Bildirim
Kıbrıstan İçki Almak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Viskiler tekilalar 50 lira ya Türkiye'de maşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Deltoid-
fiyatları benimde çok ilgimi çekti hocam türkiye sağolsun alkol bile alamıyoruz vergiden burdan alabilsek stok yapacam eve -
Azami 2 Şişe diye biliyorum -
türkiyeye sipariş yok ancak otelinize kadar getirebiliyoruz yazıyor teslimat bilgilerinde
quote:
Orijinalden alıntı: -Deltoid-
Olmeca Gold 100lük 60 lira 70 lik 55 Lira Silver denilen gri düz şişede 58 e 52 Liraydı. Viski de Black Label 70 lik ya da 100 lüktü tam hatırlamıyorum artı viski bardağı 49 TL. Rakılar 19 TL fiyatlar bu şekilde fakat 3 tane felan geçirirebiliyorsunux
Sitede pahali. Duty free den Jd 1 litreyi 12 € ya aldim.
İcki limiti almolle alakali. Alkol orani %40 ve uzeri olanlardan sadece 1 litre. %7 olanlardan 3 litre getirebiliyosun. Tabi sana alamazsin demiyolar, kibrista oyle en azindan yani istedigin kadar al ama sokarken sorun :d
Beyrut duty free den marlboro goldun pakedini 2,5 liraya aldim.
Efes bir vergili sekilde 1,25 e satiliyo her yerde :D
1lt tekirdag rakı 23 euro ya almistim duty free den
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmik bir kulum -- 1 Ağustos 2013; 12:17:14 >
Nisan ayinda gittim kibrisin icinde ickiler daha ucuz pazarlik da yaparsiniz jack daniels 1 litre 44 liraydi chivas 1 litre 65 liraya aldik 2x70cl jack daniels 70 liraya aldim ama1 litre olmeca goldu 50 liraya almistim sanirim baileys 1l ve tekirdag altin 1 litre de aldim ama hatirlamiyorum sanirim baileys 30 lira civarindaydi. Bunlarin cogunu orda ictik bi kismini bavula bi kismini elde turkiyeye 4 litre icki soktum
Hemen yazmak istedim. Gerçekten Kıbrıs'da duty free shop mağazasında içkiler çok ucuz. İmkanı olanlar ordan getirtsin, Türkiyede almış başını gidiyor paranızı savurmayın. Getirtin 3-4 litre zaten o size 2 ay yeter -
quote:
Orijinalden alıntı: TanrıMisafiri
Hemen yazmak istedim. Gerçekten Kıbrıs'da duty free shop mağazasında içkiler çok ucuz. İmkanı olanlar ordan getirtsin, Türkiyede almış başını gidiyor paranızı savurmayın. Getirtin 3-4 litre zaten o size 2 ay yeter
hocam nasıl getirtebiliriz tanıdıkda yok orda -
günah almayın şu mereti. -
quote:
Orijinalden alıntı: C0LDWAVE
quote:
Hemen yazmak istedim. Gerçekten Kıbrıs'da duty free shop mağazasında içkiler çok ucuz. İmkanı olanlar ordan getirtsin, Türkiyede almış başını gidiyor paranızı savurmayın. Getirtin 3-4 litre zaten o size 2 ay yeter
hocam nasıl getirtebiliriz tanıdıkda yok orda
Tanıdık olmadığı zaman nasıl getirtebiliriz bilmiyorum. Benim bi tanıdığım var, max 3 litre getirtiyoruz arkadaş ile beraber. Oda bize 2 ay yetiyor sonra tekrar getirtiyoruz
-
quote:
quote:
quote:
Tanıdık olmadığı zaman nasıl getirtebiliriz bilmiyorum. Benim bi tanıdığım var, max 3 litre getirtiyoruz arkadaş ile beraber. Oda bize 2 ay yetiyor sonra tekrar getirtiyoruz
dostum çok şanslısıntadını çıkar biz ozaman extrayla devam edecez bira göbeği olmasa bari
-
quote:
quote:
quote:
quote:
dostum çok şanslısıntadını çıkar biz ozaman extrayla devam edecez bira göbeği olmasa bari
Yok be kardeşim ne extrası :D Memleket Çanakkale, trakyalıyız bea. Extrayla ağzımı çalkalıyorum etki yapmıyor, vodka viski'den aşşası sarmıyo inan ki. Bu Devleti de hiç zengin edemem kimse kusura bakmasın. Yarı yarıya fiyat oynarmı ya, 100cl max fiyat 60 lira herhangi bi içkiKral gibi takılıyoruz, ev'de var atıyoruz dolaba çıkar doldur 6-7 duble geri koy
Ramazan ramazan canımı çektirmeyin
-
Alkolle çok vukatlarım oldu ya, Otla hiç öyle kötü şeyler olmuyor ya. Alkol alınca ertesi gün baş ağrısı hangover çekiyorum. Otdan sonra ise hiçbir şey yok ter temiz.. Ot kolay bulunan bir şey olmadığı için ne yazık ki hep Alkol almak zorunda kalıyoruz, lanet bir şey. Devlet vergi sağlayamayacağı için Otu yasa dışı yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 3 Ağustos 2013; 12:34:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DevoN
Alkolle çok vukatlarım oldu ya, Otla hiç öyle kötü şeyler olmuyor ya. Alkol alınca ertesi gün baş ağrısı hangover çekiyorum. Otdan sonra ise hiçbir şey yok ter temiz.. Ot kolay bulunan bir şey olmadığı için ne yazık ki hep Alkol almak zorunda kalıyoruz, lanet bir şey. Devlet vergi sağlayamayacağı için Otu yasa dışı yapıyor.
aynen otuda düşündüm buldum hatta hocam 1 fiş yani bi sarma sigara şekli 10 tl bizim burda bi torbacı arkadaşımız varhaftaya alacam bakalım kafası nasıl
-
Zor hocam o işler artık,git Kıbrısa tatilini yap iç gel ama içki sokacam vs hiç bulaşma.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X