Şimdi Ara

Kia Forte Coupe 2010 üretime hazır hali ile karşınızda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu araba maklajlanmış civic olur anca...bakınca arabaya hiç yabancılık cekmedim sima tanıdık geldi..
    ama gerçekten güzel duruyor

Orjinalden alıntı: bencn17

araba cok guzel ancak koltukalrda toplanma sorunu var aracı karalamak ıcın solemıyorum cok beyendım fıestalrda oldugu ıcın dırek gozume carptı garantıye sokarlar heralde....

gözlemin süper hemen dikkatini çekmiş insan yaşayınca bi kere artk öle şeylere dikkat eder oluyor

Orjinalden alıntı: quiet_dead

quote:

Orjinalden alıntı: bencn17

araba cok guzel ancak koltukalrda toplanma sorunu var aracı karalamak ıcın solemıyorum cok beyendım fıestalrda oldugu ıcın dırek gozume carptı garantıye sokarlar heralde....

gözlemin süper hemen dikkatini çekmiş insan yaşayınca bi kere artk öle şeylere dikkat eder oluyor

alıskanlık oldu artık...

• aracın stop lambalarının tasarımı beğenmeyen birtek ben varım sanırım

ancak genel duruşu hoş albenisi yüksek bir araç çıkmış ortaya
  • önden honda civic si, arkadan ve yandan alfa romeo gt, konsol hyundai genesis coupe, hepsi de çok güzel araçlar zaten o yüzden bu araç da çok güzel duruyor, alınabilirliği fazla olan bir spor araba yapmışlar, 35.000-40.000tl yi geçmezse iyi satar, tabiki vergi avantajı olacak bir motor koymaları lazım. hatta ben bile düşünebilirim, tam modifiyelik araç olmuş.

Orjinalden alıntı: kaganss

önden honda civic si, arkadan ve yandan alfa romeo gt, konsol hyundai genesis coupe, hepsi de çok güzel araçlar zaten o yüzden bu araç da çok güzel duruyor, alınabilirliği fazla olan bir spor araba yapmışlar, 35.000-40.000tl yi geçmezse iyi satar, tabiki vergi avantajı olacak bir motor koymaları lazım. hatta ben bile düşünebilirim, tam modifiyelik araç olmuş.

Şuan zaten mod olayına müsait bir kia satılıyor,kia pro cee'd.Donanım olarak pek artısı yok,baz fakat 1.6 crdi 115 hp güç üretiyor araç.Görünümde cabası...

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackEdition

quote:

Orjinalden alıntı: kaganss

önden honda civic si, arkadan ve yandan alfa romeo gt, konsol hyundai genesis coupe, hepsi de çok güzel araçlar zaten o yüzden bu araç da çok güzel duruyor, alınabilirliği fazla olan bir spor araba yapmışlar, 35.000-40.000tl yi geçmezse iyi satar, tabiki vergi avantajı olacak bir motor koymaları lazım. hatta ben bile düşünebilirim, tam modifiyelik araç olmuş.

Şuan zaten mod olayına müsait bir kia satılıyor,kia pro cee'd.Donanım olarak pek artısı yok,baz fakat 1.6 crdi 115 hp güç üretiyor araç.Görünümde cabası...

eradaki crdi motorun aynısı mı acaba?

• @kaganss;era'da sanırım 1.5 vgt kullanılıyor.110 ps,cee'd de ise 1.6 vgt 115 hp kullanılıyor.Eğer alıp uğraşırım dersen a3 ile aynı kasa,motoru çok iyi,yeterli gelmezse+chip olayına girersiniz.A3 ile aynı kasa dedim,çünkü tasarımcısı aynı.Avrupa'da zaten a3,pro cee'd,golf gti karşılaştırmaları sık sık yapılıyor.Zaten 5 yıldızlı bir araç.Ama hyundai yüzünden donanımsız olarak geliyor araçKorkum o ki forte'de aynı sorunu çıkartacak bize

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.