Şimdi Ara

Kha 'Zix Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tarihe bakmadan konuyu hortlatmışsınız silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 7 Nisan 2013; 19:49:00 >

• riven buildi ile gidiyorum değişiklik olarak ie alırsan araya gerçekten çok güzel oluyorda benim kafama takılan kanatları falan güçlendirme neye göre açılıyor bunlar

edit:spotlighti izledim meğerse ultiyi yükseltikçe veriyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDNZCLK -- 1 Ekim 2012; 0:45:59 >
  • ad kas
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

riven buildi ile gidiyorum değişiklik olarak ie alırsan araya gerçekten çok güzel oluyorda benim kafama takılan kanatları falan güçlendirme neye göre açılıyor bunlar

6-11-16 ultiye 1 puan verdiğinde evrim geçirtiyosun Q-W-E yada Ulti ye
  • tank kas yanına 1 tane bloodthirster almayı unutma
  • Hocam yeniledim sice bu nasıl bi build
  • Khazix ile ilgili konu varken sorayım : Evolved puanlarını nasıl veriyosunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    Mordenin ultisi
    14 yıl önce açıldı
    Rengar kostüm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

Khazix ile ilgili konu varken sorayım : Evolved puanlarını nasıl veriyosunuz?

Gelişme puanı galiba dediğin ilk Q ya sorasında E En sonda R veriyorum

e sart ama kacmak için tf larda çok işe yarıyo
  • Öncelikle takıma göre bir ayakkabı alıyorum. Ardından bir Bloodthirster, ve sonradan oyun kolaysa ie değilse frozen alıyorum. Frozen'dan sonra ie alıyorum. Ardından Q'ma biraz kritik şansı vermek için ve skilleri doluyken düz seri vurmak için pd alıyorum filan diye uzar.
  • Düz jungler build.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValiantHawk

Öncelikle takıma göre bir ayakkabı alıyorum. Ardından bir Bloodthirster, ve sonradan oyun kolaysa ie değilse frozen alıyorum. Frozen'dan sonra ie alıyorum. Ardından Q'ma biraz kritik şansı vermek için ve skilleri doluyken düz seri vurmak için pd alıyorum filan diye uzar.

arkadaş o kadar çok farm nasıl yapıyorsun ara itemleride yazsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Orijinalden alıntı: ValiantHawk

Öncelikle takıma göre bir ayakkabı alıyorum. Ardından bir Bloodthirster, ve sonradan oyun kolaysa ie değilse frozen alıyorum. Frozen'dan sonra ie alıyorum. Ardından Q'ma biraz kritik şansı vermek için ve skilleri doluyken düz seri vurmak için pd alıyorum filan diye uzar.

arkadaş o kadar çok farm nasıl yapıyorsun ara itemleride yazsaydın

Başlangıç: Bot + 3 Can Potu

Early game'de ezici bir üstünlük sağlıyorsam param 2000'lerde oluyor direk bf çekiyorum. Değilse ve akıllı oynamam gerekiyorsa ayakkabımı tamamlayıp Doran's Blade alıyorum. Eğer üstümde 450 varsa da Blood'un lifesteal'ını alıyorum ve gidiyorum gapışmaya. Ezici durumdaki halime dönersek, bf swordumuzu aldık, ardından lifesteal'ı alıp, giant's belt alıyorum. ardından phage'yi de çekip blood'u tamamlıyorum. ardından frozen mallet'ı tamamlıyorum. sonrası ie, pd diye gidiyor klasik.. klasik ve çekişmeli maçımıza dönersek de ayakkabıyı tamamlayıp dorans aldık. üstümüzde 450 varsa lifesteal aldık. ve gapışmaya gittik. 1650 para kastık ve bf aldık. sonra giant belt aldık ve phage ile frozen'i tamamladık. yararlı olduysam ne mutlu bana. :)

jungler oynuyorsam ninja tabi, wriggle, frozen ve ardından blood tavsiyemdir.

edit: ha unutmadan söyleyeyim. early game'de ezici bir Q'nuz olduğunu unutmadan arkadaşınızla durmadan karşı takımı harraslayın. en küçük hatalarında gitmeye hazırlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leeptone -- 1 Ekim 2012; 20:01:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

quote:

W vermiyor musun hiç W olmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: READY2DIE

quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

quote:

W vermiyor musun hiç W olmaz bence

Bence yeterince iyi bir hort değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kha ziggs ? hangisi hocam ?
  • quote:

Standart W-E-Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just12 -- 7 Nisan 2013; 18:48:50 >
  • Evolve için W - Q - R ( E ) önceliği veririm.

AD kassan daha iyi olur ama Kha Zix iyi bir tank değil.Kolay ölebiliyor.Biraz da HP ve armor - magic resist kasman gerekebilir.Sunfire olabilir.Ama Kha Zix de aşırı tank yüklenmeyeceksin.Öncelik AD.
  • Çok tanky gitmişsin.

• Kimse ilk mesajın tarihine bakmıyor

• Vah vah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.