Şimdi Ara

Kgt Mask 3 Katlı Cerrahi Maske 50 li x 2 Adet (100 Adet) - 38,99 TL - N11.COM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Android telefonunuzun web tarayıcısından N11'in mobil web sitesini düzgün açabiliyor musunuz arkadaşlar?

Şu adres:
    m.n11.com
    n11.com - Hayat Sana Gelir
    https://m.n11.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Eylül 2020; 18:11:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bozuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Bozuk
    Hocam N11 destek ekibine ulaştım, hatta bu forumdan da ulaştım ama problemi kabullenmek yerine işi yokuşa sürüyorlar. Arkadaşımın iPhone Safari tarayıcısı ile açıyor ama Android'de hangi tarayıcıyı ve telefonu denediysem düzgün açmadı. Yarım yamalak geliyor sayfa. İçerikler eksik ve sol üstteki "üç çizgi" simgesi yan menüyü açmıyor ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Eylül 2020; 18:25:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulakları dehşet acıtıyor. tavsiye etmem.
  • Bende aldım tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: bulutcuk

maske kaliteli. yetişkin insan için ebat küçük. 10 yaşındaki kızıma iyi oldu. yüzü küçük olanlar alabilir evony maskeyi.
    Hocam siz yazınca baktım ebatı büyültülebiliyor yapışkan gibi bir malzeme var açınca büyümekte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • donanimdatakilancor kullanıcısına yanıt
    Hocam kulak arkasını demiyorum ipi değil yani. Kendisi küçük yüz ve burun kısmını kapatan

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

https://www.trendyol.com/evony/yumusak-elastik-kulakli-maske-100-adet-p-46129448?boutiqueId=529848&merchantId=107812

maskenin kralı arkadaşlar,
    Hayat Kimya yapıyor.
    merdiven altı değil.

50/25 trendyol çek ile 43.99 TL ye geliyor.
    Kesinlikle katılıyorum... Üreticisi belli fiyatı da iyi... Ben de geçen aynı firmanin urettigi goodcare aldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: bulutcuk

Hocam kulak arkasını demiyorum ipi değil yani. Kendisi küçük yüz ve burun kısmını kapatan
    Hocam ip olan kisim değil yüzü kapatan kısımdan bahsediyorum noktalı olan kısımın oraya bakin büyütülebiliyor
    Her iki tarafıda deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimdatakilancor -- 13 Eylül 2020; 15:20:8 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.