Şimdi Ara

Kia Rio vs colt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler Kia Rio 2011 1.5crdi 165.000 de.2 parça ön ve arka çamurlukta boya var.kaput ucunda bir karış ezik var.fiyat son 38.500 dendi.colt 2006 1.5 dizel 125.000 de boya değişen yok, servis bakımlı ilk sahibinden son 36.500 dendi.bu araçtan hangisi tercih edilebilir.kullanan varsa yedek parça fiyati sağlamlık vs nasildir. mak.35-39 civarına çıkabiliyorum.fiyatlar maalesef uçmuş.cocuklar var bagajlar nasıldır.acemiyim sedan bakamıyorum.

• ikisi arasinda kia rio. ama colt 1.3 benzinli olsaydi colt derdim.
    1.3 mjet punto bulursaniz daha rahat edersiniz alim-satimda parcada vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_atr

ikisi arasinda kia rio. ama colt 1.3 benzinli olsaydi colt derdim.
    1.3 mjet punto bulursaniz daha rahat edersiniz alim-satimda parcada vs.
    Punto için City modu arizasi kronik diye bir şeyler okudum ama.yaygin mıdır bilmiyorum.
  • boya darbe değişen servis bakımlıysa colt alınır ikisininde piyasası aynı dizel aracın canı motoru ilk sahibi bunca yıl bindiyse bakımlarını eksik etmemiştir zamanında müdahale edilmiş günü kurtaran tamirler yapılmamıştır sıfır almıyorsam ilk sahibinden araçları alıyorum hiç sorun yaşamadım ben colt alırım burda sormam bile hata
  • İkisi arasinda 6 sene var. Kagit ustunde colt daha temiz duruyor, ikisinin kondisyonu birbirine yakinsa yenisini tercih ederdim
  • 4 sene colt kullanan birisi olarak derim ki, dizel motor mercedes'in motoru. ancak benzinli motorlara göre biraz sorunlu bir motor. iyi bakılmamış olanları sahibine sıkıntılar yaşatabiliyor. benzinli 1.3 ve 1.5 olan motorlar ise taş gibidir. tipik japon motoru.

colt'un içi dışarıdan göründüğü gibi değildir, kocamandır. honda jazz ile yarışır bu konuda. içi geniş ve ferahtır. bagaj için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim biraz ufaktır.

yerinizde olsam benzinli colt bakardım. kullanıcısını kesinlikle pişman etmez. benim kullandığım colt pert kayıtlıydı üstelik (ön hava yastıkları yoktu ) buna rağmen çok memnun kalmıştım. kaç sene kahrımızı çekti. şimdi şirket aracımız olarak benim dışımda babama da hizmet ediyor. 100 bin km'yi geçti tık yok maşallah.

• Colt'ta Mercedes dizel motoru var. Otomatik ise aktivatör bozulma ihtimali var. Rio'ya göre sert bir araba. Ama birçok artısı da var rakibine göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayınOzi

Colt'ta Mercedes dizel motoru var. Otomatik ise aktivatör bozulma ihtimali var. Rio'ya göre sert bir araba. Ama birçok artısı da var rakibine göre.
    Araç otomatik değil.bagaji geniş mıdır?yedek parça pahalı deniliyor.
  • yturan17 Y kullanıcısına yanıt
    Honda jazz kadar geniş değil mesela. Ama içi d segmneti kadar büyük. Yedek parça fiyatlarına çok takılmayın çünkü bozulmuyor. Ama olurda kaza yaparsanız (ben yaptim) orjinal sol ön farı sanayide bulamadim.(belki internette bulurdum) Yetkili servis orjinal bir fara 575 tl demişti yaklaşık 3 sene önce.
  • Colt daha sağlam ha tipsiz dersen rio da tipsiz şekulsüz bir şey jazz al derim 160-200 bin km civarı
  • Hocam aldınız mı rio yu 40.000 tl ye bende buldum 2011 150.000 de memnunmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Hocam aldınız mı rio yu 40.000 tl ye bende buldum 2011 150.000 de memnunmusunuz?
    Almadim.adam fiyati arttırdı.vazgectim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.