< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu arada Kia navigasyon güncelleme sayfasına düzenli olarak bakıyorum son güncelleme için sadece 2022 model ev6 vardı 2025 model yılı da eklenmiş. Deneyen oldu mu hiç? Daha önce 2020 model sportage’a son kasada ki güncel navigasyonu kendim USB ile yüklemiştim gayet güzel çalışıyordu. Malum ev6 da USB giriş yok typeC bütün girişler. Şeytan da aklımı karıştırmıyor değil 👹 sanırım yakında denerim ☺️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
hocam baktınız mı güncellemeye? araç kamerası olarak viofo a229 pro aldım ön-arka. eva paspas yaptırdım bir markadan, amaca yönelik bir mal oldu temizlik, halı paspası koruma mantığıyla ama koltuk raylarına çok sıfır yapılmış, koltuk ileri geri yaparken paspası kaldırdı. üreticiye işaretleyip göndereceğim o kısımları kesecekler ama bu sefer de kel kalacak tam rayların önü. |
|
Xperia S White
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vAsilevsky -- 30 Nisan 2025; 18:55:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Arabayı sanırım hep birlikte keşfedeceğiz☺️ Kia connectten benim pek ümidim yok çok ağırdan alıyorlar bu işi. Bahsettiğiniz trim sesi bende yok şükür. Hatta bagajda sürekli katlanır masa sandalye oltalar ve balık takım çantası ile geziyorum. Bemis marka v2l adaptörüm var araçtan elektrikli cihazları hatta mangal çalıştırabilmek çok güzel 😁 Bende şimdilik araçtan çok memnunum umarım uzun vadede fikrimiz değişmez 🙂 şu uzaktan bağlantı işini çözebilirlerse satışları daha da artar. Çoğu insanın aklında artık elektrikli araba almak var ama cesaret edemiyorlar. Bir çok alternatifi var aracın fakat çoğu doğuştan elektrikli değiller genelde hep fosil yakıtlı araçlardan devşirme. Elektrikli araç alınacaksa kesinlikle doğuştan elektrikli alınmalı devşirme olmamalı. Şarj olayı ise çoğunlukla evden yapılabilmeli ki ekonomik olsun.Dışarda şarj yaptığımız zamanda çok hızlı şarj olabilmeli. Servis olayı da en önemli etkenlerden biri her yerde servisi bulunmalı. Birazda yakışıklı olsun araç 😎 Bir çok etkeni koyduğunuzda ev6 en mantıklı seçeneklerden biri olarak çıkıyor. Ben 2022 yılında yılın otomobili seçildiğinde almaya çok niyetlenip bir türlü cesaret edememiştim. Şarj istasyon sayısı artınca ve hızları 300 kWlara ulaşınca + ortalama 10 yıllık araçların pil sağlık ortalamalarını görünce aldım. Umarım aklından gönlünden geçen herkese nasip olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
2024 model yılı, 11.03.2025 ilk tescil tarihli beyaz EV6’mız var hocam, sıfır. Düşünürseniz görüşelim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şu ana kadar öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Fakat aklıma ilk gelen o hızlarda i-pedal ı tercih etmemeniz gerek, büyük ihtimal onunla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum. Ben o hızlarda level2 yi seçiyorum araç daha akıcı ve seri oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electron54 -- 4 Mayıs 2025; 20:51:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkürler hocam. Kendi haritasından hızı okuyarak ona göre hazırlık yapmasıyla alakalı fikirler var yabancı forumlarda ama bizde o özellik galiba yok. i-Pedalla alakalı olacağına ihtimal vermiyorum pek, sabit hızdayken yavaşlatıp hızlandırmasını ona bağlayamayız sanki 🙄 bir geri çağırma vs de yok şasiden baktım. Belki bir güncelleme gelmiş olabilir, servise gidince soracağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende arabayı almadan önce aldıktan sonra yabancı forumlar ,youtubeden felan çok fazla video izledim nedense bende arabayı almadan o kanı oluştu😅 sanki ipedal modunda yüksek hızlarda yazılımsal olarak arabada bir kararsızlık varmış ya da olacak gibi geliyor🙂 o yüzden belkide hiç 80km üstünde i-pedal ı kullanmadım. Servise götürseniz bu tip şikayetten dolayı her hangi bir ücret çıkartırım ki🤔 birde araçta kameranız varsa çok yardımcı olabilir arıza ile ilgili < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kamerayı aldım da daha montajı kısmet olmadı, 1 haftadır bagajda benle geziyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|