Arkadaşlar 2007 model kia cerato advance dizel aracımı Honda Civic Elegance ile takas yapmak istiyorum, dizelden benzinliye geçince yakıt parası artacak ama önemli değil. Tabi üzerine de bir miktar vereceğim. Ne dersiniz? Mantıklı mı?
civic de 2007 mi?
benzin mühim değilse mantıklı bence..
full dizel iyi performanslı ve yeni model bi arac elinizdeki ne gerek var????
quote:
Orjinalden alıntı: volkaaan06
Katılmamak elde değil ..
quote:
Araçla 2-3 kez kaza yaptım. Hiç birisinde benim kusurum yok, adam sola sinyal verip sağa döndü benim tamponumu çizdi. Bunun gibi kazalar beni soğuttu bu araçtan. Uğur ve uğursuzluğa inanmam ama soğudum işte.
civic daha iyi bir araçtır cerato'dan.Cerato'nun tek avantajı yakıt.
quote:
Orjinalden alıntı: altinok
quote:
Araçla 2-3 kez kaza yaptım. Hiç birisinde benim kusurum yok, adam sola sinyal verip sağa döndü benim tamponumu çizdi. Bunun gibi kazalar beni soğuttu bu araçtan. Uğur ve uğursuzluğa inanmam ama soğudum işte.
tampon çizildi diye arabadan soğunurmu yapmayın lütfen. bende gereksiz olduğunu düşünüyorum. Ama keyif de parada sizin.
Honda daha kaliteli ve performanslı bir araçtır. yakıtta sorun değilse alınabilir.
Ben olsam değiştirmem
yakıt konusu problem olmazsa çok da mantıksız değil bence,sonuçta civic yeterince şık ve kaliteli bir araç..
quote:
Orjinalden alıntı: sarhanos
benzin mühim değilse mantıklı bence..
Katılıyorum..
kesinlikle değiştir honda güzel
Ona bakarsan umarım başına tekrar gelmez ama honda civiclede kaza yaptıgında veya tamponda bir cizilme falan olduğunda o araçtandamı soğuyup satmaya kalacaksın.Bence aracını kullanmaya devam et.Hem o kadarda yabana atılacak bir araç degil full donanım,dizel ve güçlü motor ben olsam satmazdım
arkadaş gönlün değiştirmekten yanaysa değiştir çünkü insanın içine sinmeyen yada soğuduğu biraracı kullanmak işkence olur ama kararsızsan biraz daha bekle düşüncelerin şekillensin ona göre hareket et sonra pişman olmakta var.
civic, elegance modeli ise değişin.yakıt hariç her yönden ceratodan kat kat iyidir.en önemlisi güvenlik ve performans
100 km. lik bir yola 20 ytl yakıt parası veriyordun eğer civic alırsan 30 ytl vereceksin yaklaşık yani %35 fazla para harcıyacaksın buna göre hesabını yapıp krar ver bence...
quote:
Orjinalden alıntı: altinok
quote:
Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin
civic de 2007 mi?
Evet civic 2007 elegance olacak.
kalbinin sesini dinle dostum, hangisi içine siniyorsa onu yap
Yakıtı problem etmiyorsan Honda'yı al derim,görünüşü çok hoş bir araç.
quote:
Orjinalden alıntı: Tacox
100 km. lik bir yola 20 ytl yakıt parası veriyordun eğer civic alırsan 30 ytl vereceksin yaklaşık yani %35 fazla para harcıyacaksın buna göre hesabını yapıp krar ver bence...
Nasıl bir matematiktir bu 20liradan 30liraya yükseldiğinde benim bildiğim %50 artma olur Sizce durum böylemi :)
Ben sizin anlatmak istediğinizide anladım Ama ters şekilde yazılmış Hondadan Kiaya geçilse idi %35 tasarruf sağlanır olacaktı.. Ama bu durumda fazla harcanan miktar %50 artmaktadır olmaktadır