hocam ben de araştırıyorum bunu çok kullanışlı gözüküyor |
KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI (6. sayfa)

-
-
Bu acil durumlarda el altında bulunsun diye düşünülecek bir aparat gibi geldi bana. Artık sadece sanırım kia ev3 lerde 3 metre civarı kablo varmış. Bu aparat ile işte o kabloyuda takıp normal prizden çok yavaş ağır şarj etmek için acil durum için diyelim. Ama genede UYGUN priz ile lafı dikkat çekiyor. Yabancı kaynaklı google araştırmasında çok çok detaylıca bakın almadan önce.
H.B. alışveriş sistesinde KuveytTürk kredi kartına peşine taksit var gibi üstün körü bakınca. Hatta kendi YKB Premum kredi kartına bilr taksitlerde çok faiz bindiriyor. Aklınızda olsun. En ucuz neresi diye bakmadım ama H.B T.yol dan ucuz sanırım bu aparat için en azından.
burdan paylaşalım . Ben bu aparatı Kia Tek-Kar da uyumlu diye söyleyince burdaki forumdaşlara fotografını atayım diye çektim. ( hediye dahi vermediler )
-
quote:
Orijinalden alıntı: GoGoBaBa
Bu mesaj silindi.lapp mobılıty
MOBILITY DOCKhttps://lappmobility.lappgroup.com/shop/en/products/e-car-drivers/mobile-charging-devices/mobility-dock/ -
Ben bugün aracımın bedelini ödedim ve faturası kesildi tahminime göre önümüzdeki hafta araç teslim edileceğini düşünüyorum... Darısı diğer araç bekleyen arkadaşların başına...
-
bilmiyorlar gerçekten ispanyol sitesinde kullanılabilir yazıyordu ama almaya cesaret edemedim teşekkürler
-
Merhaba, bende geçen hafta kapora ödedim Gt Line için ve plaka işlemleri için proforma fatura kesildi, plakamı ayırdım. Bayi de, faturaların kesildiğini ve engel 1 hafta içinde geleceğini söyledi araçların. Bu hafta teslim almayı bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi akşamlar. Ben de elegance standart menzil aldım. Tam şarjda ortalama 388 km gösteriyor (max ve min. menzil faklı tabi) ama 435 km göstermiyor. Sizin araç kaç tam şarjda ortalama kaç km gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unversed -- 8 Şubat 2025; 21:33:34 > -
İyi akşamlar. Ev 3 alıp kullananlar acaba cevaplayabilir mi? Ben de elegance standart menzil aldım. Araç tam şarjda ortalama 388 km menzil gösteriyor (max ve min. menzil faklı tabi) ama 435 km göstermiyor. Sizin araçlarda (standart ve uzun menzilliler) kaç tam şarjda ortalama kaç km gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unversed -- 8 Şubat 2025; 21:33:9 > -
Hayırlı olsun hocam
Bende kapora yatırdım bayiye araç gelemediğinden fatura kesilmedi , siz hangi bayiden aldınız aracınızı ve indirim yaptılar mı ?
-
Daha yeni bakabildim video ya , çok teşekkür ederim video kanalı resmi KIA kanalı gibi , bayağı minik videolar varmış. Türkçe altyazılı olarak birkaçına baktım. Favoriye alayım bu kanaı Paylaşım için teşekürler ben gibiler için video'cuklar çekmişler.
-
kendi kafasına göre test etmiş ;)
carwowyoutube
Change your car with Carwow: https://bit.ly/Change-Your-Car-2801 Meet the all-new Kia EV3! Following on from the successful launch of the Kia EV6 and EV9, it’s time for Mat to get his hands on Kia’s all-new mid-sized SUV. Unlike the EV6 & EV9, the EV3 comes with a pretty low price point, starting at just £33,000! But does it offer enough to lure you away from competitors like the E-2008 & Volvo EX30? Let’s take a closer look… In terms of the design, it’s most certainly a head-turner! It’s upright and quite square, with Kia’s distinctive vertical headlight design and plenty of glossy black trim. It may not be as intimidating as the impressive EV9, but it certainly impresses from the outside. On the inside, it’s more of the same! There’s a set of digital dials as well as an intuitive infotainment screen on the centre of the dash, and the cabin is filled with soft touch and good quality materials. The seats may not be the most figure-hugging and supportive, but they’re still relatively comfortable. The entry-level EV3 has a 58kWh battery, while all other editions are equipped with an 81kWh. Those with the larger battery have a claimed range of up to 375 miles, which is certainly more impressive than many of its key rivals! The question is, would Mat choose the EV3 over the Carwow 2024 Car of the Year - the Volvo EX30? You’ll need to keep watching to see for yourself! Mat’s Choice of EV3: https://bit.ly/Mats-EV3-Choice Cupra Born review: https://bit.ly/Cupra-Born-2801 Volvo EX30 review: https://bit.ly/Volvo-EX30-2801 Chapters 00:00 Intro 00:39 Design 00:57 Interior 01:27 Boot 01:48 Tech 02:16 Batteries & Range 03:03 Price 03:25 Performance & 0-60mph 04:03 Overtaking 04:22 Braking 05:12 Annoying Features 06:30 Cool Features 07:50 Material Quality 08:20 Practicality 10:08 Town Driving 10:54 Safety 11:28 Suspension 12:52 Motorway Driving 13:51 Country Road Driving 14:43 Real-world Range 15:02 Verdicthttps://www.youtube.com/watch?v=iDIzrle1bAo -
EV3 kullanan arkadaşlardan İstanbul-Ankara otoyol hızlarında deneyen oldumu acaba? Tek şarjla 130-140km otoyol hızlarında ne kadar gidebilir? Yada 130-140km hızlarda tüketim değeri nedir?
-
Tesekkürler. Van bayisi indirim yaptı ayrıca halı npaspas dışında kauçuk paspas ve bagaj havuzunu da hediye aldım. Ama aradığım çevre illerdekiler Malatya-Erzurum gibi bayiler indirim yapmadı.
-
Hayırlı olsun GT paketi mi indirimli aldınız? Kaça mesela?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bayiler yoğun, geçenhafta ve haftasonu KIA EV3 GT LINE satışlarına yoğunlaşmışlar.
Fakat renk seçenekleri kısıtlı bazı bayilerde bazı renkler hiç yok. Diğer sevkiyatı beklersiniz ÖTV zammı sopasıylada korkutuyorlar.
Sizler ne renk tercih ettiniz.
Arabanın GT LINE versiyonunda her bayi elinde ne varsa onun için LANSMAN RENGİ diye pazarlıyor.
Terra Cotta Kırmızı katalogda mesela koyu kiremite dönük kırmızı iken yurtdışında ki bazı videoları izleyince ( SUNSET ORANGE) diye adlandırılıyor ve renk portakal rengine yaklaşıyor gibi. Yada bizim Türkiye'ye farklı bir renk skalası ile gelecek.
Test araçınca Ivory Gri MAT olanı beğendik ama eleman mırın kırın etti. Siyah çok gösterir dedi. uçuk silik bir yeşil var , açık ucuk gibi bir mavi var. İnci beyazı var.
Gemi gelmiş yanaşmış inmiş, ama bayiler satıyor faura kesiyor hatta gecen hafta ve bu sabah para yatıranlar duyduğum kadarıyla henüz bayilere kendi araçlarının giriş yapmadığını söylediler. Güya haftasonu araçlar istanbul anadolu yakasındakilere giriş yapacak idi. şimdi pazartesi yani bu akşam, yarın vs diyorlar. Gidip arabanın renklerini canlı görmek nasip olmadı maalesef.
TE-KAR fiyatta 1 kuruş iniyor ellerinde birkaç renk seçeneği var. Hediye kalem bile vereceğini sanmıyorum . Hatta trafik sigortası ne tutar , KIA KASKO ile aracın kaskosu ne tutar cevap verilmedi. Araba sınırlı olunca talep te çok olunca işte böyle tok satıcı misali yani.
Bakalım paylaşımlara kimler ne renk bulup siparişl vermiş, ne kadar indirim kapabilmiş, hediye neler kapabilmiş. Herkesin gönlünce olsun,
-
Bende gt line Ivory gri mat rengine ayırtmıştım , yüzde 10 ötv diliminde bir değişiklik olmazsa ben 2025 modellerinde aynı fiyattan satılacağını düşünüyorum , belki içinden bir kaç donanım çalabilirler
-
Biz beyaz gt line tercih ettik. bir kaç bayi arayıp anca Ankara'da bulduk. Hiçbir hediye alamadık. 1 kuruş indirim de yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X