Şimdi Ara

KFC Kafayı mı Yemiş ??? Bir daha gidilmez .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 9.90 oldugu zamani hatirlarim, lise sondum daha yeni cikmisti. 12 kusur lira olunca oha diyip sovmustuk bayagi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

Beyler aklınız yok mu? yirmi liraya 600 dana eti alırsınız. ne olduğu belli olmayan tavuğa verilir mi o para? pişirme imkânınız yoksa bir buçuk iskender yiyin

20 liraya at eti mi alıyorsun hocam geçen et aldım 90 liraydı kilosu. Bacon aldım onun da kilosu 100-110 arası bir şeydi.
  • Ailemden birileri KFC aldığında sürekli olarak menu fiyatlarının orantısız olduğunu söylüyorum sonunda benim kafamda birisini buldum.
    Hocam daha da komik durumlar var. Normal tekli but tavuk fiyatına bakın daha sonra setlere bakın. Sanki birisi gelmiş. Şu 20tl olsun. Şuda bare 50tl olsun gibi kafasından atmış gibi fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

Ailemden birileri KFC aldığında sürekli olarak menu fiyatlarının orantısız olduğunu söylüyorum sonunda benim kafamda birisini buldum.
    Hocam daha da komik durumlar var. Normal tekli but tavuk fiyatına bakın daha sonra setlere bakın. Sanki birisi gelmiş. Şu 20tl olsun. Şuda bare 50tl olsun gibi kafasından atmış gibi fiyatlar.

Kesinlikle dostum hele ki ice tea için 25 kuruş fark almaları tam komedi iyice itici olmaya başladılar pazarlama 0

• quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

Ailemden birileri KFC aldığında sürekli olarak menu fiyatlarının orantısız olduğunu söylüyorum sonunda benim kafamda birisini buldum.

Kesinlikle dostum hele ki ice tea için 25 kuruş fark almaları tam komedi iyice itici olmaya başladılar pazarlama 0

3-5 sene sonra sonları pizzacılar gibi olacak. Bundan yıllar önce pizzaların 40-50tl'den satıldığı dönemleri hatırlıyorum. Şu aralar kazıklayabildikleri kadar kazıklayacaklar. Almamak en iyisi.

• Bizim burdaki şubede kutu menüler 12.5TL :)

• Anamın mis gibi kara lahana çorbası varken napayım KFC yı...

• KFC Kovanın üstüne tanımam, sizi gidi Burger King mc Donalds özentileri sizi... Kurban olun KFC'e..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 liraya gidin 1-2 kg kanat alın evde bir güzel baharatlayın pişirin yiyin.Oh mis

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.