Şimdi Ara

KİA VENGA CLUB (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
626
Cevap
7
Favori
125.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şişirilmiş hasar olmaz ona inanmayın ama illa alacaksanız kia servisine gidin hangi parçalar değişmiş öğrenin, şasi, yürür gibi yerden darbe almışsa o aracı almayın...
  • iskender061 İ kullanıcısına yanıt
    parça bulmak biraz sorunlu gibi kartalda seda otomotiv var 216-4731538 kapı kilit lağzım olmuştu ordan buldum şansınızı deneyin
  • panaroma plus modelinde ESP ve Hız Sabitleyici var diye okumuştum bir yerde. Ama sahibinden.com üzerinden baktığım araçlarda ne esp nede hız sabitleyici var
  • Arkadaşlar 1.4 crdi venga alacagm yakit tuketimi nasil bilgi verir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende i30 umu çokta istmesemde satmak durumunda kaldım. Tabi aracım full+ full donanımlı idi fakat benzinli ve iyi yakıyordu. Şehir içi yazın 40 kuruş. Attan inip eşeğe binmek istemiyordum. Hem maddi açıdan hem tüketim olarak ekenomik hemde içi geniş daha çok şehir içi arabası arayışı mı venga ve kardeşi ix 20 üzerinde yoğunlaştırdım. Nihayetinde 2012 model venga 1.6 dizel panorama modelini aldım. İx20 donanımı nedeni ile çok istiyordum fakat piyasa da çok az vardı. Birde motoru düşündürüyordu. Bu nedenle birazda mecburiyetten venga aldım. Çekiş hakketen çok iyi araba uçuyor.donanım zayıf ama alışacaz. Tek teselli sunroof. Yakıt bir kere test ettim oda şehirler arası 110 km hız civarı klima açık 17-18 kuruş 90 ile 15-16 kuruş yakıyor. Tüketimde bu güçlü motora göre iyi denilebilir. Sürüşüde normal bineklere göre biraz daha farklı tabi daha çok ticari araç kullanıyor gibi ama daha rahat ve keyifli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aracınız hayırlı olsun. Venga keyifli bir araçtır. İ30 kadar olamaz ama yol tutuşu gayet iyi bir ara Venga. Ticarilerle karıştırmayın. 2 yıldır severek kullanıyorum ve en az 3 yıl daha kullanmayı planlıyorum. İx20 benimde baktığım bir modeldi ama ona çok para istiyorlar. Venga ikinci elde tam bir Fiyat/ Performans aracı.
  • Bu arada aracıma krom aksesuarlar uyguladım piyasada ne kadar varsa aldım. Bulabileceğimi sanmıyordum. Az sayıda ki venga kullanıcıları için foto buraya ekleyebilirsem paylaşırım.gayet güzel ve şık oldu ayrı bir hava kattı.
    Bagaj orta ve alt çıta.
    Ön sis farı çerçeve
    Kapı çıtaları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip ettiğim bi araç f/p olarak mükemmel...
  • Merhaba Arkadaşlar, Bende 1.6 accent admire var ilk sahibiyim hala daha kullanıyorum, geçenlerde bir arkadaşımın kia venga panaroma versiyonu vardı yaklaşık 2 ay bir süre kadar kullandım, (Şirket Arabasıydı)
    Aracın sadece yakıtını koyup devam ediyordum, araç çok hoşuma gitmişti, özelliklede arka koltukların tabanı düz olması ve ön koltuklar gibi ileri geri oynaması mükemmel bir özellik gibi geldi, neyse bendeki süreçte araçta arızalar vardı, yakıtı ve saati gösteren ekran kısmı bazen çalışmıyordu, beyinden dediler, sonra bir ara sanruf elimde kaldı açtım ama kapatamadım mesela.. düğmeye bastıkça tak tak tak diye ses çıkarıyordu.. sağ arka kapı kilitlenmemeye başladı v.s..

    Şimdi bu aracın geçmişi de çok düzgün değildi, ve sanrufla arka kapı kilidi 700tl tutmuştu.. (neyseki benden çıkmadı)
    Mevcuttaki aracımı satıp temiz bir venga almayı düşünüyorum, tavsiye edermisiniz? sanayiden bir tanıdığım, parçalarının çok pahalı olduğunu söyledi, mümkünse uzak dur diyor, siz ne diyorsunuz?
    accenti alırken de böyle söylediler, bunlar 3 silindir, problem çıkarıyor, 100.000km den sonra motor istiyor falan dediler ama hiç öyle olmadı... sizden tavsiye ve bilgilerinizi bekliyorum




  • Turkay_34 kullanıcısına yanıt
    Kendinize yeni bir araç aldınız mı bilmiyorum. Fakat 2.5 yıllık bir Venga sahibi olarak diyebilirim ki, aracın beğenisi sağlamlığı vs. kullanıcısına göre değişe bile ciddi sağlam bir araç. Sadece ufak tefek noktalara nazik davranılmalı ki bu kısımlar tüm araçlar için geçerli. Örnek cam tavan perdesine, plastik aksamlara sert davranmayın. :) Aracın geri kalan her yeri ciddi sağlam.

    Bu araçtan alacaklar için diyorum ki güzel güzel kullanacaksanız başkalarının araç için söylediklerine aldırmayın. Yani bu araç gerçekten harika bir tasarıma ve sağlamlığa sahip. Tasarım olarak 2 ödüllü bir araç. Donanım olarak günümüz araçları kadar dolu olmasa dahi, bir çok donanım mevcut. Artı günümüz araçlarında olmayan bazı özelliklere de sahip.

    Bu aracın dolu modeli genellikle bir alt modeli ile karıştırılıyor. Bir panorama modeli bir de panorama plus modeli var. En dolusu Panorama Plustur. İlanlarda hep panorama olanları panorama plus olarak gösteriyorlar. Buna dikkat edin.
    Dolu modelin de donanım:

    - 1.6 CRDI - 128 (135 diyenler var) Beygir - 260 Tork. - 6 ileri...
    - 8 hava yastığı
    - Bluetooth mp3 + telefon + cd + radyo + usb + aux...
    - Dijital ve Otomatik klima.
    - Immobilizer + merkezi kilit sistemi.
    - Yokuş kalkış + ESP + EPS + EBD + ABS + DSC + ESC...
    - Derinlik, yükseklik ayarlı, multimedya kumandalı, hıza duyarlı elektronik direksiyon.
    - İleri geri hareket edebilen, arkaya doğru da 35 derece yatabilen ARKA koltuklar. (Ayrı ayrı öne sadece kaydırabilir yada komple yatırıp bagaj büyütebilirsiniz).
    - İsofix çocuk koltuğu bağlantıları, kapı çocuk kilitleri, otomatik cam çocuk kilitleri...
    - Ön ve Arka kol dayama, ön arka elektrikli camlar.
    - Kademeli açılabilen otomatik cam tavan + sürgülü perdesi.
    - Sis farları + Isıtmalı ve elektrikli yan aynalar.
    - Gaz pedalında ekstra turbo süviç (gaz pedalının son noktasında bir kademe daha mevcut ve ekstra güç sağlıyor).

    Hem küçük görüneceksin, hem bagaj kapasitesi, arka oturma genişlik ve diz mesafesi olarak muadillerine fark atacaksın. :) Düşünün arka bagajı normal durumda 440 lt. alt gözüyle 580 litre ve bu durumda bir Renault Fluence'i geçiyor. (Bagaj altında raflı bölme de var ve bagaj tabanı sürgülü olarak iki kademe). Koltuklar ayrı ayrı yatar pozisyonda devasa bagaj kapasitesi oluyor. Sürücü rahat pozisyona kadar koltuğunu geri ittiğinde arkada diz mesafesi daha bir karıştan fazla kalıyor.
    Ufak aileler için çok iyi bir araç. Yol tutuşu görüntüsüne nazaran çok başarılı. Yakıt tüketimi, performansına nazaran oldukça iyi. 5.8 şehir içi, 4.4 şehir dışı. 6 ileri vites ve canavar bir motor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suyunsesi -- 9 Mayıs 2017; 15:11:25 >




  • Merhabalar,

    Forumda yazılanları okudum. Yine de kararsız kaldım. Kia Venga Panaroma Otomatik Vites ile Suzuki Sx4 Cross araçları ile ilgileniyorum İkisi de artık üretilmeyen araçlar, ikinci eli sıkıntılı. Ama ikisi de güzel gibi duruyor. Bilen, fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim...

    Bir de şu anda Mitsubishi Colt sahibiyim. İlk aracımdı bu, 3 senedir kullanıyorum. Colt'tan bu araçlardan birine geçmek nasıl olur?
  • selamun aleykum whatsapp grubu kuralım abıler
  • xiamen kullanıcısına yanıt
    Hocam el freni indirmiş olmama rağmen ikaz ışığı yanıyor sorun ne olabilir?
  • Hiçbir fikrim yok servise bir uğrayın isterseniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xiamen

    Hiçbir fikrim yok servise bir uğrayın isterseniz.

    "Park freni ve Fren hidroliği uyarı lambası" yazıyor kitapçığında sanırım yağ değişimi geldi.
  • Merhaba Arkadaşlar. Sosyalmedya KİA VENGA TÜRKİYE grubuna bekleriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepenek_s -- 12 Haziran 2018; 16:18:44 >
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Merhaba sanirim arada bir fren hidrolik sıvı kutusunu kontrol etmiyorsunuz. Oradaki çizgiye bakınız azaldıysa (low) altındaysa uyarı lambası yanabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelıkle merhaba kıa venga kullanıcılarını facebook sayfamıza bekleriz KİAVENGATR her hangı sorunuz olursa severek yardımcı oluruz sızı ve arabalarınızı grupta gormek ısterız.
  • mitur_ M kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiğiniz kilitcinin telefon bilgisi alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.