Şimdi Ara

KFC de işe başlamak ? YENİ MÜLAKAT DAVETİ = PRONET ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
8.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burger king mcdonalds kfc tarzı yerlerde çalışmak nasıldır sizce ? Daha önce deneyimi olan varmı ?
    Kfc den çağırdılar ama daha emin değilim. Kariyer fırsatları sunuyorlarmı ? Fikrinizi belirtirseniz sevinirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4-ever -- 10 Eylül 2012; 19:58:32 >

• Ne kadar kariyer yapabilirsin ki? Öğrenciysen ama gir derim ben, hem ağır bir iş değil, hem + para, ayrıca bildiğim kadarıla öğle yemeğini filan veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bleeeed

Ne kadar kariyer yapabilirsin ki? Öğrenciysen ama gir derim ben, hem ağır bir iş değil, hem + para, ayrıca bildiğim kadarıla öğle yemeğini filan veriyorlar.
    Öğrenci için güzel iş ama kariyer fırsatları varmı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaSe®

Öğrenci için güzel iş ama kariyer fırsatları varmı bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Yüksek lisansa başlicam arkadaşlar. Derslerim akşam 6dan sonra.
    Kariyer olayını sordum ; mcdonalds burger falan bu tarz yerlerde mağaza müdürlüğüne yükselme imkanı varmış. Birde üniversite mezunu olduğun zaman daha kolay oluyormuş.

Örneğin hacıoğlu ile görüştüm. 4 Ayda bir yıldız veriyorlarmış ve 5 yıldız oldupunda müdürlük eğitimlerine alıyorlarmış. Bu şekilde yani.

Bu arada asgari ücret ne kadar tam olarak ? Kesintilerden sonra ne kadar geçiyor elimize ?

• Hemen kabul et. Hem işi zor değil hem de yemek veriyorlar sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Hemen kabul et. Hem işi zor değil hem de yemek veriyorlar sanırım.
    Eğer yükselme şansın varsa, istikrarlı ve sabırlı bir şekilde devam edeceksen, güzel bir fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiteness

Eğer yükselme şansın varsa, istikrarlı ve sabırlı bir şekilde devam edeceksen, güzel bir fırsat.

Alıntıları Göster
    Pazartesi görüşmeye gidicem bakalım arkadaşlar. Duruma göre yazarım burayada.

Normalde çok yorucu iş çekilmez falan gibisinden yorumlar gelirdi, bu sefer şaşırdım yorumlara :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4-ever

Pazartesi görüşmeye gidicem bakalım arkadaşlar. Duruma göre yazarım burayada.

Normalde çok yorucu iş çekilmez falan gibisinden yorumlar gelirdi, bu sefer şaşırdım yorumlara :)

Alıntıları Göster
    Kfc iyidir mc donalds burger king daha yoğundur ama kfc çok yoğun olmaz hem o lezzetli tavukları yemek için bile girilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Kfc iyidir mc donalds burger king daha yoğundur ama kfc çok yoğun olmaz hem o lezzetli tavukları yemek için bile girilir

Alıntıları Göster
    Hangi bölümden mezunsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Hangi bölümden mezunsun?

Alıntıları Göster
    Kimya hocam.
    Ama torpil olmadan iş bulunmadığından dolayı farklı alanlara yönelmek istiyorum.
  • quote:

Kimya hocam.
    Ama torpil olmadan iş bulunmadığından dolayı farklı alanlara yönelmek istiyorum.

Kimya derken mühendislik mi normal mi hocam? Kimya okumayı düşünüyorumda seneye.
  • quote:

Kimya hocam.

Hocam eğer işe ihtiyacın varsa hemen gir derim. Şuan yerinde olmayı ne kadar çok istediğimi bilemezsin, okulum şubat ayına kadar uzadı sadece sınavlara gidip gelicem 2aydır bakmadığım yer kalmadı henüz iş bulamadım. Bence gir çalış derim
  • quote:

Yüksek lisansa başlicam arkadaşlar. Derslerim akşam 6dan sonra.
    Kariyer olayını sordum ; mcdonalds burger falan bu tarz yerlerde mağaza müdürlüğüne yükselme imkanı varmış. Birde üniversite mezunu olduğun zaman daha kolay oluyormuş.

Örneğin hacıoğlu ile görüştüm. 4 Ayda bir yıldız veriyorlarmış ve 5 yıldız oldupunda müdürlük eğitimlerine alıyorlarmış. Bu şekilde yani.

Bu arada asgari ücret ne kadar tam olarak ? Kesintilerden sonra ne kadar geçiyor elimize ?

Asgari ücret 740+66(Asgari geçim indirimi (Bekarsan))=806 TL asgari ödemesi gereken tutar.

Prim(verirler mi bilmem)+yol+yemek+sigorta'yı da unutmayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KmL-05

quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

quote:

Kimya hocam.

Kimya derken mühendislik mi normal mi hocam? Kimya okumayı düşünüyorumda seneye.

Bölüm hocam. Eğer torpilin varsa oku hocam. İyi paralar kazanırsın gerçekten. Ama torpil yoksa iş bulmak biraz zor.

Hocam mühendisliği nasıl peki? İş,para var mı?

Bu arada bence işe girin.Bu zamanda zor iş bulunuyor.Duyduğuma göre çalışma şartlarıda çok zor olmuyormuş,malum bir burger king gibi dolu olmuyor KFC.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadima

quote:

Orijinalden alıntı: KmL-05

quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

quote:

Kimya hocam.

Bölüm hocam. Eğer torpilin varsa oku hocam. İyi paralar kazanırsın gerçekten. Ama torpil yoksa iş bulmak biraz zor.

Hocam mühendisliği nasıl peki? İş,para var mı?

Bu arada bence işe girin.Bu zamanda zor iş bulunuyor.Duyduğuma göre çalışma şartlarıda çok zor olmuyormuş,malum bir burger king gibi dolu olmuyor KFC.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün kfc den başka popeyes ile görüştüm. Daha iş başvuru formu doldurtmadan hemen gel başla dedi :)
    Kariyer imkanlarını sordum, üni mezunu olduğun için çok çok kolay yükselirsin dedi.

Haftada 6 gün, hafta içi 1 gün izin ve asgari ücret. Sırf müdürlüğe yükselebilmek için şimdilik bu eziyeti çekicez mecburen. İnş hayırlısı olur.

• quote:

Arkadaşlar bugün kfc den başka popeyes ile görüştüm. Daha iş başvuru formu doldurtmadan hemen gel başla dedi :)
    Kariyer imkanlarını sordum, üni mezunu olduğun için çok çok kolay yükselirsin dedi.

Haftada 6 gün, hafta içi 1 gün izin ve asgari ücret. Sırf müdürlüğe yükselebilmek için şimdilik bu eziyeti çekicez mecburen. İnş hayırlısı olur.

Alıntıları Göster
    Öğrenci için iyi bir iş.

Herkes yapamaz. Her türlü insan müşteri olarak gelir. Zor iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. B

Öğrenci için iyi bir iş.

Herkes yapamaz. Her türlü insan müşteri olarak gelir. Zor iş.

Alıntıları Göster
    pm atiyorum ayrintilarla size anlaticagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Bekliyorum hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Bekliyorum hocam

Alıntıları Göster
    Şöyle de bir şey var. Herkes işe başlarken kısa zamanda müdür olurum hayaliyle başlıyordur. Belirtmek istedim kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurTrlmz

Şöyle de bir şey var. Herkes işe başlarken kısa zamanda müdür olurum hayaliyle başlıyordur. Belirtmek istedim kardeş.

Orası doğru ama her işte böyledir zaten. Önemli olan aradan sıyrılabilmek.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.