Şimdi Ara

**KIL DÖNMESİ AMELİYATI OLANLAR** (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.448
Cevap
68
Favori
887.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zturk1994

quote:

Orijinalden alıntı: Valhallarian

Arkadaşlar bu rahatsızlığı iki kez ameliyat sonucu geçen yaz aylarında yendim. Hepinize şifalar dilerim, benim önerim ameliyat sonrasında iyileşme sürecinde iken doktorla konuşup lazer epilasyon yaptırmanız. Maliyeti birazcık yüksektir ama faydalı bir çözüm oluyor.

Hepinize tekrardan çok acil şifalar.

yarın 9 da ameliyat oluyorum. şuanda kuyruk sokumundaki kılları almadım. sanrım doktor temizleyecek. ondan sonra tüy dökücü krem kullanmayı düşünüyorum. lazer epilasyon için ancak seneye yaptırabilirim.

Doktorunuza danışın siz öncelikle, o size yol gösterir.

Bol şifalar.
  • Kıl dönmesini çok duyuyordum ama hiç araştırmamaıştım.Dik oturmamaktan ve uzun süre oturmaktan kaynaklanıyormuş galiba.Belirtilerden herhangi biri yok ama baya bi kafama takıldı.Normalde ara vermeden otururken dik oturmaya ve 20-30dk yı geçmemeye çalıştım bugün.Pek bilgim yok bundan sonra neye dikkat etmeliyim neler yapmamalıyım tavsiyede bulurunursanız çok iyi olur.Çok dik oturan biri değilim fazla terleyen biri değilimdir.Bende de böyle birşey oluşur mu 17 yaşındayım.Pek hastahane falan bunlarla aram iyi değildir.Baya araştırdım çok zor bişey olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airBurN

Kıl dönmesini çok duyuyordum ama hiç araştırmamaıştım.Dik oturmamaktan ve uzun süre oturmaktan kaynaklanıyormuş galiba.Belirtilerden herhangi biri yok ama baya bi kafama takıldı.Normalde ara vermeden otururken dik oturmaya ve 20-30dk yı geçmemeye çalıştım bugün.Pek bilgim yok bundan sonra neye dikkat etmeliyim neler yapmamalıyım tavsiyede bulurunursanız çok iyi olur.Çok dik oturan biri değilim fazla terleyen biri değilimdir.Bende de böyle birşey oluşur mu 17 yaşındayım.Pek hastahane falan bunlarla aram iyi değildir.Baya araştırdım çok zor bişey olduğu için.

bel kısmında ve kuyruk sokumu kısmında kıl varsa dikkat etmelisin. kazak gibi olmasada az çok bizim milletimizde olduğu kadar var bendede.
    uzun süre pc başında oturmaktan ve kaykılarak oturmaktan dolayı o kıllar döküle döküle orada yuva yapmış. terlemenin sonucu gözenekler açılmış ve o kıllar oraya girmiş. eğer popo kısmında veya kuyruk sokumunda sertlik hissediyorsan direk doktora git. ameliyatsız yontemler mevcut
  • ameliyat oldum. burun ameliyatıyla aynanda yapıldı. agrım yok. diren takılı ameliyat kısmında. perşembe diren çıkarılacak.
    10 gun sonrada dıkısler alınacak..
  • Geçmiş olsunn.
  • tesekkurler. arkadaslar 5 gundur diren takılı. iltihap ve pis kan oraya akıyor. fakat cok azda olsa akıyor. bı durumda direni cikarmamasi gerekmezmi?

+ olarak dikişler alınınca cok aci oluyormu?
  • Ondan bana hiç takmadılar ve dikiş alınırken bende hiç acı olmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ser46

Ondan bana hiç takmadılar ve dikiş alınırken bende hiç acı olmadı :)

benim biraz ilerlediği için sanırım taktılar. baya bi iltihap aktı. bugün çıkardılar. haftaya dikişler alınacakmış.

suanda tek sorunum oturup kalkmak. kalkınca çok ağrıyor
  • Fazla hareket etme dostum :)
  • Konyadaki bir doktor arkadaşımın tavsiyesiyle sigorta hastanesinde bir hocaya tedavi için gittim.

Ameliyatsız şekilde 2 seansta sorunum çözüldü. Seans sonraları da günlük hayatınıza devam edebiliyorsunuz.
    Eğer çok ilerlemiş değilse rahatsızlık bir bakmanızı isterim. Sanırım fenol enjekte ile yapılıyor. Kendi alanım olmadığı için detaylı yazmak istemiyorum.
    Eğer ihtiyacı olanlar var ise ismini bulabilirim hocanın.
  • Daha dün flap yöntemiyle ameliyat oldum. Benimki çok ilerlemiş olacak ki ameliyat 3 saat sürdü. Ameliyattan korkmamanizi tavsiye ederim. Ben o kadar çok stres yapmıştım ki ameliyattan önce öleceğimi bile düşündüm. İlk kez ameliyat olacaktım. Ama hiç korkulacak bir şey yok. Tavsiyem ameliyatını internetten izlemeyin. Ben izledim ve tirstim. Ama hiç korkmayın. Gidim acı hissetmiyorsunuz. Çıkınca odama getirildim ağrı falan yok. Bugun ilk günümü bitirdim. Doktorum yarın göndereceğini söyledi bugun ve pansumanimi yaptı. Hiç acı yok. Dikişler 10 gün sonra alınacak şimdiye kadar her şey iyi. Ameliyat saat 19.00 da bitti gece saat 02.00'da yürüyordum. Sebebi genel anestezi oldum. Dualarınızı bekliyorum. Size de acil şifalar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun. Ben 1 haziran 2012 tarihinde açık ameliyat yöntemi ile kuyruk sokumumdan ameliyat oldum. 3 senedir geçiştiriyordum. Öncelikle olacak arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle acı duymuyorsunuz belden aşağınızı uyuşturuyorlar 10 saniye içinde uyuşuyor felçli gibi oluyorsunuz.. yalnız küçük ve büyük abdestinizi altınıza yaparsınız söylemesi uyuşukken hissetmiyorsunuz. 1 gece hastanede kalıyorsunuz kanama olursa diye. Daha sonra eve taburcu ediyorlar ağrı kesici ve antibiyotik hap kullanmanız gerekecek. Ben pansumanlara gitmiyorum yeni bir sistemmiş içine komple yaktılar herhangi bir şey sürmüyorum ve ilaçlarım bitti. Sadece günde 10-15 kere normal su ile duşta yıkıyorum sadece duru su köpük vs yok. Yaranın 16. günü ve oldukça iyi kapanma var 4-5 yumurta girecek kadar oyulmuştu şu anda 1 tane girecek kadar oldu yara fazla hareket etmeden yavaş adımlarla her gün yıkayarak hızlı kapanmasını sağladım oturma banyosu da yapabilirsiniz. Buyrun buda resim.. 16 günlük yaradır.

**KIL DÖNMESİ AMELİYATI OLANLAR**
  • Ben yeni farkettim kuyruk sokumumda sanırım çukurlar var...Ama iltihap koku vs tarzı problemlerim yok...Bu her halukarda kıl dönmesi alarmımı oluyor?
    İzmirde kime gitmemi tavsiye edersiniz,deneyimli arkadaşlar?

hele şu fotoyu görünce fena oldum şimdi...
  • herhalde bu ameliyatı olan dünyadaki en şansız kişi benimdir. 45 günü geçti ameliyattan sonra 2 kere daha kestiler bikez daha diren takıldı.. ve halen iyileşemedim. flap yöntemi ile yapıldı ama çaıktan beter oldu. yaram halen açık ve akıntı devam ediyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: csungu

Ben yeni farkettim kuyruk sokumumda sanırım çukurlar var...Ama iltihap koku vs tarzı problemlerim yok...Bu her halukarda kıl dönmesi alarmımı oluyor?
    İzmirde kime gitmemi tavsiye edersiniz,deneyimli arkadaşlar?

hele şu fotoyu görünce fena oldum şimdi...

Eğer daha yeniyse gümüş nitrat enjekte ederek kurutuyorlar ameliyata gerek yok sakın geç kalma ama göster mutlaka..
  • arkadaslar bende 8 hazıranda oldm. 2 gunde bır pansuman yaptırıyorum.. bu cuma dıkısler alınıcak. acı oluyormu dıkıs alınırken?? ve orayı temızlerken tras makınesı kullansam olrmu
  • Arkadaşlar ameliyatı geçtiğimiz salı günü oldum ve kapalı şekilde baktığımda ise sadece 0.5 cm çapında bir yara ve herşeyimi engelleyen o diğer heryer normal şekilde fakat daha dün 2 tane dikiş düştü gizli dikişmiş ve kendini atacak demişti kan vardı ama çok çok az 1 gün boyunca ağrılı geçti az önce tekrar kontrol ettiğimde ise 1-2 tane yarım cm lık 1 mm lik genişliği olan 2 tane çizik vardı ortası kan değildi acaba dikişler düşmüştür orası pansumanla kapanır mı ? yoksa başka bir sorun mu vardır
  • Arkadaşlar Ben 2 ay önce kıl dönmesi ameliyat
    ı oldum flep yöntemiyle 2 gündür yüksek ateşim var doktora gittim ameliyat yerin iltihap almış yarin genelcerraha gideceğim bu gün antibiyotik ve ateş düşürücü verdi bu gibi durum ile karşılaşanların yorumlarını bekliyorum

Muhteşem site emeği geçen herkesin ellerine sağlık
  • bende bu ayın 6nda ameliyat oldum bendekide baya büyüktü 3 senedir falan vardı açık ameliyat oldum gayet memnunum şuan ameliyattan sonra hiç bi şikayetim olmadı dünde dikişleri aldırdım sadece dikişleri alırken biraz acı oldu başka bi şikayetim yok şuan.. eğer bu hastalık belirtisi olan arkadaşlar varsa sakın geciktirmeden gitsinler benim gibi geciktirirseniz iyileşme aşaması gecikiyo.. özelde ameliyat oldum doktorumda gayet iyi sağolsun 3 günde bi pansumana gittim bu perşembe son pansumanım olcak.. 1 gün hastanede yattım. sorusu olan arkadaşlar varsa sorabilirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fazer82

Merhaba arkadaşlar öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun. Ben 1 haziran 2012 tarihinde açık ameliyat yöntemi ile kuyruk sokumumdan ameliyat oldum. 3 senedir geçiştiriyordum. Öncelikle olacak arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle acı duymuyorsunuz belden aşağınızı uyuşturuyorlar 10 saniye içinde uyuşuyor felçli gibi oluyorsunuz.. yalnız küçük ve büyük abdestinizi altınıza yaparsınız söylemesi uyuşukken hissetmiyorsunuz. 1 gece hastanede kalıyorsunuz kanama olursa diye. Daha sonra eve taburcu ediyorlar ağrı kesici ve antibiyotik hap kullanmanız gerekecek. Ben pansumanlara gitmiyorum yeni bir sistemmiş içine komple yaktılar herhangi bir şey sürmüyorum ve ilaçlarım bitti. Sadece günde 10-15 kere normal su ile duşta yıkıyorum sadece duru su köpük vs yok. Yaranın 16. günü ve oldukça iyi kapanma var 4-5 yumurta girecek kadar oyulmuştu şu anda 1 tane girecek kadar oldu yara fazla hareket etmeden yavaş adımlarla her gün yıkayarak hızlı kapanmasını sağladım oturma banyosu da yapabilirsiniz. Buyrun buda resim.. 16 günlük yaradır.

**KIL DÖNMESİ AMELİYATI OLANLAR**

şu fotoğrafı gösteriyorsun sonrada korkacak birşey yok diyorsun dostum... geçmiş olsun gerçekten cidden çok oymuşlar. dikkat edin arkadaşlar kıllı olanlar dahada dikkat etsin. temiz olmakta fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.