Şimdi Ara

Kha'Zix Jungle Rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
9
Favori
46.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sunfire yerine randuin hakkinda ne düşünüyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

Sunfire yerine randuin hakkinda ne düşünüyorsun?

Randuin genel olarak daha iyi bir item zaten ama Kha'Zixin görevi arada durup tanklamak olmadığı için çok lazım değil bence. Aslında artık sunfire da almıyorum ama sunfire yine de daha yararlı çünkü burst damage'e yardımcı oluyor. Randuin alsan bile iyi damage'in varsa ad carry'e atlayıp 3 saniyede öldürebilmen lazım, Randuin'in pasifi de aktifi de bi işe yaramaz o durumda. Yoksa Randuin cost efficiency açısından çok daha iyi bir item.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 25 Ağustos 2013; 23:46:35 >
  • Bence bazı sampıyonları bazı yerlerde oynamak karakterı olduruyor , nasıl ezrealdan support olmazsa khazıx tende jungle olmaz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Bence bazı sampıyonları bazı yerlerde oynamak karakterı olduruyor , nasıl ezrealdan support olmazsa khazıx tende jungle olmaz bence

kha'zix zaten jungler olarak çıktı, tag'leri arasında jungler vardı. bence mid veya top oynanması saçma olan. ayrıca şimdiye kadar jungle kha ile oynadığım neredeyse her oyunu ezdim diamondda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 25 Ağustos 2013; 23:53:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Bence bazı sampıyonları bazı yerlerde oynamak karakterı olduruyor , nasıl ezrealdan support olmazsa khazıx tende jungle olmaz bence

kha'zix zaten jungler olarak çıktı, tag'leri arasında jungler vardı. bence mid veya top oynanması saçma olan. ayrıca şimdiye kadar jungle kha ile oynadığım neredeyse her oyunu ezdim diamondda.

Assasın bır heronun jungle yapması sacma bence o skıll set ıle jungle olamaz dıye dusunuyorum belkı nerften once bı nebze olabılırdı ama sonra olmaz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Bende şunları merak ediyorum jungle yaparken hangisinden başlamalı nasıl bir yol izlenmeli nezaman ganka gitmeli.Sonra neden gelmedin diye sövmesinler

Oynadıkça alışırsın dediği gibi ben tersten başlarım hep.Alt takımdaysam red üstteysem blue alıp topu ganklerim earlyde.Sonra zaten uygun gankleri kollarsın rakip jungle wardlayıp onun gankini kesersin falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 25 Ağustos 2013; 23:56:58 >
  • quote:

quote:

quote:

Assasın bır heronun jungle yapması sacma bence o skıll set ıle jungle olamaz dıye dusunuyorum belkı nerften once bı nebze olabılırdı ama sonra olmaz bence

shaco, evelynn bunlar da assassin ve ikisi de jungler ama kha'zixin skillseti ikisinden de iyi. ayrıca kha'ya nerf gelmedi ki buff geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 26 Ağustos 2013; 0:00:30 >

• quote:

quote:

quote:

Kha jungle olarak çıktı.SoloQ için zaten iyi bir jungler snowball yapman biraz daha kolay bence hele şu W nerfinden sonra topta oynamak daha riskli midde de poke olayı bitti.Jungle için daha viable oldu.Asıl nerften önce jungle oynamak çok saçma olurdu zaten Kha W nerfinden önce midde tozu dumana katıyordu jungle oynamaya gerek yoktu.

• Eve gidince denicem bayadır kha oynamıyorum azda ona sarıyım,ahriden sıkıldım
  • Şimdi denedim sonuç victory fakat jungle olarak büyük eksikleri var bence. Eşit durumlarda sunfire alana kadar arada kaybolup gidiyor hero. Yani çok kolay ölüyor. Counter jungle şeysi de çok riskli. Eğer yakalanırsan bitti iş. Hele CC'li bir hero varsa karşıda kötü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Şimdi denedim sonuç victory fakat jungle olarak büyük eksikleri var bence. Eşit durumlarda sunfire alana kadar arada kaybolup gidiyor hero. Yani çok kolay ölüyor. Counter jungle şeysi de çok riskli. Eğer yakalanırsan bitti iş. Hele CC'li bir hero varsa karşıda kötü oluyor.

Takımda tank yoksa almıyorum genelde khazix. Ben birinin canı yarıya falan inene kadar ya da biri tek yakalanana kadar girmiyorum teamfighta pek sorun olmuyor. Zaten oyun başı 3.7 death var burda

http://www.lolking.net/summoner/euw/42148673#ranked-stats

jungle'da E'yi adamı kovalamak için kullanmadığın sürece cc yemen veya birinin gelmesi sorun olmaz

• Rehber çok iyi ama early kill alamazsa 5v4 yapıyormuş takım gibime geliyor.

Riskli bir o kadarda güzel. Kil aldı mı durdulamaz zaten.

Karşına Shaco seçtiler mi el BG REPORT NOOB JUNGLER'a doğru gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Rehber çok iyi ama early kill alamazsa 5v4 yapıyormuş takım gibime geliyor.

her oyun early kill aldığım için dediğin şeyi yaşamadım
  • Slm kardes gecen oyunda kha ya trinity ciktim cok fena oldu diyebilirim.bu item uygunmudur sizce khaya?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Rehber çok iyi ama early kill alamazsa 5v4 yapıyormuş takım gibime geliyor.

her oyun early kill aldığım için dediğin şeyi yaşamadım

Konu kilit + üye ban tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: senanla123

Slm kardes gecen oyunda kha ya trinity ciktim cok fena oldu diyebilirim.bu item uygunmudur sizce khaya?

Yeni gelen nerf çok etkileyecek.

Uygun ama pahalı bir item. Jungle suppdan sonra en fakir kişi.

Kha zix fazla oynamıyorum sadece genel olarak söyledim.

• normalde khazixle jungle gitmeye karşı çıkarım
    ama istatistiklerin iyi bir ara denerim de gittiğin lanede kill bırakmıyorsun onlar nasıl kasacak peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senanla123

Slm kardes gecen oyunda kha ya trinity ciktim cok fena oldu diyebilirim.bu item uygunmudur sizce khaya?

güzel ama gerek yok çok az ad veriyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Eline sağlık güzel olmuş ama solotop oynamak varken ve daha iyi junglerlar varken ben kullanmam açıkçası.
    Junglerlar full tank gidiyor artık khazix e fulltank da çıkılmaz artık

Mid ve top da oynuyorum bence jungle'da çok çok daha etkili. Kha'Zix zaten ilk çıktığında jungler olarak çıkmıştı.

+1 Mainim jungle ve gerçekten de keyifli yalnız nerften sonra w evolve saçma demişsinde neyini azalttılar ben nerften önce kha oynamadım e-w yapamıyorsun diye biliyorum.Duruma göre ilk q evolve ederim counter jungle ihtimaline karşı teke tekte vurduğu damage inanılmaz.

• konu altta kalmıştı

Kha'Zix Jungle Rehber
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.