Şimdi Ara

^^^^KİA CEED CLUB^^^^ (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.765
Cevap
59
Favori
854.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Öztuğ

Herkese Selam Adım Uğur Bende aranıza yeni katıldım
    20 temmuz 2010 tarihinde ceed 1.6 gls concept koyu gri (füme) benzinli ve düz vites aracımı teslim aldım.
    Sormak istediğiniz her türlü konuda yardımcı olurum genel olarak araçlar hakkında azımsanmayacak kadar bilgiliyimdir.

ben de bu araçtan almak istiyorum
    araç hakkındaki görüşlerini yazarsan sevinirim
    teşekkürler
    kaça aldın
    hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roving

Merhaba ,

Yaklasık 2 ay once arabamı sattım ve CEED almak istiyorum ,
    Denizli bayisinin 1.6 115BG Montion CEED HB için verdiği fiyat 36.500TL.
    Bu fiyat sizce nasıl ? Yakın zamanda alan arkadaşlar varmı ?

Şimdiden herkeze teşekkürler

Bence iyi fiyat, ben alırken 37.000 den bi kuruş inmediler, bende cool 90 bg aldıydım 33.750 ye.Aslında şimdi pişmanım 90 bg aldığım için, keşke 3.000 daha verip montion alsaydım, inanın çok pişmanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulyunus -- 7 Ağustos 2010; 10:33:38 >
  • arkadaşlar alabileceginiz fiyatlar 35.800, 35.700, 35.600 baya bi bayiyle pazarlık yaptım. Birbiriyle çarpıştırdım son olarak 35.600 e dizel motion 115 beygir beyaz aracı bitirdim. Artı park sensörü, Boya koruma. inşallah hafta içi aracı teslim alıcam. Eger ciddi alıcılar varsa Bayi ismi ve müşteri temsilcisi ismi verebilirim muhtemele naldıgım fiyatın aynısından alırsınız sizde. Ama bayilerle ciddi pazarlık yapın alıcı oldugunuzu gösterin. Kesinllke düşüyorlar fiyatları.
  • arkadaşlar arka koltuğa kol dayama (koltukların ortasına) nasıl bulabilirim kia ceed consept için ? araç full donanım olmasına rağmen arka koltukta kolçak yok(HB modeli).kia'nın orjinal parçası var mı ?
  • acilll
    yeni ceed 2010model km 9 200 km 1.6 CRDİ EX Motion otomatik vites gümüş gri aracım var aracımı satıp ..2008model siyah kia sorento 2.0 sportage 112hp dizel otomatik vites 30 000 km olan araç almayı düşünüyorum sizinde fikrinizi alayımmm?**sizce alayımmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vesuv

Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 3 ay önce kendime bir tanke 1,6 CRDi Pro Ceed aldım ve Cruise Control taktırmak için uzun Araştırmalar yaptım. Kore ve Slovakya görüşmelerim sonrası bana Kia Orjinal bir parça önderdiler. Paket içerisinde butün gerekli Kablolar, butonlar vs. mevcut. Peşine Çelik Motor ile görüştüm ve bana orjinal olsa dahi bu parçayı takamayacaklarını söylediler.

Aşağıda size bana yurtdışından gönderilen mail'i takdir ediyorum:

Dear Mr.Kucuk,

As we agreed by phone I am sending to you user� manual and installation guide of genuine accessories to Kia ceed FL (MY2010)
    This kit is applicable also to pro_ceed.

E96001H000...retail price 411,20�incl. VAT (excl. Installation costs)
    Please contact to nearest KIA dealer for more informations.

Best regards.

Ing. Milan Klacik
    After Sales Manager

KIA MOTORS SALES SLOVENSKO s.r.o.
    Einsteinova 21
    Bratislava
    851 01

mail: m.klacik@kmss.sk
    Phone:+421(2)32421318
    Fax: +421(2)32421301
    mobil.: +421903247532

Arkadaşlar, montaj şemasında göz attıktan sonra bu olayda her hangi bir zorluk olmadığını göreceksiniz ve öğrendiğim kadarı ile Çelik Motor Kia Araçlara bu tarz donanımlar taktırmak istemiyor ki bu tarz donanımlar bütün kia araçlara opsiyonel olarak satılmaktadır yurtdışında.

Merhaba
    Taktırıp, taktırmadığınızı yazmamışınız yada ben anlayamadım sonuç ne oldu acaba. Bir de para birimi çıkmamış Euro'mu acaba.

• arkadaşlar kia cee'd'i fiat bravo ile karşılaştırma imkanı olan var mı? düşünceleriniz nelerdir? cee'd'i çok beğeniyorum ama geçenlerde fiyatları karşılaştırırken cee'd benzinli otomatik concept ile bravo dynamic plus otomatikleri karşılaştırdım fiat daha ucuz geldi. elden çıkarmada kia'dan daha avantajlı olduğu da düşünülürse acaba diyorum fiat mı düşünsem?
    480 tl'ye 150.000 km garanti de veriyor üstelik.

Kia cee'd Hatchback CONCEPT Otomatik Vites 1.6 Benzinli 126 ps 39.750 TL
    Fiat BRAVO 5K DYNAMIC PLUS 1.4 T-JET 120 HP DUALOGIC* 38.250 TL
    ASSIST KIT 1000 TL
    (YAĞMUR SENSÖRÜ, IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK YANAN FARLAR, CRUISE CONTROL, OTOMATİK KATLANAN YAN AYNALAR)

toplamda 39250 cee'd de opsiyonel olarak bile sunulmayan özelliklerle birlikte yine cee'd den ucuza geliyor. bravo da euron'cap'de 5 yıldız almış...

objektif yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandelis -- 8 Ağustos 2010; 13:03:00 >

• Zor bir karar seçenekleri oluşturmuşsunuz.Kişisel olarak, pazarlıkla çok rahat 41.000 TL civarında alabileceğiniz Ceed dizel otomatik ve donanımı yüksek consept modelini düşünürdüm.Fiyat farkı fazla ödememiş olurum.Artı olarak tork keyfi ve yakıt ekonomisini de düşünürek tabi ki.
  • arkadaşlar ceed ile audi a 3 kıyaslamasını okumamışlar galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

arkadaşlar kia cee'd'i fiat bravo ile karşılaştırma imkanı olan var mı? düşünceleriniz nelerdir? cee'd'i çok beğeniyorum ama geçenlerde fiyatları karşılaştırırken cee'd benzinli otomatik concept ile bravo dynamic plus otomatikleri karşılaştırdım fiat daha ucuz geldi. elden çıkarmada kia'dan daha avantajlı olduğu da düşünülürse acaba diyorum fiat mı düşünsem?

ASSIST KIT 1000 TL
    (YAĞMUR SENSÖRÜ, IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK YANAN FARLAR, CRUISE CONTROL, OTOMATİK KATLANAN YAN AYNALAR)

toplamda 39250 cee'd de opsiyonel olarak bile sunulmayan özelliklerle birlikte yine cee'd den ucuza geliyor. bravo da euron'cap'de 5 yıldız almış...

Her ikisi de güzel araçlar. Benim yakın bir arkadaşım Bravo aldı ben de Ceed var. Bravo'yu otobanda 200km civarı (hem hız hem mesafe:) sürme fırsatım oldu ve yol tutuşu bence Ceed'den daha iyiydi. Ama onda 17" jant vardı bende 15". İkisi de yakın oranda yol sesi alıyor. Ancak bizimkiler dizel, o yüzden senin her ikisini de kullanıp karar vermen daha iyi olur.

• 225 45 17
    ile 15 jant pek mantıklı bir kıyas olmamış
    dingil mesafesinde 5 cm kia önde
    araç yüksekliğinde yine 5 cm kia önde ( daha alçak)
    şu an 205 55 16 kullanıyor kia michelin v sınıfı energie
  • Merhaba,

Taktırdım ve gayet de memnunum, yazılan fiyat EUR fiyatıdır. Gümrüklü bir şekilde getirttim ve yetkili servis!de taktırdım. Diyebilir ki Türkiyede tek 2010 Cruise control olan Diesel Araç :D.

Toplam maliyeti yaklaşık 1.400 TL'yi buldu ama çok otoban yaptığım için her kuruşuna da değdi diyebilirim, Paket içerisinde her şeyi gönderiyorlar. Kurulum şeması ve programlama için gerekli anlatımlar zaaten resimli. Düşünen Arkadaşlar olursa yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

arkadaşlar kia cee'd'i fiat bravo ile karşılaştırma imkanı olan var mı? düşünceleriniz nelerdir? cee'd'i çok beğeniyorum ama geçenlerde fiyatları karşılaştırırken cee'd benzinli otomatik concept ile bravo dynamic plus otomatikleri karşılaştırdım fiat daha ucuz geldi. elden çıkarmada kia'dan daha avantajlı olduğu da düşünülürse acaba diyorum fiat mı düşünsem?

ASSIST KIT 1000 TL

Merhaba,

Taktırdım ve gayet de memnunum, yazılan fiyat EUR fiyatıdır. Gümrüklü bir şekilde getirttim ve yetkili servis!de taktırdım. Diyebilir ki Türkiyede tek 2010 Cruise control olan Diesel Araç :D.

Toplam maliyeti yaklaşık 1.400 TL'yi buldu ama çok otoban yaptığım için her kuruşuna da değdi diyebilirim, Paket içerisinde her şeyi gönderiyorlar. Kurulum şeması ve programlama için gerekli anlatımlar zaaten resimli. Düşünen Arkadaşlar olursa yardımcı olurum.

• quote:

Merhaba,

arkadasım banada bi yardımcı olsan? oncelıkle cruıse ıcın set edılen tusları felan nereye takılıyor fotograf eklermisin bende otobanda cok kullanıyorum aracı vede 5. viteste sureklı ayagı gazda tutmaktansa arac kendı kendıne gaz yesın :)
  • Arkadaslar 9 gunde aracım 1400Km oldu :) vede ilk 1400km deki gözlemlerimi yazmak istedim size;
    öncelikle 1.6 126Hp benzinli pro ceed aldıgım için hiç pişman değilim özellikle 5 yıldır dizel araba kullandıktan sonra gercektende guzel motor sesı duymak ınsana araba kullandıgını hatırlatıyor :) gerçi yakıtta ağlatıyor ama olsun :)

1-arac viteste iken alt devirlerde kullanınca konsoldan hafif bir cızırtı sesi geliyor acaba bunu yasayanlar varmı?
    2-tumseklerden geçerken sürücü koltugum zıplıyacakmıs gıbı oluyor sanki bana gevşek geldi yarın goturucem servise bu içimizden baskasındada oldu mu?
    3- pro ceed lerde arka sis farı saglı sollu gibi duruyor fakat sadece soldaki yanıyor bende sagdakinde ampul yok :D onuda servise solıcem ampul taktırıp paralel bi hat cektırıcem otekinden 2 side yansın acaba herkestemi boyle yoksa benim aractamı boyle ?
    4-yakıt şehir içinde 7.5-8 litre arasında oynuyor klima açık uygun kullanımda bence araca gore gayet makul bi yakıt ortalaması
    5-aracın son hızını deneyemedim 4 ile 175km yapıyor 5 e attım 200 civarına geldim devir daha 5900 lerdeydi acaba son hızını deneyen oldumu düz yolda?
    6-aracın yol tutusu gercekten cok guzel yuksek hızlarda bile guven verıyor virajlarda fakat bunu dahada iyi yapmak için ön amortisor kule gergisi vede aracı alcaltıp daha sert yaylar takmayı dusunuyorum forumda bunları gerceklestıren arkadaslar oldu mu?
    7-aracımın paspaslarını begenmedım plastık acaba kia servisinde halı uzerınde Ceed yazan paspaslardan alan oldumu? olduysa fiyatı nekadardır ?

herkese iyi sürüşler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: getz_crdi88

Arkadaslar 9 gunde aracım 1400Km oldu :) vede ilk 1400km deki gözlemlerimi yazmak istedim size;
    öncelikle 1.6 126Hp benzinli pro ceed aldıgım için hiç pişman değilim özellikle 5 yıldır dizel araba kullandıktan sonra gercektende guzel motor sesı duymak ınsana araba kullandıgını hatırlatıyor :) gerçi yakıtta ağlatıyor ama olsun :)

1-arac viteste iken alt devirlerde kullanınca konsoldan hafif bir cızırtı sesi geliyor acaba bunu yasayanlar varmı?
    2-tumseklerden geçerken sürücü koltugum zıplıyacakmıs gıbı oluyor sanki bana gevşek geldi yarın goturucem servise bu içimizden baskasındada oldu mu?
    3- pro ceed lerde arka sis farı saglı sollu gibi duruyor fakat sadece soldaki yanıyor bende sagdakinde ampul yok :D onuda servise solıcem ampul taktırıp paralel bi hat cektırıcem otekinden 2 side yansın acaba herkestemi boyle yoksa benim aractamı boyle ?
    4-yakıt şehir içinde 7.5-8 litre arasında oynuyor klima açık uygun kullanımda bence araca gore gayet makul bi yakıt ortalaması
    5-aracın son hızını deneyemedim 4 ile 175km yapıyor 5 e attım 200 civarına geldim devir daha 5900 lerdeydi acaba son hızını deneyen oldumu düz yolda?
    6-aracın yol tutusu gercekten cok guzel yuksek hızlarda bile guven verıyor virajlarda fakat bunu dahada iyi yapmak için ön amortisor kule gergisi vede aracı alcaltıp daha sert yaylar takmayı dusunuyorum forumda bunları gerceklestıren arkadaslar oldu mu?
    7-aracımın paspaslarını begenmedım plastık acaba kia servisinde halı uzerınde Ceed yazan paspaslardan alan oldumu? olduysa fiyatı nekadardır ?

herkese iyi sürüşler :)

bitek 3 cevaplayabilirim çoğu avrupalı araçta tek yanar ama ceed avrupalı olmak için yarışıyor isterseniz bağlatabilirsiniz siz bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ageofempires

^^^^KİA CEED CLUB^^^^

Arkadaşlar bu navigasyonlu geniş ekran aracın kokpitine ayrı bir hava vermekle beraber navigasyonu da arabaya entegre bir hale getiriyor.geçen gunlerde sorumuştum(doğru hatırlıyorsam) bu parça turkiyede yok.Bir sitede bakmıştım (yanılmıyorsam kia'nın almanya sitesiydi)bu geniş ekran CARPUTER olarak geçiyordu.

şu cihazın (double din teyp) aynısını çelik motor getirse 2000 dese bile birçok insan taktırır bence çünkü acayip hoş bir goruntu veriyor araca bunları arastırmak gerek

• getz crd hocam;

öncelikle sis farı olayını söyleyim.bizim ceratolardada böyle yaptılar.ancak sen sağ tarafa taktıracaksan mutlaka soldaki gibi osram marka taktır.

ancak taktırsanda yaktığında soldaki gibi parlaklık vermeyecek.aynı güç aynı amperde ampul taksan bile.çünkü sol tarafın içindeki yansıtıcılar daha yoğun olduğu için ışık sanki daha parlak yanıyor.sağdaki sis bir miktar daha az yanıyor gibi duracak ama çok farkedilmez başkaları tarafından.

cruise control olayı belçikadaki kia nın avrupa deposundan ben 2 sene önce kendi ceratoma getirtecektim ancak 1500 tl filan tutmuştu.çelik motor yetkilileri biz takarız ama garanti veremeyiz filan demişlerdi o yüzden çok girmemiştim olaya.vazgeçtim sonra ama tabiki yapabilen servis varsa süper olur.hatta banada cerato için bulabilirseniz vallahi bende düşünebilrimi.

aracın ön konsolundan gelen ses ya iç dikiz aynasından yada sileceklerin altındaki siyah plastiğin camlarla birleştiği yerdeki silikonun az gelmesinden dolayı orda bulunan plastiğin gevşemesinden kaynaklanıyor.ve aynı ön konsoldan ses geliyormuş gibi taklit ediyor.çözümü servis o plastiği söküp iyice silip temizledikten sonra siyah renk kalın bir çekomastik çekecek oraya.sende 6 saat su değdirmeyeceksin o bölüme.ses gider zaten ondan sonra.

diğer bir ses sol diz mesafendeki sigorta kutusunun altından geçen kablolar bazen dağınık ve toparlanmamış olabiliyor.oraya bir bak onlarda benzer sesi yapabiliyor.

navigasyon olayına gelince.bu aleti türkiyeden filan almaya kalkışma.www.ebay.com dan rahatlıkla çok daha ucuza ve direkt kia için üretilen modelleri bulabilirsin.

dediğim sitedehttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/KIA-Cerato-Sorento-Sportage-Carens-Rio-DVD-GPS-Navi-PIP-_W0QQcmdZViewItemQQitemZ110570278940QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo

daha iyilerini bile bulman mümkün.önemli olan aracın markası değil double din olmasıdır.

iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 8 Ağustos 2010; 23:52:18 >

• quote:

Merhaba,

Yanıtınız için teşekkür ederim. Fiyat bana biraz yüksek geldi. En çok eksikliğini duyduğum donanımlardan biri otomatik klima biride bu CC.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.