Şimdi Ara

kha zix almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar top lane oyuncusuyum. artık çoğunuz biliyorsunuzdur çoğu kez söyledim topda mainim jarvan. aptank olarak rumble oynuyordum ama zac aldım şimdi 2sini oynuyorum.shen wukong nasus gibi champlarda oynuyorum. şimdi gelelim soruma; farkettiyseniz saydıklarımın neredeyse hepsi takım oyununa dayalı ve tanky champlar. dpnin pain game ile maçında fabın penta oynamasından sonra kha zix almaya karar verdim. ancak beni buna iten penta atması değildi, kha zix lane de (top lane) tank champlara karsı ezıldıgını dusunuyorum. ama 3. oyunda wukonga karsı rahatca oynadı. sorum şu, top lane e kha zix alınmalı mı? eski hesabımda arada vakit geçirmek için dereceli giriyorum, karşıma kha zix geliyor, garen alıp 7-1 oynuyorum, shen alıp 3-1 oynuyorum gibi. yani karşısına tank alınca etkisiz mi kalıyor? eğer hayır tanklara karşıda etkili lanede ezilmiyor derseniz alacağım. yardımlarınızı bekliyorum. umarım beni düşündüren şeyi anlamışsınızdır. Teşekkürler.

• Jungleda daha iyi gangleri cok saglam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım almalısın
  • kha ile lane i rahatlıkla domine edebilirsin ayrıca kha zix için tank falan fark etmez normalde ama yapılması gereken şeyleri öğrenmek lazım tabi ki de. Asıl soruna gelince sen takım oyuncusu olmak mı yoksa oyunu rahatlıkla domine edebilen biri olmak mı istiyorsun ona göre eğer fark etmez falan diyorsan kesinlikle al kha zix i yani her solo top oyuncusunda bulunması gereken bir champ bence ;) yine de karar senin eğer takım oyuncusuysan önermem pek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.