Şimdi Ara

Kia Sportage 2019 Sonrası 1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar (Alındı) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
731
Cevap
15
Favori
79.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağ sileceği yukarı yada aşağı yaptığımızda orta ekran da 0 auto 1 2 seçenekleri geliyor auto da durması yeterli

Arka sileceklerde heralde sensör falan yok yada bn bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatiha35 F kullanıcısına yanıt
    anladım, bir de kapıyı açınca iç ışık yanmıyor otomatik. el ile açmak gerekiyor. onun da ayarıyla oynadı herhalde peder.

onun çözümünü biliyor musun ?
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Orta konsolun üstündeki kapı açık simgeli tuş basılı olması gerekiyor yarın araba da bir daha kontrol ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radyo kanalını direksiyondan ileri doğru değiştirmeye başlayınca 6. kanaldan 1. kanala atıyor. geri doğru basmaya başlayınca 15. kanala geçiyor ve sıralı olması gereken gibi ilerliyor benzer sorun yaşayan var mı?
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

Kia artık donanımlara ek paket alma olanağı getirdi. Elegance paket ortak üste anahtarsız çalıştırma ekleyebiliyorsunuz (led far koltuk ısıtma vb )

Ama size tavsiyem kesinlikle anahtarsız çalıştırmalı alın ben aldığımda o seçenek yoktu sadece elegance paket varsı ve ek yapılmıyordu hala pişmanlığı yaşıyorum

2018 model 2019 çıkışlı 2020 anahtarsız çalıştırma ile değiştireyim dedi 30 bin tl fark istedi bayi 1-2 yıl daha biner değiştirirm one dedim, araç yok ya 15-20 fark belki ama bu kadar fark vermem araç için bence en çok aradığım 3 özellikten biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

Orta üste gözlüklüğün gerisinde ( tavan açma tuşunu sağı ve solundaki tuşlar var) sağdaki düğmeyi kapatmışsınız onu açmanız gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

Merhabalar

Kia artık donanımlara ek paket alma olanağı getirdi. Elegance paket ortak üste anahtarsız çalıştırma ekleyebiliyorsunuz (led far koltuk ısıtma vb )

Ama size tavsiyem kesinlikle anahtarsız çalıştırmalı alın ben aldığımda o seçenek yoktu sadece elegance paket varsı ve ek yapılmıyordu hala pişmanlığı yaşıyorum

2018 model 2019 çıkışlı 2020 anahtarsız çalıştırma ile değiştireyim dedi 30 bin tl fark istedi bayi 1-2 yıl daha biner değiştirirm one dedim, araç yok ya 15-20 fark belki ama bu kadar fark vermem araç için bence en çok aradığım 3 özellikten biri
    teşekkürler hocam. şimdi baktım bi tane 2018 model elegance araçta anahtarsız çalıştırma var.

2018 sedan aracı satıp alma düşüncem var ama aslında 3008 düşündüm onlara 30-40 bin lira fark istiyorlar ki bu da aracın sıfır fiyatına geliyor zaten. Tucson için fark azalıyor 20-30 aralığında bir farkla alınabilir gibi duruyor. Sıfır faiz kampanyaları olursa sıfır da düşünebilirdim ama fark çok açılıyor öyle de.

şimdi baktım 20 bin farkla km biraz yüksek lpg li bir tucson elite gördüm ama satıcı ile iletişime geçsem mi yoksa önümüzdeki ay kardeşimin düğünü var onu atlattıktan sonra mı baksam kararsız kaldım maalesef.

Hayırdır? Honda sarmadı mı? Ben de ileride otomobilden feragat edip SUV almayı düşünüyorum. Şu an en iyisi makyajlı Sportage görünüyor.

• gokhann_75 G kullanıcısına yanıt
    Honda sardı sarmaladı ama çok oldu. Ben senede iki üç araba kullanmak istiyorum, değiştirmek istiyorum.

Zaten Honda dan iyisini almaya param yok diye düşünüyorum. Aynı ayarda biraz yakışıklı olsun, e Civicten yakışıklısına da param yetmez, bari kalıplı olsun SUV olsun diyorum. Yol tutuşu viraj kabiliyeti ve dolayısıyla hızlı viraj dönmek mümkün olmayacak Civic gibi biliyorum ama...

Yoksa Hondaya Civice laf ettirmem

Bu arada makyaj hangi yıl gelmiş oluyor Tucson a hocam?

Tucson sanırım iki yıldır makyajlı diye biliyorum. Ama Tucson bu sene kasa değiştirecek, arkasından da 2 sene içerisinde Sportage kasa değiştirir. Benim araç alma zamanım da Sportage'nin kasa değiştirmesine denk gelir.

tucson için zaten 2018 bakıyorum da ikinci el, onlar ile 2016 aynı görünüyor. sanırım 2019 da makyajlanmış, 2019 modellerde biraz fark var. sportage sıfır için de 22 şubatta gelebilir bayilere dediler. kafa karışık tabi
    Merhabalar

Bence bir hata var 2018 de sadece Elegance paket vardı onda da anahtarsız çalıştırma yoktu.

2019 başımda gelen 2018 lerde olabilir mi bilmiyorum. Araç resimlerine bakarak anlayabilirsiniz

Ama benim bildiğim yoktu olsa ben alırdım aralık 27 de aldım yoktu

• Hafif karlı zeminde yokuş aşağı inerken araç kendi kendine fren yaptı ve aracın yokuş aşağı indiği simge yandı. Neden olur bu? Yokuş iniş desteği hep mı açık? Yani düğme kapatmaya mı yarıyor?
    Araç 2019 elegance dct

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetinho -- 7 Şubat 2020; 6:25:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetinho

Hafif karlı zeminde yokuş aşağı inerken araç kendi kendine fren yaptı ve aracın yokuş aşağı indiği simge yandı. Neden olur bu? Yokuş iniş desteği hep mı açık? Yani düğme kapatmaya mı yarıyor?
    Araç 2019 elegance dct
    Merhabalar

Bence yokuş iniş değil esp olabilir mi ? İniş desteği açtıysanız bilmem ama açmadan çalışmaz

• åziz Å kullanıcısına yanıt
    Bu aracı takip ediyorum, bir kaç sorum olacak size;
    1. Aracınız şehir içi kaç km yapıyor?
    2. Arkalarına bağımsız süspansiyon olmasının avantajı nasıl?
    3. Karlı havalarda aracın (kış lastikleri ile) kar performansı nasıl?
    4. Arkada oturanlar için yaşam alanı nasıl?
    5. Şaft tüneli var mı?

Benim ilgimi 4x4 çekiyor. Yakıt veya kaç kuruş/litre yakıyor diye sormuyorum.
    Teşekkür ederim.

Merhabalar

1. 750km üzeri Ş.içi ama depo bitmeden alım yapıldığı için net bilgi vermez bence. (Şöyle ki 100km de 7 lt yakarsa 60 lt depo var 60lt /7 =857km depo vitene kadar gideseniz gitmesi lazım Ş.dışı 55 lt ile 1006 km gördüm kasmadan.

2. Bağımsız süspansiyon avantajını söyleyecek bilgiye sahip değilim

3. Karlı havalarda kar lastiği kullanmıyorum (yılda 1 yada 2 gün kar için gerek görmüyorum , sadece kar için değil dediğinizi duyar gibiyim, ama gerek duymuyorum.)
    Ayrıca lastikle alakası da var
    4. Arkası güzel ama daha da iyi olabilir (çok arkada da takılmadım.

5. Şaft tüneli var orta yükseklik sayılır çok küçük değil.

Bence en karar kendiniz bir aracı görün ve mutlaka test sürüşü yapın öyle karar verin

Cevaplar tam istediğim gibi olmuş çok teşekkür ederim.

• Arka taraf bence süper derecede geniş ve rahat. Çok 3008 baktım, arkaları mahsen gibi ve koltuklar rahatsız. Bunda herşeyi harika. Karda 4x2 kar lastikli harika bence

Rica ederim

Bence görüp almak önemli ama tipini beğenmek de önemli. Mesala benim 1. Tercihim Renga Rover Velar 1.6 motoru çıksa alacağım ama ikinci tercihimi alabildim 200-300 bandında bence iyi bir tercih

Sportage ilk çıktığında hickimse eski kasaya göre tipini beğenmemişti. Begeni kişiseldir. 4x4 düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.