Şimdi Ara

Kıbrısta Okunur Mu? [Tam Burslu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene DAÜ'yü (Doğu Akdeniz Üniversitesi) düşünüyorum. Tam Burslu bi bölüme girme olasılığım var. Tek başıma değil ayrıca bi arkadaşla beraber gitmeyi planlıyoruz. Gitmelimiyim? Nasıl oralar? Burs kesilme durumu var mı? Vs. Vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fukceng -- 22 Haziran 2013; 15:50:09 >

• Ben de gitmeyi düşünüyorum kafandaki tüm soruları yurt dışı eğitim topicignde stop dream var ona sor bu arada çok iyi bir uni
  • quote:

Orijinalden alıntı: takatuka15

Ben de gitmeyi düşünüyorum kafandaki tüm soruları yurt dışı eğitim topicignde stop dream var ona sor bu arada çok iyi bir uni

Cevap için sağol.
  • gitme kardeş, kıbrıs pahalı, ülke kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

gitme kardeş, kıbrıs pahalı, ülke kötü

Birçok kişi öyle diyor ama DAÜ'nün forumunda hiç öyle demiyorlar..
  • Yaşam pahalı kiralar fazla ama tam burslu diyorsun birde orda şöyle birşey var girnede böyleydi 2.5 not ortalamasından daha az olursa bursu kesiyorlardı ordada böyle birşey varsa gitme ama bilkent gibi 6 yıl burs kesmiyorsa senin bileceğin iş
  • Ablam orada okuyor. Burs kesmiyolar. Ama ilçe gibi bildiğin hiç gelişmemiş biryer gazimagosa. Ot gibi yaşamak için birebir. Üstelik burada 1tl olan şey orada 2tl. Sana pahalıya mal olabilir.

Daünün yurtlarında internet çok problemli onu da söyliyim. 6 sene offline olucan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gata'da tıp okunur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    HUKUK HALA OKUNUR MU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üzgünüm ama kıbrıs berbat biryer. abim Lefkoşa da DİŞ okuyor. okul inanılmaz zor. şehirler gelişmemiş. magosa lefkoşa aynı hemen hemen. girne biraz daha iyi antalya havasında. ama herşey çok pahalı toplu taşıma araçları yok vsvs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propranolol

üzgünüm ama kıbrıs berbat biryer. abim Lefkoşa da DİŞ okuyor. okul inanılmaz zor. şehirler gelişmemiş. magosa lefkoşa aynı hemen hemen. girne biraz daha iyi antalya havasında. ama herşey çok pahalı toplu taşıma araçları yok vsvs.
    Lekosa ile magosanin farkı İstanbul ile Ankara gibi
  • Cevaplar için teşekkürler. DAÜ'de Burs kesme yokmuş onu öğrendiğim iyi oldu. Hocam ilçe milçe ama Ben Rize'de yaşıyorum her halde burdan büyüktür. (Memleketimi çok severim) Zaten amacım arkadaşımla beraber iyi eğitim almak ve kendimizi geliştirmek olacak. Tam burslu olacağımızdan sadece yurt ve yemek gibi şeylere yetecek kadar paramız olur illaki. Kendimizde bi şeyler yapıyoruz. (Website vs.) Farklı düşüncesi olan varsa buyursun konuya..
  • Fukceng kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bu sene rizede tıpa girebilirim. Puan anca oraya yeticek gibi. Nasıl önerir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fukceng

Cevaplar için teşekkürler. DAÜ'de Burs kesme yokmuş onu öğrendiğim iyi oldu. Hocam ilçe milçe ama Ben Rize'de yaşıyorum her halde burdan büyüktür. (Memleketimi çok severim) Zaten amacım arkadaşımla beraber iyi eğitim almak ve kendimizi geliştirmek olacak. Tam burslu olacağımızdan sadece yurt ve yemek gibi şeylere yetecek kadar paramız olur illaki. Kendimizde bi şeyler yapıyoruz. (Website vs.) Farklı düşüncesi olan varsa buyursun konuya..
    Yurtta burslu oluyor benim bildiğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burack99

Hocam ben de bu sene rizede tıpa girebilirim. Puan anca oraya yeticek gibi. Nasıl önerir misin?

Hocam ne beklediğinize bağlı. Rize'de fazla sosyallik beklemeyin. Merkezde 2 Sinema var. Eğlence isterseniz Süperlig'deyiz maçlara gidersiniz Zaten Tıp okuyacaksanız sakin sakin okursunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: takatuka15

Yurtta burslu oluyor benim bildiğim

Hocam Tam Buslu'da eğitim ücreti ödenmiyor biliyorum. Yurtlar burdahttp://yurtlar.emu.edu.tr/yurtlar.htm
    Fiyatlar nasıl sizce?
  • Yurtlar bursa dahil değil diye biliyorum.
  • Cahilce konuşmayın.

Hanginizin ilçesinde Robert's Coffee, Gloria Jeans, The Cacao var? Hangi ilçede Nike, Adidas, LTB, Mavi, Levi's, Reebook, Converse, Adil Işık, KOTON mağazası var?

1 lira olan şey 2 liraymış. Eyv, yaşarken dikkatli oluruz hocam. Önerileriniz için sağolun. Biz Kıbrıs'ta yaşayanlar olarak çok sıkıntı çekiyoruz.

Bu arada eğlence mi istiyorsun? Lüks mü istiyorsun? Girne var. Git bir sülalenin ömrü boyunca kazanamayacağı parayı bile harcayabilirsin orada. Ve oradaki eğlence hayatı Türkiye'de hiçbir ilde yoktur

Lefkoşa'daki üniversite ile DAÜ'yü bir tutmak zaten hiç gitmeyen insanların yapacağı şey. Neyse bilmiyorsunuz,okumuyorsunuz kaynımın kaynı okuyor muhabbetlerine girip sallamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 23 Haziran 2013; 19:54:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Cahilce konuşmayın.

Hanginizin ilçesinde Robert's Coffee, Gloria Jeans, The Cacao var? Hangi ilçede Nike, Adidas, LTB, Mavi, Levi's, Reebook, Converse, Adil Işık, KOTON mağazası var?

1 lira olan şey 2 liraymış. Eyv, yaşarken dikkatli oluruz hocam. Önerileriniz için sağolun. Biz Kıbrıs'ta yaşayanlar olarak çok sıkıntı çekiyoruz.

Bu arada eğlence mi istiyorsun? Lüks mü istiyorsun? Girne var. Git bir sülalenin ömrü boyunca kazanamayacağı parayı bile harcayabilirsin orada. Ve oradaki eğlence hayatı Türkiye'de hiçbir ilde yoktur

Lefkoşa'daki üniversite ile DAÜ'yü bir tutmak zaten hiç gitmeyen insanların yapacağı şey. Neyse bilmiyorsunuz,okumuyorsunuz kaynımın kaynı okuyor muhabbetlerine girip sallamayın

Cevabınız için çok çok teşekkürler. İçim ferahladı resmen

• Rica ederim, tercih sürecinde bizde yaşadık bu sıkıntıları. Birebir sorularınızı bana @skayn dostuma sorarsanız en net cevabı alırsın. Abim okuyor, çok kötüymüş, kola 8561 tl'miş gibi laflara itibar etme. DAÜ hakkında görsellere bakıp, her türlü sorunu her an iletebilirsin. Kötü iyi her türlü özelliğini hiç çekinmeden saatlerce anlatırım. Sonuçta bir hayat söz konusu burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Rica ederim, tercih sürecinde bizde yaşadık bu sıkıntıları. Birebir sorularınızı bana @skayn dostuma sorarsanız en net cevabı alırsın. Abim okuyor, çok kötüymüş, kola 8561 tl'miş gibi laflara itibar etme. DAÜ hakkında görsellere bakıp, her türlü sorunu her an iletebilirsin. Kötü iyi her türlü özelliğini hiç çekinmeden saatlerce anlatırım. Sonuçta bir hayat söz konusu burada

Eyvallah hocam.
  • Ayda 1000 lira ile geçinilir mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.