Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.338
Cevap
14
Favori
356.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet dırekson uzerınde 3 tane dugme var en ustte olanını soruyorum
  • yada soyle sorayım bu araclarda sollama yaparken anı hızlanma tusu varmı varsa hangısı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celikler05

    evet dırekson uzerınde 3 tane dugme var en ustte olanını soruyorum


    Şuan tam hatırlayamadım ama ya Cd Çaları açmak içindi ya da Cruise yani hız kontrolünü açmak içindi..Hala bulamazsanız yarın bakar söylerim size :)
  • ehliyeti aldım sımdı koca oglanı sürmeye basladım bu arada gercekten o anı hızlanma tusu varmı cruıse contorl sormuyorum anı hızlanma tusu varmı sorentoda dıreksıyonda 6 tane dügme var sorentoda
  • sportage hakkında bir sorum olacak 2007 model 2.0 dizel bir sportage almak istiyorum ama beygir gücü ile ilgili anlamadığım bazı şeyler var bu arac 112 beygir mi yoksa 140 beygir mi? kianın sitesinde 112 beygir diyor ama benim baktığım arac 140 beygir hatta böyle baya bir sportage var. bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antidote

    sportage hakkında bir sorum olacak 2007 model 2.0 dizel bir sportage almak istiyorum ama beygir gücü ile ilgili anlamadığım bazı şeyler var bu arac 112 beygir mi yoksa 140 beygir mi? kianın sitesinde 112 beygir diyor ama benim baktığım arac 140 beygir hatta böyle baya bir sportage var. bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.


    Bazıları 112 bazıları 140 beygir, 2005 yılından sonra üretilenler galiba 140 beygir olarak üretildi. Tam bir araştırmam yok ama..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trsadasda


    quote:

    Orijinalden alıntı: antidote

    sportage hakkında bir sorum olacak 2007 model 2.0 dizel bir sportage almak istiyorum ama beygir gücü ile ilgili anlamadığım bazı şeyler var bu arac 112 beygir mi yoksa 140 beygir mi? kianın sitesinde 112 beygir diyor ama benim baktığım arac 140 beygir hatta böyle baya bir sportage var. bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.


    Bazıları 112 bazıları 140 beygir, 2005 yılından sonra üretilenler galiba 140 beygir olarak üretildi. Tam bir araştırmam yok ama..

    2005 - 2010 yılları arası hem 112 beygir var hemde 140 beygir hiçbiryerde 140 beygirlik motorun teknik detaylarını bulamadım çok enteresan.




  • türkiyeye ithal edilen sportage ların tamamı 112 hp dir.ancak yurt dışında 140 hp lik ayrı bir dizel versiyonu ve 175 hp benzinli v 6 motor versiyonu var.türkiyedeki 140 hp lik motorlara sahip sportage lar chip uygulaması ile motor beygir gücü arttırılmış 112 hp lik olanlardır.yani orjinal değildir.
  • mayıs ayı içinde sorento yeni kasalar satılmaya başlayacak.temmuz ayında yeni sportagelar geliyor.yanlız yeni sportagelar çok harika olmuş.hem heybetli hemde güçlü bir yapıya sahip olmuşlar.ayrıca 1.6 motorlu versiyonlarıda var ve türkiyeye gelecek yani vergi avantajlı bir suva binmekte kolaylaşacak.bence hem sportage hemde sorento gene suv araçlarda liderliği ele alacaklar.
  • merhaba yorumları okudum.şimdi bizde 2000 model passat kullanıyoruz.onun yerine sorento 2008 almayı düşünüyoruz.sorento hakkında bilgi almak istiyorum.yorumları okudum.yinede bir kez daha sorum.en önemlisi yol tutuşu ve güvenliği aklıma takılıyor. passata göre kıyaslanmaz biri sedan biri suv segmentide ama bilgi almak istiyorum.araba almaya değer mi? cevaplarınızı bekliyorum
  • bir suv araçla normal bir binek aracı tam olarak karşılaştıramazsınız.çünkü her iki araçta farklı beklentilere cevap nitelikleri olan araçlardır.ben daha önce megane 2006 model dci full olanını kullanıyordum.3 yıl ancak dayanabildim bu araca yakıt yakışının azlığı dışında beni hiç memnun etmedi.çok temiz ve itinalı kullanmama rağmen her yerinden ses geliyordu.ve sattım 2009 yılının ilk ayında 2009 model sıfır kia sportage aldım.kullanım olarak suvlarda kendinizi daha emniyette hissedersiniz.çukur ,kaldırım vız gelir bu araçlara,hafif arazi koşullarında kullanımı ve 4 çeker özelliği ile kışın daha keyifli bir kullanım imkanı sağlar.dez avantajlara gelince virajlara girereken normal bir binek arabayla gibi giremezsiniz.hız azaltmak gerekir.birde yakıt ve vergi konusu rahatsızlık yartmassa bence binilecek ideal araçlardır.sorento zaten kendi klasmanında her zaman lider bir araçtır.ikinci eli kuvvetli.motor performansı çok iyi.düşünmeden alınır bence.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliki

    bir suv araçla normal bir binek aracı tam olarak karşılaştıramazsınız.çünkü her iki araçta farklı beklentilere cevap nitelikleri olan araçlardır.ben daha önce megane 2006 model dci full olanını kullanıyordum.3 yıl ancak dayanabildim bu araca yakıt yakışının azlığı dışında beni hiç memnun etmedi.çok temiz ve itinalı kullanmama rağmen her yerinden ses geliyordu.ve sattım 2009 yılının ilk ayında 2009 model sıfır kia sportage aldım.kullanım olarak suvlarda kendinizi daha emniyette hissedersiniz.çukur ,kaldırım vız gelir bu araçlara,hafif arazi koşullarında kullanımı ve 4 çeker özelliği ile kışın daha keyifli bir kullanım imkanı sağlar.dez avantajlara gelince virajlara girereken normal bir binek arabayla gibi giremezsiniz.hız azaltmak gerekir.birde yakıt ve vergi konusu rahatsızlık yartmassa bence binilecek ideal araçlardır.sorento zaten kendi klasmanında her zaman lider bir araçtır.ikinci eli kuvvetli.motor performansı çok iyi.düşünmeden alınır bence.




    Aliki sorulara cevap vermiş zaten, ek olarak istediğiniz bilgi varsa yazın bize




  • teşekkürler yine aklıma takılan soruyu sorim sorentolarda herhalde 2008 önceki modellerinde çok savrulma oluyormuş .2008 modellerde virajlara girilince fazla savuruyor mu sedanlara göre biraz savurması normal ama tehlike yaratacak kadar çok savuruyor mu onu öğrenebilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mim.erhan

    teşekkürler yine aklıma takılan soruyu sorim sorentolarda herhalde 2008 önceki modellerinde çok savrulma oluyormuş .2008 modellerde virajlara girilince fazla savuruyor mu sedanlara göre biraz savurması normal ama tehlike yaratacak kadar çok savuruyor mu onu öğrenebilirim


    2007 ve sonrası üretimlerde ek olarak ESP olduğundan dolayı tabi savrulmayı azaltıyor, ama tüm modellerinde öyle aşırı bir savrulma söz konusu değil.
  • araç yerden 20 cm yüksekte ,aracın kasası normal diğer binek araçalara göre yüksek dolayısyla ağırlık merkezi bu araçların hızlı veya dengesiz bir şekilde viraja girmeleri durumunda aracı çok kolay sağa veya sola atar.bu araçlar hiçbir zaman hız ve performans araçları değildir.genelde 120 veya 130 km/H i geçmek bence bir kazaya davetiye çıkarabilir.zevkle yola yukarıdan bakarak yola daha iyi hakimiyet sağlayarak kullanılabilen bu araçlar kullanıldıkça tutkuya dönüşür ve artık binek araçlardan iyice uzaklaştırır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliki

    araç yerden 20 cm yüksekte ,aracın kasası normal diğer binek araçalara göre yüksek dolayısyla ağırlık merkezi bu araçların hızlı veya dengesiz bir şekilde viraja girmeleri durumunda aracı çok kolay sağa veya sola atar.bu araçlar hiçbir zaman hız ve performans araçları değildir.genelde 120 veya 130 km/H i geçmek bence bir kazaya davetiye çıkarabilir.zevkle yola yukarıdan bakarak yola daha iyi hakimiyet sağlayarak kullanılabilen bu araçlar kullanıldıkça tutkuya dönüşür ve artık binek araçlardan iyice uzaklaştırır.


    Aynen öyle ama 120-130'a katılmıyorum Hele ki yokuşta çok rahat koltuklara yapıştıran bu araçta 120-130 resmen bisikletle gidilmiş gibi oluyor.




  • benimde 160 - 170 km ye çıktığım oldu genelde bursa balıkesir arası otoban oldukça müsait kısada olsa bu yolda rahat bir şekilde radara yakalanmadan hız yapılabiliyor. ancak normal şartlarda ben 120 ve 130 km yi hem güvenli seyir hemde hız limitleri anlamında söyledim.basınca zaten sorunsuz 180 e kadar çıkarsınız.
  • Arkadaşlar,15 gün önce 2007 Kia Sportage 2.0 dizel aracıma chiptuning yaptırdım. Aracın HP si 112 den 140 HP ye, Torku da 250 den 305 nm ye çıktı. Yakıtı da normal sürüşte (90-120 arası)%10-15 azaldı. Arabanın sürüşü mükemmel oldu. Hepinize tavsiye ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sportage07

    Arkadaşlar,15 gün önce 2007 Kia Sportage 2.0 dizel aracıma chiptuning yaptırdım. Aracın HP si 112 den 140 HP ye, Torku da 250 den 305 nm ye çıktı. Yakıtı da normal sürüşte (90-120 arası)%10-15 azaldı. Arabanın sürüşü mükemmel oldu. Hepinize tavsiye ederim


    Fiyat, yaptırdığınız yer ?

    Hayırlı olsun :)
  • merhabalar,
    2007 model sorento arıyorum. Yeni kasa çıkınca eski modellerde fiyat düşüşü olur mu ? Sizce internetteki fiyatlar nekadar gerçeği yansıtıyor?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.