Şimdi Ara

Kia Sportage verilip BMW X1 alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ne yapsam sizce
  • çok zaman geçmiş ne yaptınız aldınızmı , benimde aklıma X1 düştü 2015 manuel qashqai kullanıyorum 195.000 km geldi dizel oldukça memnunum yakıtı ekonomik bakımlarını zamanında yaptırıyorum ekstra masrafıda yok ama hem yaş hem km açısından değiştirmek istiyorum.Emsali dizel aynı marka 2020 ye kadar var düşük km olanlar 1.350-1.400 cıvarı , ama dedimya X1 aklıma düştü 2019 model dizel otomatik vites , km düşük olanlar var 1.750 cıvarı almayı düşünüyorum hem istiyorum hem kararsızım.Bmw benim seviyemdeki biri için gerçekten lüks ama işte insanın canı istiyor şartları zorlarsam alırım.

  • benms B kullanıcısına yanıt
    X1 dizel 2021 bir araç aldım bakım maliyetleri kesinlikle üzmüyor. Sarf malzeme olan filtre ve fren balatası passat b8 aracımla aynı fiyat. Genel motor parçaları zaten pejo 1.5 dizel motoru lastikleri RunFlat oldugu için biraz pahalı. Aracın yol tutuşu görseli içinde güvende hissetmek keyifli yakıtı çok iyi 3008 sportage gibi araçlarla aracın alt yapısı mühendisliği kıyas götürmez isteyen parçacıya gidip bir x1 rot kolu, salıncak, motor takozu veya tablası inceleyip birde diğer Kia Hyundai Pejo Reno markasının oyuncak gibi yürüyen takım parçalarına baksınlar. 60 binde olan aracımda içinde plastiklerinde koltuklarında ilk gün gibi görünüm devam ediyor. Hiçbir zaman sınıfında modeli yüksekte olsa fiyatı yakın benzer başka marka araca bakıp bunun yerine alsaydım benim olsaydı düşüncesini yasamadım, yıkanmış temiz bir bmw 4-5 yasındada olsa çok havalı duruyor.

    Bmw masraflıdır diyenler tapa gaz kullanılmış bilinçsiz yorulmuş araçlar hangi marka olsa masraf acar bu x1 o kitleye zaten hitap etmiyor binenler zaten bu motordan yüksek hız performans beklemiyor aile aracı olarak biniyorlar.

    Kia Sportage verilip BMW X1 alınır mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 13 Temmuz 2024; 14:30:51 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.