Şimdi Ara

KIA SORENTO BEŞİK GİBİ SALLANIYOR....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 Model Esp olmayan Kıa Sorento muz var,yağmurlu havalarda 4*2 modundayken gaza bastığım anda özellikle şehiriçinde öyle fena kıçını yana atıyor ki devrilecem zannettim bugün,aracın tek sıkıntısı bu ama oldukça önemli bir sorun bu...Arabadan yakıt olarak da özellikle kırmızı ışıklarda v6 nın tüm heybetiyle bir kalkışı var ki şu zamana kadar tüm arabalara dikiz aynasından baktım abartısız,tüm konularda memnunum ancak şeytan diyor 2001 model Lıncoln Navıgator al cipe bindim de.Veya 1998 S Class Mercedes hangisi karar veremedim.Arabam da bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 2 Kasım 2014; 22:04:01 >

• 3 kere okudum anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

3 kere okudum anlamadım.
    Nivagator da kıç atar. Cherokee de atıyor, Terrano da. Kuvvetli motor ve yüksek ağırlık merkezi olduğu sürece kaçış yok. Zaten arazi taşıtının hız sınırı düşüktü. SUV alan basmaya başladı, kural da unutuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hllvtnsvr

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadan çeker şekilde kullanmadan dolayı bu normal araç yüksek ve arkası hafif olduğundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hllvtnsvr

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kardeşiö öncelikle şöyle söyleyeyim bende bir dönem 2005 model sorento kullandım kesinlikle haklısın 2007 altındaki araçlarda denge çubuğu olmadıgından dolayı virajlarda probaslem yaratır virajlara girerken birazdaha yavas girmeni tavsiye ederim, fiyatına göre mükemmel konforda bir araç ama hız tutkun varsa bu arabadan vazgec derim ama konfor istiosan verdiğin paranın karsılıgını kat kat alırsın. bu araçlarda turbo problemi olur cok fazla turboya yuklenme üfleme yaptıgında ustaya götür yagına suyuna dikkat et paşalar gibi binersin ama biraz fazla yakar oda olsun artık :)

• E.F.S.A.N.E kullanıcısına yanıt
    benim bilidiğim 4 silindir motor

ve o kadar hantal arabayla nasıl kalkışda geçen olmamış seni hayret
    demekki o arkadakilerin senin bastığından haberi yok
  • Bence eski modelleri boşver yeni araçlara bak volvo s60 filan bul 2004-2005 model, tourag'de öneririm eski kasa yada volvo xc90.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

Her dört silindir bir olmuyor. Turbo dizel olunca hantallık arka planda kalıyor. Hele bir de CRDI motorsa dediği doğrudur. Ara sıra TCI motor Starex kullanırım. Turboyu iki bin civarında açar ve açtığında iyi uzar. 100 beygirdir ama 1900 kiloluk gövdeyi rahat çekiyor.
  • Lincoln aklındayken piyasadaki cipcikler kolay kolay kesmez seni

• quote:

Herkesin canına malına acıyor hocam. Yoksa aracınıza plaka okutacak araç trafikde bi hayli fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meeta -- 2 Kasım 2014; 22:28:00 >
  • yıllardır turbo dizel kullanıyorum neyin ne olduğunu bildiğim için konuşuyorum

şuanki aracımda crv 2.2 dizel

sorentoda kullandım ondan net konuşa biliyorum
  • quote:

yıllardır turbo dizel kullanıyorum neyin ne olduğunu bildiğim için konuşuyorum

şuanki aracımda crv 2.2 dizel

sorentoda kullandım ondan net konuşa biliyorum

Aslında motor olarak tek parametreye indirmemiz hatalı. Lastik ebatlarından başlayarak birçok konu hızlanmayı etkiler. Sportage olsa belki motordan gitmek daha mantıklı olurdu.
  • 140 bg 2 ton araba kimlere baktınız dikiz aynasından merak ettim

• starex'ler teknik olarak 0-100 12.8 sn gayet tatmin edici

fakat sorento Hızlanma 0 - 100 km/saat 14.6 (15.5) saniye

hızlanmalar auto-data.net ' den alıntıdır

hem bu tarz muhabbetler çocuk muhabbeti sayılır uzatmaya bile değmez
  • Chevy impala lar gibi bunlar; yaylana yaylana gidiyor
    2.5 140pslerden ziyade xforce modelleri var sonradan cikan 170ps; onlar daha giderli..
    Arazi kabiliyetleri de guzel; kaşkay , pejo 3008 falan halt etmiş yaninda.. vergisi az olsa binilecek araba; tek derdi kıç atmasi olsun..

• Atar tabi

At sahibine göre kişner.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meeta

Herkesin canına malına acıyor hocam. Yoksa aracınıza plaka okutacak araç trafikde bi hayli fazla.

atmasyon gibi gelmesin arkadaşlar yeşil yandıktan 5-10 saniye sonra arkamda kimseyi görmedim (20 den fazla kez olmuştur)
  • Konuda dönen yorumlar

Sanki hiç bilmediğimiz araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Konuda dönen yorumlar

Sanki hiç bilmediğimiz araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

Chevy impala lar gibi bunlar; yaylana yaylana gidiyor
    2.5 140pslerden ziyade xforce modelleri var sonradan cikan 170ps; onlar daha giderli..
    Arazi kabiliyetleri de guzel; kaşkay , pejo 3008 falan halt etmiş yaninda.. vergisi az olsa binilecek araba; tek derdi kıç atmasi olsun..

X force olanlar hakikatten iyi gidiyor kullandığımdan biliyorum yakıtı da aynı sayılır 140 lık olanla .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.