Şimdi Ara

Kıbrıs giriş-çıkışıyla iPhone kaydettirmek? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
18
Favori
260.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KKTC'den gelip bankaya 115tl harcı yatırdım ama edevlet üzerinde site 2 gündür yanıt vermiyor. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?
     Kıbrıs giriş-çıkışıyla iPhone kaydettirmek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_den

KKTC'den gelip bankaya 115tl harcı yatırdım ama edevlet üzerinde site 2 gündür yanıt vermiyor. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?
     Kıbrıs giriş-çıkışıyla iPhone kaydettirmek?

sistemde sıkıntı var birkaç gündür. aşağıdaki forumdan arkadaşlarımız daha hızlı konuyu paylaştıkları için buradan da konuyu takip edebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_49517202/mpage_66/f_//tm.htm#75737269

• quote:

Orijinalden alıntı: nevermscx

quote:

Orijinalden alıntı: deepndark

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jaka_bo

Ben de bu gece kıbrıs a gidiyorum, yarın sabah dış hatlardan çıkmadan işlerimi halletmeyi düşünüyorum nasipse..

Kıbrıs duty freeden içki+sigara almayı unutma ve şimdiden iyi yolculuklar

kişi başı 1 lite hafif alkollu 75 likte yüksek alkollu sınırı var, problem yaşamak istemiyor iseniz 2 şişe bavula iki şişe elde olacak şekilde geçebilirsiniz en azından ben şimdiye kadar oyle geçtim.

Bende arkadasın söylediklerine birkaç birşey ilave edeyim. Toplam 3 şişe alma hakkınız bulunuyor. %22 ve üzeri alkol oranı olarak 1 şişe ; % 22 den az olarak 2 şişe olmak üzere toplamda 3 şişe alma hakkınız bulunuyor. buna ilave olarak 3 karton sigara, toplamda 600 ml olacak şekilde parfüm de alabilirsiniz. diğer havaalanlarını bilemiyorum ama Kıbrıs uçağına özellikle dikket ettiklerini söylediklerinden ben 3 şişe almıştım. iyi ki öyle almışım çünkü İzmir havaalanındaki gümrük aramasında herkesin bavullarından içkilerini aldılar.

Arkadaşlar sisteme giriyorum, bilgileri dolduruyorum ama en sonda çıkan kabul ediyorum ibaresini tıkladığımda "yurda giriş kontrolü başarısız" yazısı çıkıyor. Neden olabilir acaba???

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deepndark

quote:

quote:

Ben de bu gece kıbrıs a gidiyorum, yarın sabah dış hatlardan çıkmadan işlerimi halletmeyi düşünüyorum nasipse..

Kıbrıs duty freeden içki+sigara almayı unutma ve şimdiden iyi yolculuklar

kişi başı 1 lite hafif alkollu 75 likte yüksek alkollu sınırı var, problem yaşamak istemiyor iseniz 2 şişe bavula iki şişe elde olacak şekilde geçebilirsiniz en azından ben şimdiye kadar oyle geçtim.

Bende arkadasın söylediklerine birkaç birşey ilave edeyim. Toplam 3 şişe alma hakkınız bulunuyor. %22 ve üzeri alkol oranı olarak 1 şişe ; % 22 den az olarak 2 şişe olmak üzere toplamda 3 şişe alma hakkınız bulunuyor. buna ilave olarak 3 karton sigara, toplamda 600 ml olacak şekilde parfüm de alabilirsiniz. diğer havaalanlarını bilemiyorum ama Kıbrıs uçağına özellikle dikket ettiklerini söylediklerinden ben 3 şişe almıştım. iyi ki öyle almışım çünkü İzmir havaalanındaki gümrük aramasında herkesin bavullarından içkilerini aldılar.

Arkadaşlar sisteme giriyorum, bilgileri dolduruyorum ama en sonda çıkan kabul ediyorum ibaresini tıkladığımda "yurda giriş kontrolü başarısız" yazısı çıkıyor. Neden olabilir acaba???

birkaç gündür sistemde sorun var hocam.

• KKTC den gelen tc vatandaşı seçtiğimizde yurda giriş tarihin altında ülke var giriş yapılan belgenin ait oldugu ülke yazıyor orayı türkiyemi yoksa kıbrısmı seçmemiz gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: massgrave

KKTC den gelen tc vatandaşı seçtiğimizde yurda giriş tarihin altında ülke var giriş yapılan belgenin ait oldugu ülke yazıyor orayı türkiyemi yoksa kıbrısmı seçmemiz gerekiyor.

Türkiye yazıldığını belirttiler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: massgrave

KKTC den gelen tc vatandaşı seçtiğimizde yurda giriş tarihin altında ülke var giriş yapılan belgenin ait oldugu ülke yazıyor orayı türkiyemi yoksa kıbrısmı seçmemiz gerekiyor.

Türkiye yazıldığını belirttiler.

Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Kıbrıs tan iphone 5 alacağız diyelim Türkiye ile fiyat farkı ortalama ne kadardır? harç ödeyip ve Türkiye de kasko yaptırınca aynı paraya gelmezmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BOSS_

Merhaba Kıbrıs tan iphone 5 alacağız diyelim Türkiye ile fiyat farkı ortalama ne kadardır? harç ödeyip ve Türkiye de kasko yaptırınca aynı paraya gelmezmi ?

Kıbrıs'ta 2 ay önce 1.500 TL'dı. ( Herhalde 2 ayda fiyatı çok değişmemiştir ) Buna harc bedelini de eklersen 1.615 TL gelir sana. Kasko olayını çok iyi bilmiyorum, yanıltıcı bilgi vermeyeyim.
  • Teşekkürler kaskoda 150-200 arası olsa gene karlı
  • Arkadaşlar 2 hafta önce annem babam kktc ye gitti geldi.Ama o kağıdı atmışlar.Şimdi o kağıta tekrar nasıl ulaşabiliriz ? o kağıt ile telefonumu kaydedebilir miyim ? Ne yapmamız gerekit acil yardım lütfen.
  • emniyete gidip giriş çıkış kağıdının dökümünü alıp kaydı yaptırabilirler...

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

emniyete gidip giriş çıkış kağıdının dökümünü alıp kaydı yaptırabilirler...

Saygılar

Peki kaç para yatıracağım ? herhangi bir emniyete gitsek yeterlimidir ? e devlete girdikten sonra pasaport dısında bir belge ile giriş yapıldı secicem.altta belge türüne gelince ucus mürettabatı bilgisini mi secicem ?

lütfen yardımcı olun.telefonumu 1 haftadır kullanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

emniyete gidip giriş çıkış kağıdının dökümünü alıp kaydı yaptırabilirler...

Saygılar

Lütfen cevap verin.Annem yarın gidip alacak emniyete.Peki babamın da giriş cıkıs belgesini de alabilir mi dökümünü ?= yoksa sadece kendine ait olanını mı verirler ?
  • o kadar detayı bilmiyorum ben yaptırdığım da e devlet yoktu belgeyi aldık bayiye gidip işlemi yaptırmıştık. 115 tl vergi ödemek zorunlu onun dışında en temizi bayiden ama güvenilir bi bayiden yaptırmaktır.

sadece kendisine verilir resmi belgeler

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 3 Haziran 2013; 22:57:50 >
  • t.ederim.

arkadaşlar baska yardımcı olabilecek var mı ? yarın annem gidip belgeyi alacak.e devlete girip kaydedebilir miyim telefonu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

t.ederim.

arkadaşlar baska yardımcı olabilecek var mı ? yarın annem gidip belgeyi alacak.e devlete girip kaydedebilir miyim telefonu ?

anladığım kadarıyla sistemden kaydı yapacaksın. eğer öyleyse zaten boşu boşuna emniyete gidip belge almanıza gerek yok. Sanırım aşağıdaki ilgili kısımlar kafanı karıştırdı. Harcı yatırıp sistemden aşağıdaki kısımları işaretleyeceksin.
    durum : pasaport dışında bir belge ile yurda giriş yapıldı
    belge türü : nufus cüzdanı
  • quote:

quote:

t.ederim.

anladığım kadarıyla sistemden kaydı yapacaksın. eğer öyleyse zaten boşu boşuna emniyete gidip belge almanıza gerek yok. Sanırım aşağıdaki ilgili kısımlar kafanı karıştırdı. Harcı yatırıp sistemden aşağıdaki kısımları işaretleyeceksin.

Annem emniyete gitti almaya.Peki birşey sormak istiyorum tam emin olmak için.

<Şimdi o belgeyi emniyetten aldık.Ben vergi yatırmaya giderken telefonun imei numarasını da mı vereceğim vergi yatıracağım yere ? burada biryerde okumuştum vergiyi öderken imei numarasını da söyleyin size vereceği numaraya işlesin imei no sunu diye.Doğrumudur ?

Vergi ödendi , belge alındı e devlete girdim.Telefonu kaydetmek için adım adım hangi yolları deneyeceğim ? kaydettikten sonra ne zaman açılır telefonum ?

cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

t.ederim.

<Şimdi o belgeyi emniyetten aldık.Ben vergi yatırmaya giderken telefonun imei numarasını da mı vereceğim vergi yatıracağım yere ? burada biryerde okumuştum vergiyi öderken imei numarasını da söyleyin size vereceği numaraya işlesin imei no sunu diye.Doğrumudur ?

Vergi ödendi , belge alındı e devlete girdim.Telefonu kaydetmek için adım adım hangi yolları deneyeceğim ? kaydettikten sonra ne zaman açılır telefonum ?

sorularının cevabı için lınkı okumalısın

http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40

kayıt yaparken sistem adım adım seni yönlendirecek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

t.ederim.

sorularının cevabı için lınkı okumalısın

http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40

kayıt yaparken sistem adım adım seni yönlendirecek.

Tesekkur ederim.belgeyi aliyorum , e devlete giriyorum ve pasaport disinda belge ile giris yapildiyi secuiorum , belge turu nufus cuzdani olacak ondan sonra telefon numarasi falan isterse kayit ettirecegim tlefonumu yoksa anneminkinimi yazacagim ? Son sorumdur cvaplaraaniz bitirecegim.tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.