Şimdi Ara

Kicker L7 1000 watt RMS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar henüz 2 ay kendi otomobilimde kullandığım 38 cm kare Kicker marka L7 model 1250 watt ses çıkış 1000 WATT RMS özelliğine sahip tertemiz yeni model (göbeği koyu gri) basımı satıyorum...Özel olarak tasarlanmış (litresi kickerin tavsiye ettiği litreye göre ayarlanmış) kutusu ve metal döküm koruma aparatı ile birliktedir.Hiç bir sorunu ve problemi bulunmayan bir üründür..Kalitesi vede sesi tartışılmaz bilenler ne demek istediğimi anlamıştır.Kicker ın üzerine yoktur.
    Ayrıca yine kicker 1250.1 özel bass anfisi dijital ayarlı tam donanımlı vede kicker 3.00 farad kapasitörüde durmaktadır..Kendi aracımda kullandım ve aracı satıcağım için çıkardım...Tertemiz vede sorunsuzdur..İstenirse izmir 3.oto sanayinde görülebilir.

Fiyatı 0 olarak mağazadan aldığınızda L7:650 ytl kutusu(kardeşler imalatı):250 ytl Döküm koruma aparatı : 100 ytl Anfisi(kicker 1250.1 bass uzaktan kumandalı):1200 ytl Kapasitör(3,00 farad):350 ytl dir.
    Ben ;
    L7 (kutu ve koruma aparatı ile birlikte) :700 ytl
    Anfi:800 ytl
    Kapasitör:150 ytlden veriyorum.
    Eğer izmirden alıcı çıkarsa bunların üzerine montaj için herhangibir ücret alınmadan montajınıda yaptırıyorum(3.oto sanayinde konusunda uzman Cihan oto tarafından çok iyi tanınan Cüneyt usta yapıcaktır).
    Eğer izmir dışından olursada hediye olarak komple bütün kablo takımlarını göndericem(kablo takımları yaklaşık olarak 300 ytl civarında tutmaktadır).
    Not:izmir içi alımlarda sadece montaj yada kablo takımı hediye edilicektir.2 sinin bir arada olma şansı yoktur.Elinizi çabuk tutun arkadaşlar fazla kalmaz...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Kicker L7 1000 watt RMS

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sadece koruma emirini satıyor musun kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.