Şimdi Ara

KIA RIO kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Yeni sıfır bir araba almak istiyoruz. Bunun içinde araştırma içindeyiz. Bunlardan biri KIA RIO 2011 1.5 CRDI yada CRUZE 1.6 LS. İkisinin fiyatları arasında 4.000 TL oynuyor. KIA RIO kullanan arkadaşlar arabadan memnunlar mı artı eksi yönlerini yazarlarsa sevinirim. İç donanım, yakıt durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Test sürüşü yapıcam ama sonuçta 15-20 dakika ile bu iş çözülmez. Kullanan arkadaşların tecrübelerini daha çok önemsiyorum. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyor kazasız belasız günler diliyorum.



  • cruze lafım yok ama neticede opel bayilerinde satılıyor ve servisi yine opel yetkili servisi. Servisi beş kuruş etmez onların işi satana kadar sattıktan sonra tanımazlar. Yaşadım gördüm karar senin
  • Merhaba,
    Ben yaklaşık bir yıldır 2009 model rio 1.5 CRDI Advance kullanıyorum, aracımdan memnunum. Özellikle performansı çok iyi. Yakıt tüketimine gelince yakın zamanda ne yaktığına bakmadım. Daha önce rio başlığı altında yakıt tüketimi konusunda mesajlarımı bulabilirsin. Performansına göre tüketimi normal sayılır, çok düşük olduğunu söylemeyeceğim, sonuçta 110 beygir gücünde bir araç. Cruze kullanmadığım için bir kıyaslama yapamayacağım. Yalnız şunu biliyorum alacağınız Cruze yeni 126 HP den değilse motorunun çok yetersiz olduğu söyleniyor. Kullanan arkadaşlar daha iyi bilgi vereceklerdir.
  • az yol yapacaksaniz konforlu bir arac istiyorsaniz cruze; çok yol yapacak, öncelikle ekonomik olsun diyorsaniz rio.
  • Kia Rio kullanıcısı olarak konuşuyorum; (şahsi görüşüm)

    Kesinlikle Cruze alırdım.. Nedeni ise tamamen estetik görünümü.. adamlar gerçekten dehşet araba yapmışlar.. kullanıcısı değilim ama görünen köy klavuz istemez.. Rio kullanıyorum diye Rio dersem cahillikten öteye gitmiş olamam..

    Rio ya gelince; vereceğin paraya alabileceğin veya sahip olabileceğin en iyi araba derim.. Özellik olarak, motor gücü olarak çok iyiler.. Servis olayına gelince opelde çok servis varda noluyor sonuç ortada..

    Rio alacaksan eğer 2011 değil bi kaç ay bekleyiniz 2012 alınız.. kasa değişimine gidiyorlar.. yeni kasaları gayet güzel, kiada devrim var Rio da nasibini alıyor.. özellikle sedandaki kötü görüntü değişecek. Accentle aynı bant ürünü ayrıca..
  • kia rio sedan 2011 dizel kullandım yaklaşık 2 gün araba genel olarak iyi yakıt tüketimi süper motorda turbo var arabada gayt hızlı ama kesinlikle cruze der
    m ben
  • cruze 1.6 atmosferik bir motora sahip bu nedenle yokuşlarda zorlanır ani hızlanmalarda turbo beslemeli araçlara göre çok ağır kalır
    eğer gösteriş meraklısı iseniz cruze alın
    ama yok ben gaza bastımmı rampa falan dinlemem alayını sollarım diyorsanız rio alın karar sizin

    rio dizel ve turbo olduğu için çok güçlü bir araç az yakar ve çok iyi gider
    cruze turbosuz benzinli bir araç çok yakar ama gitmez bu hiç adil değil ama yapıcak birşey yok :))
  • Soru baştan yanlış. Cruze benim bildiğim C sınıfı bir araç. Rio ise B sınıfı. En başta sınıf farkı var. Böyle bir soruya verilecek cevap tabi ki Cruze olur. Ama soru Cerato veya Cruze olmalıydı. Kesinlikle Cerato. Rio ile Cruze arasında nasıl 4.000 TL fark olur anlamadım. Bundan daha fazla olması gerekirdi.

    Bir de Cruze kullanıcıları epey şikayetçi. Chevrolet olmasına aldanmayın, o da Korede yapılıyor. Ancak forumlarda okuduğum kadarıyla çok şikayetçi alanlar. Özellikle çok yakması ve gitmemesi konusunda. Sürekli de arıza çıkarıyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.