Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tatsumi Senpai

Biraz karamsar olacak ama inanıyorum ki almak için adını yazdıranların çoğu ya cayacak ya da bahane bulacak.

Özellikle kesinleştirdiğimiz 14-15 kişi var hocam. diğerleri de yarın belli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

Son 4 aydaki satış rakamları

Hyundai Elantra 2.475
    Kia Cerato 2.125

Ne yazık ki doğru değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Hyundai Elantra 2.475
    Kia Cerato 2.125

Ne yazık ki doğru değil

Aşağıdaki siteden buldum.

http://ciftkavrama.com/son-dort-ay-otomobil-satis-rakamlari/
  • bende varım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzenon -- 17 Kasım 2016; 1:48:26 >
  • quote:

quote:

quote:

Hyundai Elantra 2.475
    Kia Cerato 2.125

Ne yazık ki doğru değil

Cerato Mayısta test aracı 38 adet plakalanarak, Hazirandan itibaren bayi satısı basladi.

Doğru kaynak içinhttp://www.odd.org.tr/web_2837_1/neuralnetwork.aspx?type=73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 16 Kasım 2016; 23:53:31 >

• Niye her konuyu gören arkadaşları yüreklendirmek tebrik etmek yerine yermeye çalışıyor ki anlamıyorum yani.Ne geçiyo elinize böyle davranınca?
  • Hyundai Elantra Elite CRDI DTC yi 81e aldım bu ay. Fikir verebilir sizin için. Kendi adıma hem hyundai'nin tipi daha güzel olduğu için hem de içi bej olduğu için tercih ettim. Benzer araçlar olduklarını varsayarsak ben çok memnunum. Tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hyundai Elantra 2.475
    Kia Cerato 2.125

Ne yazık ki doğru değil

Cerato Mayısta test aracı 38 adet plakalanarak, Hazirandan itibaren bayi satısı basladi.

Doğru kaynak içinhttp://www.odd.org.tr/web_2837_1/neuralnetwork.aspx?type=73

Doğru diyorsunuz. Cerato haziranda satılmaya başlanmasına rağmen satışlar daha iyi gibi.

Kia Cerato için Toplu Alım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tuscu

Abi 30x75 2.25 trilyon eder gelin bi fabrika kuralim ekonomiye can verelim sonra herkes range rover mi ister mercedes mi ister gidrr alir

2.5 trilyon teminatla 10 trilyon kredi de cekilir de, 30 ortaklı ne fabrikası kurulacak?

Kia bayisi acalim o paraya tum ortaklarda karsiz ceratosunu alir maliyetine

• sudkaldo kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım son fiyat ne oldu? Benimde durum yarın belli olacak. Yarin guruba üye olsak geç mi kalmış oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 17 Kasım 2016; 0:12:53 >
  • 75 e otomatik, dizel ve dolu. Çok çok iyi fiyat. Hayırlı olsun şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Arkadaşım son fiyat ne oldu? Benimde durum yarın belli olacak. Yarin guruba üye olsak geç mi kalmış oluruz.

PM
  • sudkaldo kullanıcısına yanıt
    o rakamlari filolar yapiyor filolar,gecenlerde kia opal var ank.da ayrica filo isi flnda yapiyorlar ikinciyeni olaylarinin ank ayagi yani neyse yalan yok 10-15tane adam 200civarinda ceratoya plaka takiyorlardi simdilerdeyse goruyorum yollarda filo plakalikli olarak,garentasin tutund en bilinmeyenine kadar hep sifir ceratolar, gecenlerdede takside gordum taksici abilerde otv indrmndn dolayi tercih ediyorlar demekki yakalarsm birini soracam detylari.sifir elantra taksiciyle konusmustum ii guzel hoj ama bi corolla degil dedi ogun bugun elantraya supheliym

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde fazlalık "70bin TL lik indirim kuponu" olan varsa bende almak isterim
  • İnşallah yollarda daha fazla cerato görürüz hadi bakalım gazanız mübarek olsun

• Bu 30 araba için 30 ortaklı bir a.ş. kurulsa, her ortak indirimsiz fiyatı şirkete sermaye olarak koysa, 30 değil 35 araba alınsa, 30 ı ortaklara verilse 5 i kiralansa nasıl olur?

Ayrıca araba için 30 kişi toplayan forum iPhone 7 için 300 kişi toplayıp telefon başına 250 tl indirim alamaz mı?

• Bu olay saadet zinciri gibi olamsın arkadasını getir %50 ucuza gibi konuyu açan arkadaş beleşe bile araba alabilir

• Bu yapılırsa ilk olur ekşisözlüğe sayfa sayfa yorum yazılır

• Dayanışma, birlik olma, beraber olma, organize olma toplum bilinci açısından iyidir. Bırakın 30 arabayı 5 araba almak bile büyük başarıdır!
    Bir tektir, iki çifttir, üç çoktur!

• Yakında Danaya girecek hissedar aranıyor diye konu açılırsa şaşırmam.
    Şaka bir yana eğer bu iş olursa mükemmel olur. Çünkü 85 liste fiyatı 75 e alıyorsun büyük başarı. 30 kişi değilde 10 kişi toplu bile alınsa büyük başarı tabi bu iş WhatsAppa dökülmüş ordan bilgi verişi yapılıyordu ama tavsiyem şudur. Bu 75 i hangi bayi verdiyse hafta sonu tüm alacaklar buluşup ona göre karara varıp alım yapmak. Yoksa bu iş sadece lafta kalır benden söylemesi. Çünkü kimse kimseyi tanımıyor. Nakitimi var kredi ile mi alıcak kredi çıkar mı çıkmaz mı bilen yok. Dediğim gibi herkes yüz yüze buluşmalı...
    Bu yaptığın hareketi sonuna tebrik ediyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.