Araç tam şarjda ortalama menzil kaç gösteriyor. Ben bu hafta aldım elegance standart menzil 388 km gösteriyor, WLTP menzili olan 435 km göstermiyor. Sizinki de öyle mi |
KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI (7. sayfa)

-
-
KİA EV3 için önerilen elektrikli araç sigortasını AXA sunuyor ama 2 çeşidi var biri KİA MARKA sigortası AXA Elektrikli Araç Kasko Sigortası diğeride AXA normal Elektrikli araç sgortası.
Başka sigortadan elektrikli araç içöin sigorta alan , şu daha iyidir, bunda avantaj şudur, bunda eksik noksan şudur, YADA ŞUNLARA DİKKAT ETMEK LAZIM diyenlerin fikirleri nedir ?
Trafik sigortası için Kia Ev3 GT LINE şu anlık günlük ( 11şubat2025) teklif 7814 TL sanırım sigforta firmalarının hemen hemen aynı fiyatı sunuyormuş.
Ama KASKO için KİA SİGORTA ( bayilerdeki ajenta) 19450 - 24750TL lere kadar çıkan fiyat veriyor. Faturası çıkıp ödeyenler neye karar verdi acaba.
-
Biz o aşamaya gelemedik , sigorta normal gibi geldi fakat kasko biraz pahalı gibi
-
s.a ben bugün avcilar kia ersuya ödememi yaptım hatta şanstır ki ödeme yapılırken arac cekiciden indi :) perşembe günü teslim edebileceklerini soyledirler. Bu arada kasko kia kasko 16.246 tl sigorta 7.087 tl tuttu. arac arayan var ise stoklarında beyaz ivory gri var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hayırlı olsun arkadaşlar.ben de gt-line bekliyorum nasipse...aracın üstünde gelen lastikler ne acaba 🙄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yanlış hatırlamıyorsam hankook
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 mevsim mi,tam olark bakabilen olursa ona göre lastik lazım mı anlayalım
Şu video yu izlemiştim. Belki yorumlarda yazıyordur markası modeli , testi yapan KIŞ LASTİĞİ olmadan üzerindeki lastikler ile kendince bir denemeler yapmış idi. Belki bir fikir verebilir.
Bayiden satış temsilcisi 4mevsim lafını hiç kullanmadı, sanırım 4mevsim değildir. Bazı yabancı resimlerde ben baktığımda HANKOOK yazısını gördüm. Ama Türkiye'ye neyle getirdiler bilmiyorum. Bir yerlerde gene yabancı kaynaklarda Pirelli EV3 uyumlu lastiklerden bahsetmiti. Çok iyi yabancı dil seviyem olmadığından detayını bilmiyorum.
şu videoda yorumlarda belki vardır.
Elektrikli Crosscu youtube
Bu videoda Kia EV3 GT Line'ın kar performansını 1000 km boyunca test ettik. Alphan Ecevit ile birlikte Kia EV3'ü inceledik ve gücünü karşısına çıkardık. Kia EV3 hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu videoyu izleyin! KİA ev 3 gt line #kiaev3 Alphan Ecevit. Elektrikli Crosscu #elektriklicrosscu #hayatıkamerayacekhttps://www.youtube.com/watch?v=V4Xi6pB06zw -
Ya,Elegans ya da gt line 'a zorlanıyoruz,prestij alınırmi?80 bin daha az vereceğim diye,akil var mantık var.,benim anlamadığım ,prestijin fiyatı niye bukadar uçuk?
bir pazarlama hilesi mi var, hinliği mi var çözemedim. Sanki ilerki aylarda bu tutarsızlık değişecek yada başka tuarsızlııklar oluşacak.
renk takıntısı olan bu sevkiyattan sonraki gemiyi bekleyecek.
Kia yetkislisi açıkca Hakkı Alkanın videosunda 2024 modellerde Kia Connetct olmayacak , 2025 yılında Kia'nın KVK gerekliliğine uygun altyapı yatırımı yurtiçi server vs gbi birşeylere üstünkörü değinip geçiştirdi ama sonuç 2024 modellerde unutun , 2025 modellerde yatırımın sonucuna göre olması planlarımız dahilinde dedi.
BİZİM ALDIKLARIMIZ 2024 KİA cONNECT ÇOK KİŞİ BİR HEVES BEKLİYOR AMA BEN UMUTLU DEĞİLİM . İNŞALLAH YANILTIRLAR BEİ.
garip şeylerde duyuyorum mesela bir bayi arabayı liste fiyatından üstüne zorla şunu bunu alacaksın ÖTV değişmesin diye onlartı peşin verecejksin diyormuş. Şişirme fiyat üzerinden sonra iskinto ve/veya hediye veriyormuş diye dedikodular var. Belkde bayilerin bazısı yapıyor ama tok satıcılar yapmıyor diye yapanı kötülüyorlar.
Birde br kesim de gereksiz hiçbir dayanağı olmayan bazı sık bakım periyotlarına takmış, hatta neden bir parca vs yapılmasada servisi kontrol için bu kadar yüksek gereksiz para almasına takmış. Araba zaten çok ucuz değil birde bu sonradan masraf kısmı can sıkıcı.
üstüne birde yurtdışınadi övündükleri garanti bizim TÜRKİYE'de neden 2 yıl / 60bin KM ? 5yıla ve/veya 150bine tamamlamak için EK PAKET ALMAK İÇİN NE FİYAT ÇIKARTACAKLAR. Elin oğluna , elin kızına 5yıl / 150bin km, Türkiye'ye resmi 2 yıl / 60bin KM ?
bindik bir alamete .... Hadi dedik çinliler burda tam yerleşemediler, servis, distribütör vs . çelik motor iyiye gideceğine ... bakalım zaman ne gösterecek. çok net olmayan şeyler olunca sinek/çorba hikayesine dönüyor düşünceler.
Teknoloji eitörü Hakkı Alkanın hazırlayıp sunduğu bir video içinde Kia Türkiye genel Müdürü Can Ağyel ile sohbetinin videsonu bulamadım. Onu bulursam paylaşırım.
eski bir konuşması kia genel müdürünün onu nbulabildim:
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/araclar-kuculuyor-menziller-uzuyor-42532596
---alıntı- basından
BAĞLANTILI ARAÇLAR EV5 İLE GELECEK’
KENDİ interneti olan bağlantılı araçların Kia otomobillerine ne zaman geleceğine yönelik sorumuzu da yanıtlayan Can Ağyel, “Frankfurt’ta ciddi bir altyapı yatırımı yapılıyor. Verileri güvenli bir şekilde Türkiye’de depolayacağımız bağlantılı araçlara imkân tanıyan altyapının 2025’in son çeyreğinde EV5 ile beraber hizmete girmesini bekliyoruz. Bu tarihten itibaren satacağımız diğer modellere de bu uygulanacak ancak öncesinde satılan araçlar maalesef bağlantılı olmayacak” dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 12 Şubat 2025; 16:25:5 >
-
-
Muhtemelen Hankook ion GT(ev için uygun) 215.50.19 yazlık lastiklerle geliyor
Dün gt line ivory mat gri aracımı teslim aldım. İlk izlenim iyi gidiyor iyi duruyor sesiz. kapını yanına yaklaşşınca kapıları açıyor ama arabadan uzaklaşınca nedense kitlemiyor onu bi çözemedim. dünkü testimde 140, 160 vs kmlere çıkmama rağmen gün sonu 23 kw yakmış bir günde 100 km yol yapmışım. Şuana kadar şu kapı meselesi ve viraj aydınlatması dışında başka bir hata kusur görmedim önceki aracım bmw 320 sportlinde dı 2019, Sıfır trim sesi var işçilik bmw ayarında yol tutuşta ona keza, direksyon turu çok ve dozajı çok iyi, uyarı sesleri rahatsız eder diye düşünüyordum sesini kısınca oda çözüldü, Birde motoru kapatınca regen ayarı 1 de başlıyor şerit ortalama ve otonomla başlıyor ki bunu her seferinde kapatmak lazım bana karışan arabayı sevmiyorum. ipedal 3 vs bana göre lüzumsuz otoya alınca hem akıyor hemde yolun virajı yada yokuşuna öndeki araca göre kendi hızını regenle ayarlıyor bu özelliğini sevdim. genel olarak şehir içine girmeden cevre yollunu kullanacağım için muhtemelen otoda kullanıcam. menü basit ve anlaşılır işe gidiş çıkış saatini girince aracı hazırlayacak sanırım o özelliği buldum test edecez görecez. Şimdilik bukadar.
-
Hayırlı olsun
Şurdan aramaya kilit, akıllı kilit, yakınlaşma, otomayik vs yazıp arayın belki vardır
kia turkey
Kullanım Kılavuzları ve Rehberler | Yararlı Kaynaklar | Kia Türkiyehttps://www.kia.com/tr/kia-sahipleri/yararli-kaynaklar/kullanim-kilavuzlari-ve-rehberler.htmlhttps://ownersmanual.kia.com/docview/webhelp/doc/982d1446-cbed-4de8-ba53-6a2f0bf845d8/index.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 13 Şubat 2025; 15:23:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyatı tam bildirince birkaç seçenek var kendi servisinden yaptırtacağım sanırım.
kia
Seramik Kaplama Nedir? | Kia Türkiyehttps://www.kia.com/tr/kia-dunyasi/sss/Seramik-Kaplama-Nedir.htmlÖn kaput TPP plastik koruma kaplama. ( Tüm kaplama fazla tuzlu 100bin-130bin-140bin gibi fiyatlardan bahsedildi orjinal servisinde, dışarda çok çok ucuza yaptırtılıyor malzeme ve işçilik vs etmenlere bağlı olarak - ama servis garantili servis önerili malzeme ve işçilik ile ilk araç alınca ben genelde yaptırım ve faidesini görürüm)
ön cam su itici
jant koruma
seramik kaplama
cam patlama koruma filmi UV vs özelliklilerden işte klasik
koltuk kir tutma koruma
daha birkaç ıvır zıvır şeylerde olan paketlerde var.
-
Kapı kilitleri
https://ownersmanual.kia.com/docview/webhelp/doc/982d1446-cbed-4de8-ba53-6a2f0bf845d8/topics/chapter4_1_9.html#t_00370551_r1_20240125024542_2ownersmanual.kia.com
şunu da buldum bir bakarsınız.
benim araç daha canlı görmek nasip olmadı :P tecrübelerinizi paylaşırsınız herdaim okuyan çıkar :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X