hastalığın ameliyatının korkulacak bir tarafı yok. Ben üç defa oldum. Ama ameliyat sonrası evre biraz korkutucu olabiliyor. Yalnız ameliyat sonrası evreyi çok rahat atlatanlar da olabiliyor şayet alınan hastalıklı alan büyük değil ve iyileşme süresi uzun sürmeyecekse.

Ama ameliyat alanı büyük ve yarı açık bırakılır şekilde ameliyat olursan işte o zaman sıkıntı var. En az 1 ay oturmak yasak olur ayrıca doktor sıcak su uygulaması verirse iyileşme süreci biraz işkence oluyor. Ama ben üç ameliyattan birin de bu şekilde ameliyat oldum.

Son olduğumda ise 15 gün oturmak yasak onda sonraki 15 gün ise yemek yerken oturmak serbest onun dışında yine yasaktı. Belli sürede ye yumuşak zemine oturdum yada oturacağım yere yastık filan koyarak oturdum. Yalnız ben de kilo vardı gerçi hala var. Kilolu olunca bu dediğim durumlar geçerli eğer zayıfsan bu süreler yarı yarıya iner.

Yalnız bundan böyle o bölgeyi elinden geldikçe kılsız tutman gerekli eğer mümkün olmuyorsa sık sık o bölgeyi temizleyeceksin. Çünkü bu öyle bir sinsi hastalık ki defalarca tekrar etmek gibi bir huyu var.

Kısaca ameliyat olunurken korkulacak bir şey yok. Ameliyat 30-45 dakika arasında sürüyor.

• Abi kesmeyin diyoruz makattaki kılları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim annem olmuştu bir hafta konuşamadı kadın.
  • Guattro kullanıcısına yanıt
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın derim. Kıl dönmesinin makat ile hiç bir alakası yoktur. Kıl dönmesi kuyruk sokumunda olan bir hastalıktır ve kıl kesmek veya kesmemekle alakası da yoktur. Hatta o alanda bulunan kılları bu hastalığa yakalanmamak için kesmek veya ağda ile almak gerekir.

Kısaca makat ile alakası olmayan bir hastalık.
  • kıl dönmesi her yerde olabilir sakalda da makatta da ama arkadaşın dediği kıl dönmesi başttan düşen saç tellerinin kuyruk sokumunda birikmesi sonucu kuyruk sokumundan içeri girmesidir.bu da yabancı bir cisim içeri girince iltihabı sebebiyet verir.o kıllar ordan çıkarılmadıkça sürekli iltihaplanır ağrı yapar.bu hastalığa yakalanmamak için kuyruk sokumunu temiz tutmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyom -- 27 Temmuz 2014; 17:36:12 >
  • oldum sonunda..destek isteyener pm atabilir yardımcı olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıl Dönmesi İyileşmiyor:(
    17 yıl önce açıldı
    Ve burun ameliyatı oldum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özel hastanede ücretler nedir acaba bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mü lütfen?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.