Şimdi Ara

Kha'ya Uğur Böceği Diyenler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 ay önce konu açmıştım burda rengar alınırmı diye herkes kedicik oldu vuramıyo filan vs. vs. demişti. 1-2 arkadaşın nicki aklımda , 2 gün önce yine bi konu gördüm rengarla ilgili o arkadaşlar bu hero alınmazmı herkesi tekliyo vs. böyle yorumlar atmıştı ne biçim forum la burası. Kha' yada böyle diyolar 1 ay sonra yine birisi lcs de döktürcek yine herkes kha tekliyo qnq demeye başlar artık . Size bi tavsiye veriyim başkalarının fikirlerini kendi fikirlerinizden üstün görmeyin çünkü bu forumda çoğu insan işkembeden sallıyor.

• Uğur böceği, kedi diyenlerin çoğu bronz. Daha şampiyonun yeni halini denemeden, uygun buildi bilmeden sallıyorlar şampiyona, sonra da sürü psikolojisiyle diğer bronz arkadaşları da şampiyona çöp demeye başlıyor.
  • k
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody.Marry

1.5 ay önce konu açmıştım burda rengar alınırmı diye herkes kedicik oldu vuramıyo filan vs. vs. demişti. 1-2 arkadaşın nicki aklımda , 2 gün önce yine bi konu gördüm rengarla ilgili o arkadaşlar bu hero alınmazmı herkesi tekliyo vs. böyle yorumlar atmıştı ne biçim forum la burası. Kha' yada böyle diyolar 1 ay sonra yine birisi lcs de döktürcek yine herkes kha tekliyo qnq demeye başlar artık . Size bi tavsiye veriyim başkalarının fikirlerini kendi fikirlerinizden üstün görmeyin çünkü bu forumda çoğu insan işkembeden sallıyor.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1.5 ay önce konu açmıştım burda rengar alınırmı diye herkes kedicik oldu vuramıyo filan vs. vs. demişti. 1-2 arkadaşın nicki aklımda , 2 gün önce yine bi konu gördüm rengarla ilgili o arkadaşlar bu hero alınmazmı herkesi tekliyo vs. böyle yorumlar atmıştı ne biçim forum la burası. Kha' yada böyle diyolar 1 ay sonra yine birisi lcs de döktürcek yine herkes kha tekliyo qnq demeye başlar artık . Size bi tavsiye veriyim başkalarının fikirlerini kendi fikirlerinizden üstün görmeyin çünkü bu forumda çoğu insan işkembeden sallıyor.

sanırım o isimlerden biri benim ki ben uğur böceği demedim uğur böceği diyorlar dedim o kadarmı kötü oldu diye konu açtım.

• Hep önyargı

• Fantomex kullanıcısına yanıt
    +1 Rengar'ı iade edenler şimdi ıp rp biriktiriyolar geri almak için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LB'nin Q dmg 100 yerine 99 oldu diyelim ben burda lb nerf yedi bitti diye bi sallasam her yerde lb bitti öldü felan yazarlar sürü psikolojisi var bunlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

+1 Rengar'ı iade edenler şimdi ıp rp biriktiriyolar geri almak için.

Aynen öyle, Ryan Choi doğru buildi buldu, nasıl oynanacağını gösterdi. Şimdi herkes geri almak için ip biriktiriyor, rp alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dinendal Fefalas

quote:

sanırım o isimlerden biri benim ki ben uğur böceği demedim uğur böceği diyorlar dedim o kadarmı kötü oldu diye konu açtım.

yok lafım sana değil

• Sen khazixin avukatımısın ister ugur böceği der ister pire der rengara kedi der

kendinde demişsin forum burası dogmatik bilgi kaynağı değil herkes istediğini yazmakta özgür isterse troller isterse ciddiye alır yeni anayasa maddelerini tartışmıyor insanlar burada

• quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

LB'nin Q dmg 100 yerine 99 oldu diyelim ben burda lb nerf yedi bitti diye bi sallasam her yerde lb bitti öldü felan yazarlar sürü psikolojisi var bunlarda.

Sen ne diyorsun LB'nin ap oranları artıp base damage'i azaldığında herkes anca zevk için oynanır diyordu anca.
    Ben de demiştim artık late game'de de iş yapacak görürsünüz daha çok alınır demiştim millet inanmamıştı daha o zamanlar LB bile oynamamıştım hiç, al işte ne kadar popi oldu her maç banlanıyor/pickleniyor resmen.
  • rengar 1.5 ay önce çöptü,gelen bufflar ile normal seviyeye geldi.Yani o zaman kedi diyenler haklıydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.