Şimdi Ara

Khayı lol hayatım boyunca hiç bu kadar güçlü görmemiştim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kha ne hale gelmiş böyle ? Rengardan bile beter. Görünmezliği biraz daha uzun süreli. Bildiğiniz TEKLİYOR. Güya rakip yalnızsa daha çok vurur diyor eyvallah ama tfde bile tekleyip çıkıyor. Rengarda bile bi sıçra falan kurtulursun ama khanın gözükmesiyle siyah ekranı yemek bir oluyor.

Cidden baya op bufflanmış bi tarafları artık nerelerine el attılarsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• LOL hayatinin sezon 8 de başladığını düşünüyorum.
    Karakterin pasifini patlatan W , %50hasar azaltmasi veren R , çok ama çok küçük bir alana sahip olan pasifi vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 28 Nisan 2018; 18:39:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

LOL hayatinin sezon 8 de başladığını düşünüyorum.
    Karakterin pasifini patlatan W , %50hasar azaltmasi veren R , çok ama çok küçük bir alana sahip olan pasifi vardi
    Sezon 5 bilemedin

Mesela rengar ve kha karşılıklı takımlarda olduğunda kha hiç bi zaman rengarı tek yakalayıp tekleyebildiğini görmemiştim. Kha eskisinden daha fazla vuruyor kesinlikle. İstiyorsan khanın sezon 5 den itibaren patch dökümünü dökelim diycemde sayfalar sürer

• Katılmıyorum

• havada w atan ve rakibin yalnız olup olmaması farketmeksizin eksik cana göre vuran qlu khazix varken bu mu en güçlü hali
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Havada e w q hydra kombosuyla tekleyen kha yı bilmez bunlar o zamanlar aşırı op di. Fab ın penta attıgı zamanlar :D

• Ben de hayatımda bu kadar saçmalıyan bir insan görmemiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sezon 4 de beni elmas yapan çardı hydra wq teq ayıyodu havada yere düşmeden geri zıplıyodun kesip adcler gözleri yaşlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMajesty -- 28 Nisan 2018; 7:49:43 >
  • Ben kha'zixin en güçsüz dendiği zaman terör estiriyordum. Şuanki kha'zix tamamen ormancı oldu eskiden mid de bile oynardık
  • Rutzelq kullanıcısına yanıt
    W'nün hasar azaltma verdiğini hatırlayamadım nedense. Ama eksik cana göre vuran bir Q vardı..

Edit: Yukarıda bir arkadaş daha yazmış can olayını. Şimdi diyeceksiniz ki ondan gördün. Hayır görmedim xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 28 Nisan 2018; 11:1:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Ben de hayatımda bu kadar saçmalıyan bir insan görmemiştim
    Sanane arkadaşım ne saçmalığı neyden bahsediyorsun ? neye göre kime göre saçma ? Zaten bu forum eskisinden daha beter olmuş şuna bak mantıklı cevaplar olurdu eskiden iyice çoluk çocuk kaynamış hakkaten 18 yaş altı ergenlerin arasında konu açmak eziyet olmuş

Cümleye bak ben hayatımda bu kadar saçmalayan görmedim. Sen önce kendin ne kadar gereklisin ne kadar doğrusun bi göster bakayım ?

Bi sen doğrusun aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 28 Nisan 2018; 15:58:9 >
  • Eveet bir kez daha bu forumda solcularla konuşulmaması gerektiğini anlamış oldum ne diyeyim ergen olabilirim ama kesinlikle senden daha mantıklı ve sağlıklı düşünüyorum

• quote:

Eveet bir kez daha bu forumda solcularla konuşulmaması gerektiğini anlamış oldum ne diyeyim ergen olabilirim ama kesinlikle senden daha mantıklı ve sağlıklı düşünüyorum
    Daha mantıklı ve sağlıklı düşündüğünü insanların solcu olup olmamasına göremi kriter ediniyorsun . Yazık cidden insanların düşüncesinin mantıklı olup olmadığını siyasi görüşüne göre yorumlamak... Güzel kafan varmış ne içiyorsan banada yolla . Hadi kanıtla bakalım benden mantıklı ve sağlıklı düşündüğünü. Bide kesin diyorsun ya bu hakkaten gerçektir kesin. İyi güldüm . Karı kız konularından çıkmayan ufak ergen seni kendine katacağın tek şey bu oyun ve abazalığın olacak hayatın boyunca benden söylemesi :) Hadi aslanım naş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 28 Nisan 2018; 16:34:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

W'nün hasar azaltma verdiğini hatırlayamadım nedense. Ama eksik cana göre vuran bir Q vardı..

Edit: Yukarıda bir arkadaş daha yazmış can olayını. Şimdi diyeceksiniz ki ondan gördün. Hayır görmedim xd
    R için demiştim hocam virgül kullanayim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Daha mantıklı ve sağlıklı düşündüğünü insanların solcu olup olmamasına göremi kriter ediniyorsun . Yazık cidden insanların düşüncesinin mantıklı olup olmadığını siyasi görüşüne göre yorumlamak... Güzel kafan varmış ne içiyorsan banada yolla . Hadi kanıtla bakalım benden mantıklı ve sağlıklı düşündüğünü. Bide kesin diyorsun ya bu hakkaten gerçektir kesin. İyi güldüm . Karı kız konularından çıkmayan ufak ergen seni kendine katacağın tek şey bu oyun ve abazalığın olacak hayatın boyunca benden söylemesi :) Hadi aslanım naş

Alıntıları Göster
    Hemmen kanıtlıyorum....

:

Not:Cevap vermeyerek kanıtlamış oldum senin gibi boş bir insanla uğraşılmaması gerektiğini

• quote:

Hemmen kanıtlıyorum....

:

Not:Cevap vermeyerek kanıtlamış oldum senin gibi boş bir insanla uğraşılmaması gerektiğini

Alıntıları Göster
    Boş insan kim belli oluyor yazılanlara bakıldığında :) Solculukla konuşmanın mantıklı olup olmadığını buna göre yorumlamak, kesin hükümler belirleyip kanıtlayamamak falan. Hani bildiğin arkasında duramayacağın savunamayacağın şeylerin yorumunu yapmak bence boş konuşmak.

Solcu olduğumu nerden çıkardıysa oyun ve karı kız konularına beynini yemiş arkadaş çok merak ettim. Atatürkçü olmak mı solculuk hani profilime baktığını düşünüyorum. Yazık cidden beynini kime nasıl yıkattırdın merak ettim . Solcular mantıksız sağlıksız düşünceli sağcılar çok mantıklı ve sağlıklı düşünen kesin insanlar öylemi

• q varya bi vurudu darinin ultiden çok sezon 3 de değişdir değişdir bitiremedi o hero riot her yamada ismi vardı
  • kha bence şu an ne çok güçlü ne güçsüz en dengeli zamanını yaşıyor hero
  • canı sıkılmış konu açmış.

Kha bundan çok çok daha güçlüydü şuan useless ile oynanabilir arası gidip geliyor
  • Güçlendirildiği kadar da zayıflatıldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.