Şimdi Ara

KIL DÖNMESİ :(( (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
204
Cevap
3
Favori
26.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Perşembe öğlen kıl dönmesi yüzünden ameliyat olucam
    Flep yöntemi ile çizeceklermiş
    Bu sıcaklarda ne yapıcaz bilmem???

Şaka bir yana geçmiş olsun.

Allah kimsenin başına göstermesin.

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Birde düzenli olarak kılları kesiyorum doktorda tavsiye etmişti bence tecrübeli birene git profersör olması iyidir

Ne ile kesiyorsun ? makas-jilet ? Bende alıcamda.. tırsıyorum bu illetten

Orjinalden alıntı: DarkMourning

quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Birde düzenli olarak kılları kesiyorum doktorda tavsiye etmişti bence tecrübeli birene git profersör olması iyidir

Ne ile kesiyorsun ? makas-jilet ? Bende alıcamda.. tırsıyorum bu illetten

Varsa abin falan yaprak jiletle dikkatlice temizleyebilir.
    Yada bayanların kullandığı tüy dökücü spreylerde iş görüyor.

Gerçekten çok kötü bir şey. Yatsan böbreklerin ağrımaya başlıyor fazla yatmaktan. Zaten çok fazlada oturamıyorsun. Ameliyat olacaklara tavsiyem basit yüzme simitleri. Şişirip yara bir yere temas etmeyecek şekilde rahatça oturabilirsiniz.

Edit:
    Ayrıca ameliyat olanlar sakın oldu bitti demesinler. Temizliğini göz ardı etmesinler. Tekrarlama ihtimali yüksek. tekrarlama yapmasa bile iltihap toplanması olabilir. Şu anda bu yüzden raporluyum. Cuma günü iltihap için tekrar masaya yattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sédat -- 22 Ağustos 2007; 1:12:48 >

• En guzelı tuy dokucu kremler. Jıletle haftada bır temızlemek gerekıyor. Kremın hem kullanımı kolay hemde daha etkılı. Amelıyat olucaklara tavsıyem acık olsunlar. Kapalı yaparlarsa tekrarlama rıskı daha yuksek. Pansumana gıderken tanıstıgım bır elelamn bır senede ıkı defa amelıyat olmus. Ilkı kapalı oldugundan nuksetmıs ve ıkıncı amelıyatı acık yaptırmıs. Ona gore dıkkat edın.

Orjinalden alıntı: cem2004_34

En guzelı tuy dokucu kremler. Jıletle haftada bır temızlemek gerekıyor. Kremın hem kullanımı kolay hemde daha etkılı. Amelıyat olucaklara tavsıyem acık olsunlar. Kapalı yaparlarsa tekrarlama rıskı daha yuksek. Pansumana gıderken tanıstıgım bır elelamn bır senede ıkı defa amelıyat olmus. Ilkı kapalı oldugundan nuksetmıs ve ıkıncı amelıyatı acık yaptırmıs. Ona gore dıkkat edın.

Abin ~6 yıl önce ameliyat olmuştu. Daha aradan 1 yıl geçmemesine rağmen 2. kez ameliyat oldu. 2'side açık ameliyat'tı. Yani yarayı kapatmamışlardı. Bakımı oldukça zor. Ve her bünye kaldıramaz bunu. Ben 2005 yılında 1 kere oldum. Oda kapalı. Geçenlerde iltihap oluştu sadece. o da benden kaynaklanana birşey.

• ameliyatı flap kaydırma yöntemi ile oldum umarım nüksetmez...ameliyatta problem yok ama ameliyat öncesi stres ve de sonrasındaki durum baya bi rahatsız edici

hey sen, bana hiç umut olmadığını söyleme
    birlikte ayakta duruyoruz, ayrılırsak düşeriz
  • bende kıl dönmesi ameliyatı oldum.ameliyattan 2 gün sonraydı galiba taburcu oldum.doktor sırt üstü yatmayı önerdi.ağrısa bile yatman lazımmış orda boşluk olmasın diye.dikişler alınırken zahmetli oluyodu.ben devlet hastanesinde oldum.ilgi iyiydi ama temizlikçi kadın yemek masasını ve wc yi aynu bezle siliyodu
    Allah kimseyi hastaneye düşürmesin
  • @S.d.T Hocam senın abın bırazda sanssızmıs. Benım tanıstıgım 2kısıde kapalı yaptırmıstı ve 2sıde tekrar amelıyata yatmıs. Gercı acıkta olsa garantısı yok ama ugrasmak ıstemıyorsan kapalı yaptırırsın. Doktor bana acık onerdı tatılde oldugum ıcın 2ay katlandım. Insallah bırdaha olmaz.

Orjinalden alıntı: cem2004_34

@S.d.T Hocam senın abın bırazda sanssızmıs. Benım tanıstıgım 2kısıde kapalı yaptırmıstı ve 2sıde tekrar amelıyata yatmıs. Gercı acıkta olsa garantısı yok ama ugrasmak ıstemıyorsan kapalı yaptırırsın. Doktor bana acık onerdı tatılde oldugum ıcın 2ay katlandım. Insallah bırdaha olmaz.

inşallah.bana da açık önerdi doktor.ozaman daha okulum bitmemişti.mecburen kapalı yaptırdım.şuan çok fazla sıkıntı olmuyo
  • beyler gece gece gormez olaydim su konuyu bendede hafif bir belirti var 2 yildir ama kil donmesimi emin degilim su an hic iz rahatsizlik yok cok ufak bi topaklanma var kuyruk sokumumda fakat hic bir sorun yaratmiyor bana fakat simdi topigi okuyunca bu isin ne kadar ciddi oldugunu anladim ve simdi dotum 3.5 atiyor
    Perşembe günkü ameliyat değil de hemşirelerin odaya gelip ameliyat öncesi malum bölgeyi traş edeceklerini bilmek rezalet.

Orjinalden alıntı: robespierre

Dostum hemen bir genel cerraha git...
    Ben ihmal ettim senelerce, şimdi patladı.
    Gerçekten çok pis ve sinsi bir hastalık.
    Perşembe günkü ameliyat değil de hemşirelerin odaya gelip ameliyat öncesi malum bölgeyi traş edeceklerini bilmek rezalet.

sanirim haklisin ama tirsiyorum gitmeyede benimkisi gecen sene futbol macinda yere dusmem sonucu bi patladi ve kanadi sanirim kendini temizledi ve ondan sonra iyica ufacik bisi oldu ve bana artik hic sorun cikartmiyor ama ben yinede tirsiyorum sanirim bana terslik yapana kadar da gidicem cesaretim yok

• quote:

Devlet hastanesiyse temizlemiyorlar genelde. Sadece ameliyat bölgesini temizlenizmi diye soruyorlar. Ama sen 1 gün öncesinden temizliğini yap. Allah acil şifalar versin.

• quote:

Orjinalden alıntı: teknofobi

quote:

sanirim haklisin ama tirsiyorum gitmeyede benimkisi gecen sene futbol macinda yere dusmem sonucu bi patladi ve kanadi sanirim kendini temizledi ve ondan sonra iyica ufacik bisi oldu ve bana artik hic sorun cikartmiyor ama ben yinede tirsiyorum sanirim bana terslik yapana kadar da gidicem cesaretim yok

en azından git teşhisi koydur

• quote:

Orjinalden alıntı: brute_force

PAZARTESİ ANKARA MESA HASTANESİNDE AMELİYAT OLDUM ŞİMDİ EVDEYİM..SIRTÜSTÜ YATAMIYORUM HATTA BU YAZIYI BİLE AYAKTA YAZIYORUM :))) ASLINDA BAYAGI YAYGIN BİŞİYMİŞ BU AMA KİMSE BAHSETMİYOR :) BU ARADA ÖZEL HASTANE FATURAMIDA YAPI KREDİ SİGORTA ÖDEDİ :) YOKSA MAHFOLMUŞTUM 3250 YTL AMA HASTANEDE GERÇEKTEN İLGİ ALAKA YOGUNDU TÜM DOKTORLAR HEMSİRELER HATTA YEMEGİM İÇİN DİYETİSYEN AYAGIMA KADAR GELİP BİLGİ VERDİ :) NEYSE BASINIZDAN GEÇEN KIL DÖNMESİ ( PLONİDAL SİNÜS) VAKASI VARSA TECRÜBELERİNİZİ ANLATIN ARKADAŞLAR BU VESİLEYLE FİKĞİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNMUŞ OLURUZ..

o zıkkımınkökü hastalığı ben de olmuştum ve sonuç ameliyat tabi..O ameliyat masasında 25 dakika z.çtılar ağzıma ağrısından geberecektim nerdeyse...Dikiş alırken aynı dert...Ya bi düşünsenize ayakta z.çıyorsunuz yaa bundan pis bişey mi var???Ve üstüne 2 hafta yüz üstü kalıyorsunuz..Şimdi bile bazen rahatsız ediyor beni...Ve bunun tekrarlama ihtimali de yüksekmiş

• perşembe günü ameliyat oldum.
    ayakta yaziyorum.
    flep yöntemi imiş.
    epidural anestezi ile bel altını uyuşturup yaptılar.
    şimdi iyiyim ama tuvalete çıkmak ölüm be kardeşim

Bir kac gun icinde doktora gidecegim.İcimden bi ses omrumun sonuna kadar basima bela olacagini soyluyor. Hayirlisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 3 Eylül 2007; 1:12:50 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.