Şimdi Ara

Kıbrıs'tayım. Girne'den Cep Telefonu Fiyatı İsteyen Varsa Söylesin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
10.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 Hazirana kadar Kıbrıs'ta tatildeyim gençler. Cep telefonu vs fiyat isteyen varsa hayrına öğrenip burda paylaşabilirim.

• Optimus black, galaxy s2 fiyatlarını öğrenebilirmisiniz heh birde arc..
  • Tamamdır. Fiyatı alır almaz yazarım.
  • bekliyoruz arkadaşım. Teşekkürler.
  • kibrista daha pahali degil midir ki?
  • sony ericsson vivaz pro bakabilir misin arkadaşım?
  • Bu akşam 7 gibi Girne'deydim ama akşam 5'te tüm dükkanları kapatmaya başlarlarmış bu memletette :), o sebepten fiyat öğrenemedim. Öğlen tekrar Girne'ye gidicem inşallah. Çok sıcak olduğu için otelden çıkmıyordum. Gecikme için kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverktulu -- 22 Haziran 2011; 1:57:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KKTC'DE Telefon Aldım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galaxy s 2,Sensation.Şu ikisine bak bakalım
  • En son Sensation içn notumu aldım. Şimdi Girne'ye gidiyorm. Gelince fiyatları yazarım.
  • Girne'ye gittim geldim. Öğrenebildiğim telefon fiyatları:

Iphone 4 Beyaz: 1650 TL- Peşin fiyatına 12 taksit yaparız dediler (Telsim Bayinden)
    Iphone 4 Siyah: 1350 TL- Peşin fiyatına 12 taksit yaparız dediler (Telsim Bayinden)

Samsung Galaxy S 2 : 1400 TL Peşin fiyatı (Koca Kervan Pazarı İletişim)
    Iphone 4 Siyah : 1300 TL Peşin Fiyatı

SE Arc, Vivaz pro, Optimus Black, HTC sensation hiç bir yerde fiyat alamadım. Hatta satıcının birisi HTC Sensation için tutulmayan modelleri getirtmiyoruz dedi :)
  • Fazla bi fark yok.Getirmeye değmez telefon.Bide hellim peynirini sorsana :)
  • Hellimin bu sabah kızartmasını yedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Girne'ye gittim geldim. Öğrenebildiğim telefon fiyatları:

Iphone 4 Beyaz: 1650 TL- Peşin fiyatına 12 taksit yaparız dediler (Telsim Bayinden)
    Iphone 4 Siyah: 1350 TL- Peşin fiyatına 12 taksit yaparız dediler (Telsim Bayinden)

Samsung Galaxy S 2 : 1400 TL Peşin fiyatı (Koca Kervan Pazarı İletişim)
    Iphone 4 Siyah : 1300 TL Peşin Fiyatı

SE Arc, Vivaz pro, Optimus Black, HTC sensation hiç bir yerde fiyat alamadım. Hatta satıcının birisi HTC Sensation için tutulmayan modelleri getirtmiyoruz dedi :)

Teşekkür ederim kardeş :) Sağolasın
  • Rica ederim. Size pek yardımcı olamadım ama, adamlarda Iphonedan başka telefon yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Hellimin bu sabah kızartmasını yedim

Afiyet olsun :)
  • Bilgi için sağolasın, bizden daha ucuz ben daha pahalıdır diye tahmin ediyordum Kıbrıs'ı. Peki cihazlar garantili mi? Yani garantileri Türkiye'de geçerli mi, ya da sadece Kıbrıs'ta geçerli garantileri mi var nasıl işliyor garanti işleri Kıbrıs' ta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Bilgi için sağolasın, bizden daha ucuz ben daha pahalıdır diye tahmin ediyordum Kıbrıs'ı. Peki cihazlar garantili mi? Yani garantileri Türkiye'de geçerli mi, ya da sadece Kıbrıs'ta geçerli garantileri mi var nasıl işliyor garanti işleri Kıbrıs' ta?

Kıbrıs Telsim ve Turkcell satıcılarına sordum garanti olayını. Telsimdeki iki bayanın pek bilgisi yok gibiydi , garantili dediler sadece. Turkcell'deki satıcı Applestore garantili, heryerde geçerli dedi. Türkiye'de pasaporta kayıt ettirmek gerekiyor tabi ki. Tabi bu onların söyledikleri. Uluslararası garanti olayını iyi araştırmak lazım.

İkinci bir mevzu cebimden çıkmamış n70 telefonumu nokia teknik servise garantiye verip, sıvı teması garanti kapsamı dışıdır raporu aldıktan sonra, garantili telefonların bir önemi kalmamıştır benim için :P

• arkadaslar selam ben kıbrısda 4 yıldır ogrencıyım sorularınız varsa buyrun forumda alıba kıbrısdan kımse yok bılgı almak ıcın bırde sunu ıletıyım sızlere garantı olayını sanırım arkadaslara app store garantısı war demısler arkadaslar bızım tr ye turkıyeden gelen hanı satıyorlar ya dogubankda falan vs vs sıtelerde falan hanı dıyorlar uluslararsı 1 yıl apple garantısı var dıye hıkaye ınanmayın denemek ısteyen arkadaslar ıstanbul besıktas ıhlamur dere caddesınde bilkom var yolu dusdugunde bı gotursun sorsun vereceklerı cevap ne olacak:)
    gelelım kıbrıs da garantı durumuna arkadaslar kıbrıs sözde yavru vatan sozde turkıyeye baglı ama turkıye ıle uzakdan yakından hıc bır benzerlıgı yoktur kıbrıs da kvk ve ya genpa yoktur kıbrısda teknosa bımeks gold vatan vs.vs.vs. hıc bır magaza yok.kıbrıs da kktcell yanı ( kuzey kıbrıs turkcel ) ve kktctelsım ( tr dekı eskı telsım )vardır onun dısında cep telefoncular vardır dıyelım kı kktcel den yanı kuzey kıbrıs turkcelın den ıphone 4 alacaz satıcı sıze soyle der boyle der garantısı var der 2 yıl der dunyanın her yerınde gecer der alırsın turkuyede kullanırsın pattt arıza verdı nereye gotureceksın bılkoma bılkom ne dıcek garantısı yok cıhaz kacak dıcek kalacaksın pat dıye.. kıbrısdan aldıgınız urun soyle garantılı olur satıcı magaza garantı verır sana dıyelım kı ıphone 4 aldık o ıphone nın garantısı magaza garantısı altındadır yanı allah korusun bı arıza verdıgınde getırırsın aldıgın yere onlar da kendıler yaptırır sana teslım ederler o kadar . yanı oyle uluslararsı garantısı vardır vs gıbı laflara ınanmayın bıraz uzun oldu ama arkadaslar kusura bakmayın detaylı anlaatım kı anlaması kolay olsun
    sorusu olan arkadaslar sorabılırler

• quote:

Orijinalden alıntı: noyannoyan

arkadaslar selam ben kıbrısda 4 yıldır ogrencıyım sorularınız varsa buyrun forumda alıba kıbrısdan kımse yok bılgı almak ıcın bırde sunu ıletıyım sızlere garantı olayını sanırım arkadaslara app store garantısı war demısler arkadaslar bızım tr ye turkıyeden gelen hanı satıyorlar ya dogubankda falan vs vs sıtelerde falan hanı dıyorlar uluslararsı 1 yıl apple garantısı var dıye hıkaye ınanmayın denemek ısteyen arkadaslar ıstanbul besıktas ıhlamur dere caddesınde bilkom var yolu dusdugunde bı gotursun sorsun vereceklerı cevap ne olacak:)
    gelelım kıbrıs da garantı durumuna arkadaslar kıbrıs sözde yavru vatan sozde turkıyeye baglı ama turkıye ıle uzakdan yakından hıc bır benzerlıgı yoktur kıbrıs da kvk ve ya genpa yoktur kıbrısda teknosa bımeks gold vatan vs.vs.vs. hıc bır magaza yok.kıbrıs da kktcell yanı ( kuzey kıbrıs turkcel ) ve kktctelsım ( tr dekı eskı telsım )vardır onun dısında cep telefoncular vardır dıyelım kı kktcel den yanı kuzey kıbrıs turkcelın den ıphone 4 alacaz satıcı sıze soyle der boyle der garantısı var der 2 yıl der dunyanın her yerınde gecer der alırsın turkuyede kullanırsın pattt arıza verdı nereye gotureceksın bılkoma bılkom ne dıcek garantısı yok cıhaz kacak dıcek kalacaksın pat dıye.. kıbrısdan aldıgınız urun soyle garantılı olur satıcı magaza garantı verır sana dıyelım kı ıphone 4 aldık o ıphone nın garantısı magaza garantısı altındadır yanı allah korusun bı arıza verdıgınde getırırsın aldıgın yere onlar da kendıler yaptırır sana teslım ederler o kadar . yanı oyle uluslararsı garantısı vardır vs gıbı laflara ınanmayın bıraz uzun oldu ama arkadaslar kusura bakmayın detaylı anlaatım kı anlaması kolay olsun
    sorusu olan arkadaslar sorabılırler

bende askerlik yaptım arkdaşıma katılıyorum kıbrıstan bi çöp bile alınmaz gereksiz bişey dostlar kesinlikle almayın hiç birşey getirmeyin zaten telefonlarda kapanıyor diye biliyorum.

• evet bırde burdan alınan telefonu tr de kayıt ettırmen gereklı :) bence hıc deymez ama yınede sız bılırsınız alacak olan arkadaslara yardımcı olurum elımden geldıgınce..

unutmadan bazı arkadaşlar galıba hellim peynır ıstıyorlar ısteyen arkadaslar pm atsın hedıye olarak yollarım hıc sorun degıl arkadaslar sız yeterkı ısteyın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyannoyan -- 24 Haziran 2011; 1:35:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.