Şimdi Ara

Kha'Zix v Rengar görevi nasıl oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
11.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende khazix var arkadşımda ise rengar cumtom game summoners rift kurduk kasıldık ikimizde 16 lwle kadar dakika 30 falan herhalde görev falan gelmedi ben 18 lwldim akradşaım 16 bu görevin gelmesi için özel bişey gerekiyor mu

• rengar diş full stack olmalı diye biliyorum. bende o kadar zamandır oynuyorum 1 defa gördüm rengar göremiyoruz fazla ondan kaynaklı hep

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

rengar diş full stack olmalı diye biliyorum. bende o kadar zamandır oynuyorum 1 defa gördüm rengar göremiyoruz fazla ondan kaynaklı hep
  • quote:

rengar diş full stack olmalı diye biliyorum. bende o kadar zamandır oynuyorum 1 defa gördüm rengar göremiyoruz fazla ondan kaynaklı hep
    Dakika 40'dan sonra aktif oluyor. Bonetooth necklace olması gerekiyor rengarda ve zannediyorum khazix'ın tüm evolvelarını açmış olması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

Alıntıları Göster
    Rengar'ın Necknace'i Full Stack yapıp Kha & Rengar ikilisinin 18 Olması gerekiyor diye biliyorum..

- Ozaman Ashe & Seju görevi nasıl Başlıyor ??

• quote:

level de 18 olmalı ayrıca rengar oynayan çok yok, oyun erken bitiyor, kha perma ban v.b. v.b v.b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonTiger -- 1 Temmuz 2013; 16:26:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Dakika 40'dan sonra aktif oluyor. Bonetooth necklace olması gerekiyor rengarda ve zannediyorum khazix'ın tüm evolvelarını açmış olması gerekiyor

Alıntıları Göster
    20-40 dk boyunca rengar'ı ezip bu görevde rengar'a ölmüştüm hala unutmuyorum hem kha hem rengar 18 olmalı rengarın kolye stack'i fullenmeli diye biliyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hepsini açması için rengarı öldürmesi gerek

ayrıca görev 1 kere gelir aldın aldın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

Hepsini derken ona verilen 3 haktan bahsediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

Hepsini derken ona verilen 3 haktan bahsediyorum.

biliyorum öyle demek istediğini

• quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Rengar'ın Necknace'i Full Stack yapıp Kha & Rengar ikilisinin 18 Olması gerekiyor diye biliyorum..

Alıntıları Göster
    Rengar ve kha nın ikisininde 16 lvl e ulaşmış olması gerekiyor. yani örnekle rengar 16. kha 15 lvl olursa görev açılmaz. ikiside 16 lvl e ulaştığında görev başlar. kha keser yada asist yaparsa 4. evolve açılır. rengar keserse kemik diş kolye kha nın kellesi olur ve 14 stack halinin özelliklerini verir kalıcı olarak. ölsen bile stack ta azalma olmaz. Defalarca yaptım biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

1 Takımda 1 tane lider olucak mesela lissandra ve ashe aynı takımda olursa olmaz
    1 takımda ashe varsa diğer takımda ashe dışında bir lider yani lissandra veya sejuani
    Her 2 liderin assist ve killeri toplamı 20 ve üzeri olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jift

Arkadaşlar bende khazix var arkadşımda ise rengar cumtom game summoners rift kurduk kasıldık ikimizde 16 lwle kadar dakika 30 falan herhalde görev falan gelmedi ben 18 lwldim akradşaım 16 bu görevin gelmesi için özel bişey gerekiyor mu

rengarın itemi full stack olacak
    kha'zix 3 özelliğini evolve etmiş olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Orijinalden alıntı: Jift

Arkadaşlar bende khazix var arkadşımda ise rengar cumtom game summoners rift kurduk kasıldık ikimizde 16 lwle kadar dakika 30 falan herhalde görev falan gelmedi ben 18 lwldim akradşaım 16 bu görevin gelmesi için özel bişey gerekiyor mu

rengarın itemi full stack olacak
    kha'zix 3 özelliğini evolve etmiş olacak.
    Beyler yaptık arkadaşla kestim bütün skillerim evimleşti
  • Arkadaşlar rengar tılsımı full stack olcak ve 16 lvl olcak kha için 16 lvl olup evolve larını tamamlamlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F40EE863A

Arkadaşlar rengar tılsımı full stack olcak ve 16 lvl olcak kha için 16 lvl olup evolve larını tamamlamlı
    açıkcası rengarın kolye sinin full stack olayından emin değilim. Çünkü bu görevi yaptıklarımın hepsinde kolye full stacktaytı. Ama nedense full stack olması gerekmediğini düşünüyorum.
  • O zaman renekton ve nasusada gelmesi lazim. Sejuano ve Ashe gorevini kaybettim ben ne oluyor biliyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhterem Bey

O zaman renekton ve nasusada gelmesi lazim. Sejuano ve Ashe gorevini kaybettim ben ne oluyor biliyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 2 Temmuz 2013; 12:47:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliKulaBey

Alıntıları Göster
    bak şimdi kha zixin anası rengarın babasıyla basmıslar. Kha da kin gudup rengarın anasına . Neyse ora uzun hıkaye sonra rengar sınırlenmıs demıs alacam ben bu ıpnenın kellesını deyıp lige katılmış rengar ile kha 18ine girdiklerinde gorev cıkıyor anaları 1 dakika saygıduruşu ile anılıp savasıyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Li Sheng Shun

bak şimdi kha zixin anası rengarın babasıyla basmıslar. Kha da kin gudup rengarın anasına . Neyse ora uzun hıkaye sonra rengar sınırlenmıs demıs alacam ben bu ıpnenın kellesını deyıp lige katılmış rengar ile kha 18ine girdiklerinde gorev cıkıyor anaları 1 dakika saygıduruşu ile anılıp savasıyolar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar biri anlatabilir mi arkadaşım kha alsa bende rengar alıp oyuna girsem ne oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.