Şimdi Ara

Kha'Zix skiller ve build ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu yeni tank kha zix build ve evolve sırası nedir ? Onun dışında ilk hangi skilli açmamız iyi olur ve hangisini fullemeliyiz bilgi verirseniz sevinirim.

• İnternetten araştır ingilizcen varsa buralara düşme troll bol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zadagan

İnternetten araştır ingilizcen varsa buralara düşme troll bol

Hocam troller var ama iyi adamlarda var bu forumda merak etme. İngilizcem var ama şimdi hangi rehber son metaya uygundur değildir bilemiyorum.
  • W 2 upgrade verip q fulleyeceksin sonra w evolve edeceksin.

2. evolve olarak q sonra e

yani en azından ben böyle yapıyorum.

Buildde

Ad veren jungle itemı - Hırpalayan - Pabuç - Dev kemeri - Sihirçen - Randuin - Kara balta - Malmo. nun ağzı - Last whisper.

Kara baltanın hırpalayanı kalarak önce son fısıltı en son kara balta çıkılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xish

quote:

Orijinalden alıntı: Zadagan

İnternetten araştır ingilizcen varsa buralara düşme troll bol

Hocam troller var ama iyi adamlarda var bu forumda merak etme. İngilizcem var ama şimdi hangi rehber son metaya uygundur değildir bilemiyorum.

Bayadır girmiyorum oyuna yoksa yardım ederdim.
    Kha'Zix 4.14 build diye ararsan bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

W 2 upgrade verip q fulleyeceksin sonra w evolve edeceksin.

2. evolve olarak q sonra e

yani en azından ben böyle yapıyorum.

Buildde

Ad veren jungle itemı - Hırpalayan - Pabuç - Dev kemeri - Sihirçen - Randuin - Kara balta - Malmo. nun ağzı - Last whisper.

Kara baltanın hırpalayanı kalarak önce son fısıltı en son kara balta çıkılabilir.

Hocam lifesteal gerekmez mi ?
  • Kesinlikle hayır gerekmiyor.

W yeteri sustain i veriyor.

Eğer duellolarda soruyorsan zaten teqliyorsunuz Black Clever + Last whisper hafife alınamayacak bir şey. E Q pasif felan. TONS OF DAMAGE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 16 Ağustos 2014; 22:26:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Q full q evole
    2.w full e evole
    3.e full ulti evol

Ad jungle itemi hıroalayan lw randuin karşıya göre mr

Oddone ,nb3,kingofkha böle yapıyor bende böle yapıyorum.

• Jungle:

ilk olarak ganklerde rakibi alıp çıkmak için ilk E evolve yap. ilk q fulle. sonra w sonra e.
    2. evolve Q yap 3. Evolve R yap.

Build: Lizard-cd botu-Hydra-BC-LW. Son item Randuin,Banshee,GA 3 ünden birini karşıya göre çık.

isolated birini yakalarsan E ile gir havadayken Q ile hydra bas W ilede son vuruşu yap.

Runler 3x armor pen 9xad 9xarmor beim gibi yolo adamsan 9x cd per lvl degilsen 9x mr yap gitsin.

unutma bu oyunda dunkmaster 3 hero var. 1.Darius 2.Jarvan 3.Khazix Tris ve Vi ise yeni yeni dunkmaster oluyorlar.

Build dizilimini şöyle yap. ilk lizard sonra cd botu çık. Sonra tiamat alıp 1337lik sopayı al tiamatı hydra yapıp LW al sonrada 1337lik sopayı balta yap ardındanda karşıya göre dedigim 3 itemden birini al.

Khazixe Tank KASILMAZ. eskiden kasılırdı ultisi damage rec veriyordu ama artık tamamen assasin oldu khazix. Tank kasarsan 0 dmg ile zıplayan bir çekirgeden farkın olmaz.

• Hydra,lw,bc,cdr bot,randuin,ga

• Eskiden ne oynardık be adc yi uçup teklerdik ondan sonra karşı takım full tank değilse e ile uça uça hepsini toplamanın verdiği zevk..
    Artık çok zor
  • q fulle ilk q evolve et sonra e ve r evolve et haras sıkıntısı varsa takımda w da evolve edebilirsin veya karşı takıma yaklaşıp rahatça w atabileceksen w evolve ile iyi haraslarsın tf öncesi ama karşıda blitz morgana leona thresh felan varsa r evolve etmek daha mantıklı 2 sn görünmezlik x3 asassian için süper bişey rünlerde kırmızılar ar pen cevherler ad maviler per lvl cdr mavi rünleri bundan alınca merkür botu çıksanda %40 cdr ulaşabiliyorsun ionia botuna gerek kalmıyor mr kaybınıda geri alıorsun ayrıca %35 tenaticy karda olursun. item olarak lizard-hırpalayan-tiamat-lw-hydra-merkür bot -kara balta -banshe/g.a/malmortius. yeni q skili evolveli hali ad ratiosu çok fazla tank kasmak saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

Eskiden ne oynardık be adc yi uçup teklerdik ondan sonra karşı takım full tank değilse e ile uça uça hepsini toplamanın verdiği zevk..
    Artık çok zor

artık snowball olamıyorsun kha ile eskiden 5 dk 3 kill alırdım hep :D ama evolve q daha çok vuruyor snowball olmayınca çok vursada eski zıp zıp çekirge kalmadı

• Arkadaşlar herkes tank çıkma r evolve et q fulle demişte yeni metaya göre artık tank kha zix oluyor w evolve edilip e-q yapılıyor. R'ye gelen son nerften sonra artık R evolve edilmiyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.