Şimdi Ara

kick boksla iyi vücut yapılır mı süre: 1 sene (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
25.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

quote:

Orijinalden alıntı: bahomaho

bodyle zor yaparsın kardeşim kick boksla birşey yapabilceğini sanmıyorum reflekslerin falan artar vurusların falan sertlesir

Body size ne katıyor anlamış değilim.
    Kickboks antrenmanları genelde 2 saat sürer. Bu süre içinde koşu,ısınma ve esneme hareketleri 1/4 ünü alır bu zamanın. Ardından o gün hangi hareketler çalışılacaksa onlar çalışılır. Ardından da şınav,mekik,squat ile antrenman bitirilir. Genel de, normal zaman da bu tür bir çalışma yapılır. Ancak müsabakalara hazırlanan sporcular ise daha ağır antrenman metodları ve salon içi müsabakalarla hazırlanırlar. İlk bir kaç hafta zor gelir. Ancak alışınca da bırakamazsın Antrenmanlar hafta da 3 ya da 4 gün olur. Sen en iyisi antrenman olmadığı günler hızlı tempo yürüyüş.(1.5 saat) Yap. Verdiğin kilolar nedeniyle sarkan vücudunu kickboks toparlayacaktır.Ancak! Daha iyi kas yapmak istiyorum diyorsan, daha fazla şınav mekik ve squat yapman lazım. Ama antrenmandan sonra halin kalırsa

Kickbox'ta ikinci haftam. Ne diyorsa birebir doğru. Antrenman sonunda bir makas hareketi yapıyoruz, akıllara zarar. Böyle bir zorlanma olamaz. Ama yararı olacaktır umarım.

• yardımlar için hepinize çok teşekkür beyler her yorum için. Bu sene derslere çalışıcam ama zaten fazla enerjiden yeterince odaklanamıyordum. Kurstan gelince duşumu alır çalışırım daha rahat olur.
  • Genis hacimli bir vucut istiyorsan body e gitmelisin
    Iyi kavga etmek istiyorsab sokakta en cok ise yarayan kick box onu secmelisin

Ama bana krali gelsin kick box cunun hic kasmam biraz koleksiyoncuyumdur torpido gozunde elektrsok+biber gazi var. Belki inanmayacaksiniz ama yine arabada veteriner arkadasin saolsun kacan danalara siktiklari uyusturucu igne varya onun tabancasi var 4 adette igne 1 tanesi adami.12 saate yakin uyutur heralde. Bunlarin hic birini kullanmadim umarim kullanmak zorunda kalmam bence kavga etmek en aciz yontem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anfield0

Genis hacimli bir vucut istiyorsan body e gitmelisin
    Iyi kavga etmek istiyorsab sokakta en cok ise yarayan kick box onu secmelisin

Ama bana krali gelsin kick box cunun hic kasmam biraz koleksiyoncuyumdur torpido gozunde elektrsok+biber gazi var. Belki inanmayacaksiniz ama yine arabada veteriner arkadasin saolsun kacan danalara siktiklari uyusturucu igne varya onun tabancasi var 4 adette igne 1 tanesi adami.12 saate yakin uyutur heralde. Bunlarin hic birini kullanmadim umarim kullanmak zorunda kalmam bence kavga etmek en aciz yontem

• Merak etme o göbek istemesende erir .3 ay sonra vücudun ortaya çıkmaya başlar ama o yapdığın kastan değil eriyen yağlardan ve sıkılaşan kaslardan dolayı öyle gözükür ama 3. Aydan itibaren kas yapmaya başlarsın ama body sporu yapan biriyle aynı oranda değil ama body yapan birinden daha güçlü olursun.sporu bir gün aralarla yap ilk 6-7 ay boyunca çünkü sen spor yaptıktan sonra kasların dinlenip güçlenmesi lazım.ayrıca ilk bir ay çok zorlu geçer hem hamlıktan kurtulmak ve bacakları esnetmek zor geçer sabır etmelisin.bu arada ÖNEMLİ bir uyarıda bulunuyorum sakın bacaklarını çok ısındırmadan tekme atmaya başlama zaten hocan seni yeterince ısındırır ama yine aklında olsun çünkü tekme olan sporlarda diz sakatlanmaları en çok görülen rahatsızlıktır sonra çok pişman olursun.şimdiden kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakir@ -- 28 Eylül 2011; 22:32:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

Merak etme o göbek istemesende erir .3 ay sonra vücudun ortaya çıkmaya başlar ama o yapdığın kastan değil eriyen yağlardan ve sıkılaşan kaslardan dolayı öyle gözükür ama 3. Aydan itibaren kas yapmaya başlarsın ama body sporu yapan biriyle aynı oranda değil ama body yapan birinden daha güçlü olursun.sporu bir gün aralarla yap ilk 6-7 ay boyunca çünkü sen spor yaptıktan sonra kasların dinlenip güçlenmesi lazım.ayrıca ilk bir ay çok zorlu geçer hem hamlıktan kurtulmak ve bacakları esnetmek zor geçer sabır etmelisin.bu arada ÖNEMLİ bir uyarıda bulunuyorum sakın bacaklarını çok ısındırmadan tekme atmaya başlama zaten hocan seni yeterince ısındırır ama yine aklında olsun çünkü tekme olan sporlarda diz sakatlanmaları en çok görülen rahatsızlıktır sonra çok pişman olursun.şimdiden kolay gelsin.

valla su serptin desem içime yeridir dostum çok sağol.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bahomaho

bodyle zor yaparsın kardeşim kick boksla birşey yapabilceğini sanmıyorum reflekslerin falan artar vurusların falan sertlesir

Body size ne katıyor anlamış değilim.
    Kickboks antrenmanları genelde 2 saat sürer. Bu süre içinde koşu,ısınma ve esneme hareketleri 1/4 ünü alır bu zamanın. Ardından o gün hangi hareketler çalışılacaksa onlar çalışılır. Ardından da şınav,mekik,squat ile antrenman bitirilir. Genel de, normal zaman da bu tür bir çalışma yapılır. Ancak müsabakalara hazırlanan sporcular ise daha ağır antrenman metodları ve salon içi müsabakalarla hazırlanırlar. İlk bir kaç hafta zor gelir. Ancak alışınca da bırakamazsın Antrenmanlar hafta da 3 ya da 4 gün olur. Sen en iyisi antrenman olmadığı günler hızlı tempo yürüyüş.(1.5 saat) Yap. Verdiğin kilolar nedeniyle sarkan vücudunu kickboks toparlayacaktır.Ancak! Daha iyi kas yapmak istiyorum diyorsan, daha fazla şınav mekik ve squat yapman lazım. Ama antrenmandan sonra halin kalırsa

ilk olarak arkadaşım kıck boks yaparsan içindeki sinir stres azalır.günün stresini atarsın.kafan dinlenik olur.2.si ise body yapanlar bölge calışır kıck bokscılar ise sürekli vuruş çalıştıkları için kasları bölge bölge gelişmez kas lifleri daha ince olur ama bodycilerden daha güçlüdür.kıck boksta ilk ay yorucudur ancak daha sonraki zamanlarda o gün yaptıgın antremanı yatıp kalktıktan sonra hiç bir agrı kalmaz(tabii hocan çok ağır antreman yapmaz ise.)kıck boks yapınca insan kendini dinç hissediyor.rahat oluyorsun.vucudun gelışıyor ancak çok bir gelişme olmaz çünkü kıck boksta vucudunun gelişmiş olması 2. plandadır.ilk önce kıck boks hareketlerinin vucuduna oturtulması için çalışılır.ama antreman bittikten sonra sen 5 dk bile kasların için çalışsan çok iyi gelişme olur 2 3 ay sonra.bodye gidecegine kıck boksa git çok güzel olur.ama antremanları aksatma yoksa vucudun cok çabuk hamlaşır

• 2 yıl gittim hiçbi halt olmadı. Kondisyon arttırmak dışında hiçbir amaca hizmet etmeyen gereksiz bir spor.Adam falan da dövemiyon yalan. Bodye git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

2 yıl gittim hiçbi halt olmadı. Kondisyon arttırmak dışında hiçbir amaca hizmet etmeyen gereksiz bir spor.Adam falan da dövemiyon yalan. Bodye git.

adam dövmicem zaten. Bodye gidersem ilerde yine yanına bu tarz spor yaparım. Sadece vücut değil herşey.en azından bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 28 Eylül 2011; 23:28:38 >
  • Bu sporu safi adam dövmek için sananlar var hala daha Dışarda adam dövemezsin kolay kolay. Çünkü orada kural yoktur. Adam senin münasip bir yerine vurur ve seni kötürüm bırakır. Bildiğin kickboks teknikleri pek işe yaramaz. Yarasa sen suçlu olursun bu durumda. Sporda amaç, vucudu ve zihni dinç tutmak, ardından ise müsabakalara hazırlanmaktır. Sen belli bir süre sonra salon içi müsabakalara başladığın zaman. Sana tecrübesiz elemanları vermeyecekler. En az 2-3 yıldır bu sporun içinde olan, müsabakalara katılmış elemanları vericekler. Çünkü, hem senin sportif gelişimin, hem de sakatlık sorunu yaşamaman için.Çünkü bu sporu iyi bilen, vuruş teknikleri iyi olan biri seni sakatlamaz. Mesela ben yeni başlayan elemanlarla asla eşleşmem! Bir keresinde bilmeden yaptım o hatayı. "Eleman üni için gelmiş, memlekette de yapıyormuş..." vs dedikleri için tamam dedim. Meğerse adam memleketinde 2 ay kadar yapmış. Daha ilk tekmesinde. "Front" diyemeyeceğim. Testislerime vurdu. O acıyla kaç saat kıvrandım orda Allahtan hafif bir şişlik olmuş, bir kaç gün sonra geçmişti. Ancak şimdi contası gevşedi. Çişimi tutamıyorum. Allahtan o elemanı gönderdiler. Bir daha da o tür elemanların karşısına torbadan başka birşey vermediler. Şimdi bunları sana, seni kickbokstan soğutmak için söylemedim! Ancak bunları bilmende fayda var. Sana tavsiyem sporunu yap. Metabolizmanı hızlandıracağı için daha iyi ders çalışacak, daha çok zinde kalacak ve daha az yorulacaksın. Uyku düzenin olacağı için hayatını düzene sokacaksın. Sakın başladıktan sonra "Ben sıkıldım bırakıyom la" deme. Zaruri olmayan durumlarda bırakırsan kolay kolay dönemezsin. Mesela benim ayağıma bayramdan 1 gün önce kazık battı ve dikiş atıldı.3 hafta şiş ayağımla dolaştım. Daha sonra ise ishal salgınına ve nezle salgınına İnşallah bu akşam başlıyorum tekrardan. Son 1 haftadır iyi olduğum için koşu yaptım biraz hamlık attım. Ancak önümdeki 1 hafta benim için çok sancılı olacak. Hele senin alışkın değilsen daha da ağır geçecek. Yılma sakın Bu dediklerimi de unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betonaoturmaüsütürsün -- 29 Eylül 2011; 0:11:51 >

• quote:

Bu sporu safi adam dövmek için sananlar var hala daha Dışarda adam dövemezsin kolay kolay. Çünkü orada kural yoktur. Adam senin münasip bir yerine vurur ve seni kötürüm bırakır. Bildiğin kickboks teknikleri pek işe yaramaz. Yarasa sen suçlu olursun bu durumda. Sporda amaç, vucudu ve zihni dinç tutmak, ardından ise müsabakalara hazırlanmaktır. Sen belli bir süre sonra salon içi müsabakalara başladığın zaman. Sana tecrübesiz elemanları vermeyecekler. En az 2-3 yıldır bu sporun içinde olan, müsabakalara katılmış elemanları vericekler. Çünkü, hem senin sportif gelişimin, hem de sakatlık sorunu yaşamaman için.Çünkü bu sporu iyi bilen, vuruş teknikleri iyi olan biri seni sakatlamaz. Mesela ben yeni başlayan elemanlarla asla eşleşmem! Bir keresinde bilmeden yaptım o hatayı. "Eleman üni için gelmiş, memlekette de yapıyormuş..." vs dedikleri için tamam dedim. Meğerse adam memleketinde 2 ay kadar yapmış. Daha ilk tekmesinde. "Front" diyemeyeceğim. Testislerime vurdu. O acıyla kaç saat kıvrandım orda Allahtan hafif bir şişlik olmuş, bir kaç gün sonra geçmişti. Ancak şimdi contası gevşedi. Çişimi tutamıyorum. Allahtan o elemanı gönderdiler. Bir daha da o tür elemanların karşısına torbadan başka birşey vermediler. Şimdi bunları sana, seni kickbokstan soğutmak için söylemedim! Ancak bunları bilmende fayda var. Sana tavsiyem sporunu yap. Metabolizmanı hızlandıracağı için daha iyi ders çalışacak, daha çok zinde kalacak ve daha az yorulacaksın. Uyku düzenin olacağı için hayatını düzene sokacaksın. Sakın başladıktan sonra "Ben sıkıldım bırakıyom la" deme. Zaruri olmayan durumlarda bırakırsan kolay kolay dönemezsin. Mesela benim ayağıma bayramdan 1 gün önce kazık battı ve dikiş atıldı.3 hafta şiş ayağımla dolaştım. Daha sonra ise ishal salgınına ve nezle salgınına İnşallah bu akşam başlıyorum tekrardan. Son 1 haftadır iyi olduğum için koşu yaptım biraz hamlık attım. Ancak önümdeki 1 hafta benim için çok sancılı olacak. Hele senin alışkın değilsen daha da ağır geçecek. Yılma sakın Bu dediklerimi de unutma.

yok dostum fazla ham değilim ama salon egzersizleri nasıl bilmiyorum tabi. Her gün 100 civarı şınav çeker karın egzersizlerimi yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

quote:

Bu sporu safi adam dövmek için sananlar var hala daha Dışarda adam dövemezsin kolay kolay. Çünkü orada kural yoktur. Adam senin münasip bir yerine vurur ve seni kötürüm bırakır. Bildiğin kickboks teknikleri pek işe yaramaz. Yarasa sen suçlu olursun bu durumda. Sporda amaç, vucudu ve zihni dinç tutmak, ardından ise müsabakalara hazırlanmaktır. Sen belli bir süre sonra salon içi müsabakalara başladığın zaman. Sana tecrübesiz elemanları vermeyecekler. En az 2-3 yıldır bu sporun içinde olan, müsabakalara katılmış elemanları vericekler. Çünkü, hem senin sportif gelişimin, hem de sakatlık sorunu yaşamaman için.Çünkü bu sporu iyi bilen, vuruş teknikleri iyi olan biri seni sakatlamaz. Mesela ben yeni başlayan elemanlarla asla eşleşmem! Bir keresinde bilmeden yaptım o hatayı. "Eleman üni için gelmiş, memlekette de yapıyormuş..." vs dedikleri için tamam dedim. Meğerse adam memleketinde 2 ay kadar yapmış. Daha ilk tekmesinde. "Front" diyemeyeceğim. Testislerime vurdu. O acıyla kaç saat kıvrandım orda Allahtan hafif bir şişlik olmuş, bir kaç gün sonra geçmişti. Ancak şimdi contası gevşedi. Çişimi tutamıyorum. Allahtan o elemanı gönderdiler. Bir daha da o tür elemanların karşısına torbadan başka birşey vermediler. Şimdi bunları sana, seni kickbokstan soğutmak için söylemedim! Ancak bunları bilmende fayda var. Sana tavsiyem sporunu yap. Metabolizmanı hızlandıracağı için daha iyi ders çalışacak, daha çok zinde kalacak ve daha az yorulacaksın. Uyku düzenin olacağı için hayatını düzene sokacaksın. Sakın başladıktan sonra "Ben sıkıldım bırakıyom la" deme. Zaruri olmayan durumlarda bırakırsan kolay kolay dönemezsin. Mesela benim ayağıma bayramdan 1 gün önce kazık battı ve dikiş atıldı.3 hafta şiş ayağımla dolaştım. Daha sonra ise ishal salgınına ve nezle salgınına İnşallah bu akşam başlıyorum tekrardan. Son 1 haftadır iyi olduğum için koşu yaptım biraz hamlık attım. Ancak önümdeki 1 hafta benim için çok sancılı olacak. Hele senin alışkın değilsen daha da ağır geçecek. Yılma sakın Bu dediklerimi de unutma.

yok dostum fazla ham değilim ama salon egzersizleri nasıl bilmiyorum tabi. Her gün 100 civarı şınav çeker karın egzersizlerimi yaparım.

O zaman bir problem yaşamazsın. Ancak illaki bacaklarda hamlık ağrısı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: keremg

Kuzey-Güney?

Monster Kill
  • 6 yıldır giden arkadaşım var,ne zaman kavga ettiğini görsem dayak yemiştir.Olay cüsse de bitiyor galiba.Body e git cüsse yap
  • aynen tek korkum bacaklarda. Okul başlamadan günde 40 dk falan koşardım da okul başlayınca mecbur bıraktım.
  • quote:

aynen tek korkum bacaklarda. Okul başlamadan günde 40 dk falan koşardım da okul başlayınca mecbur bıraktım.

Merak etme koşmakta pek bir işe yaramıyor ben kick boksa giderken evimle salon arası 10 dk ben ilk bir ay eve 30 dk gidiyordum bacakları hissetmiyorum ama sonradan alisinca çok rahat oluyor yorulmak ne demek bilmiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin yerlerin hepsi gelişir merak etme yeter ki sağlam hocan olsun
    Bodybuilding olarak ağırlık altına girceğine kick boks yapmanı öneririm çünkü bodybuildingi bırakamazsın, tüm hayatını alır
    Tanıdığım arkadaşlar var sadece 1 yılda sağlam karın kası geniş omuzlar şişmiş göğüsler ile girdiler tabi kick boks ile.

Kardio dahilinde zaten ağırlık çalışması var onu da yaparsan şahane olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

quote:

aynen tek korkum bacaklarda. Okul başlamadan günde 40 dk falan koşardım da okul başlayınca mecbur bıraktım.

Merak etme koşmakta pek bir işe yaramıyor ben kick boksa giderken evimle salon arası 10 dk ben ilk bir ay eve 30 dk gidiyordum bacakları hissetmiyorum ama sonradan alisinca çok rahat oluyor yorulmak ne demek bilmiyorsun.

hadi ya. Tanrı bizi korusun o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Dediğin yerlerin hepsi gelişir merak etme yeter ki sağlam hocan olsun
    Bodybuilding olarak ağırlık altına girceğine kick boks yapmanı öneririm çünkü bodybuildingi bırakamazsın, tüm hayatını alır
    Tanıdığım arkadaşlar var sadece 1 yılda sağlam karın kası geniş omuzlar şişmiş göğüsler ile girdiler tabi kick boks ile.

Kardio dahilinde zaten ağırlık çalışması var onu da yaparsan şahane olur.

valla adam iyi mi kötü mü bilmiyorum. Kartını aldım.
    İsim kahraman altürk
    kickbox ve taekwondo ant. Ve hakemi
    siyah kuşak 5.dan
    başka bişe yazmıyo.
    İsimde bi asillik var ama hadi hayırlısı

• Hea sen balcı ihtisas salonunu diyorsun valla orada geçen yıl eroin olayları olmuştu ama şimdi nasıl bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.