Bildirim
KFC de işe başlamak ? YENİ MÜLAKAT DAVETİ = PRONET ??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ne kadar kariyer yapabilirsin ki? Öğrenciysen ama gir derim ben, hem ağır bir iş değil, hem + para, ayrıca bildiğim kadarıla öğle yemeğini filan veriyorlar. -
Öğrenci için güzel iş ama kariyer fırsatları varmı bilmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Bleeeed
Ne kadar kariyer yapabilirsin ki? Öğrenciysen ama gir derim ben, hem ağır bir iş değil, hem + para, ayrıca bildiğim kadarıla öğle yemeğini filan veriyorlar. -
Yüksek lisansa başlicam arkadaşlar. Derslerim akşam 6dan sonra.quote:
Orijinalden alıntı: XaSe®
Öğrenci için güzel iş ama kariyer fırsatları varmı bilmiyorum.
Alıntıları Göster
Kariyer olayını sordum ; mcdonalds burger falan bu tarz yerlerde mağaza müdürlüğüne yükselme imkanı varmış. Birde üniversite mezunu olduğun zaman daha kolay oluyormuş.
Örneğin hacıoğlu ile görüştüm. 4 Ayda bir yıldız veriyorlarmış ve 5 yıldız oldupunda müdürlük eğitimlerine alıyorlarmış. Bu şekilde yani.
Bu arada asgari ücret ne kadar tam olarak ? Kesintilerden sonra ne kadar geçiyor elimize ?
-
Hemen kabul et. Hem işi zor değil hem de yemek veriyorlar sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer yükselme şansın varsa, istikrarlı ve sabırlı bir şekilde devam edeceksen, güzel bir fırsat.quote:
Orijinalden alıntı: Cool Storm
Hemen kabul et. Hem işi zor değil hem de yemek veriyorlar sanırım. -
Pazartesi görüşmeye gidicem bakalım arkadaşlar. Duruma göre yazarım burayada.quote:
Orijinalden alıntı: Whiteness
Eğer yükselme şansın varsa, istikrarlı ve sabırlı bir şekilde devam edeceksen, güzel bir fırsat.
Alıntıları Göster
Normalde çok yorucu iş çekilmez falan gibisinden yorumlar gelirdi, bu sefer şaşırdım yorumlara :) -
Kfc iyidir mc donalds burger king daha yoğundur ama kfc çok yoğun olmaz hem o lezzetli tavukları yemek için bile girilirquote:
Orijinalden alıntı: 4-ever
Pazartesi görüşmeye gidicem bakalım arkadaşlar. Duruma göre yazarım burayada.
Normalde çok yorucu iş çekilmez falan gibisinden yorumlar gelirdi, bu sefer şaşırdım yorumlara :)
Alıntıları Göster -
Hangi bölümden mezunsun?quote:
Orijinalden alıntı: AhmetD*
Kfc iyidir mc donalds burger king daha yoğundur ama kfc çok yoğun olmaz hem o lezzetli tavukları yemek için bile girilir
Alıntıları Göster -
Kimya hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Ata
Hangi bölümden mezunsun?
Alıntıları Göster
Ama torpil olmadan iş bulunmadığından dolayı farklı alanlara yönelmek istiyorum. -
quote:
Kimya hocam.
Ama torpil olmadan iş bulunmadığından dolayı farklı alanlara yönelmek istiyorum.
Kimya derken mühendislik mi normal mi hocam? Kimya okumayı düşünüyorumda seneye. -
quote:
Kimya hocam.
Ama torpil olmadan iş bulunmadığından dolayı farklı alanlara yönelmek istiyorum.
Hocam eğer işe ihtiyacın varsa hemen gir derim. Şuan yerinde olmayı ne kadar çok istediğimi bilemezsin, okulum şubat ayına kadar uzadı sadece sınavlara gidip gelicem 2aydır bakmadığım yer kalmadı henüz iş bulamadım. Bence gir çalış derim -
quote:
Yüksek lisansa başlicam arkadaşlar. Derslerim akşam 6dan sonra.
Kariyer olayını sordum ; mcdonalds burger falan bu tarz yerlerde mağaza müdürlüğüne yükselme imkanı varmış. Birde üniversite mezunu olduğun zaman daha kolay oluyormuş.
Örneğin hacıoğlu ile görüştüm. 4 Ayda bir yıldız veriyorlarmış ve 5 yıldız oldupunda müdürlük eğitimlerine alıyorlarmış. Bu şekilde yani.
Bu arada asgari ücret ne kadar tam olarak ? Kesintilerden sonra ne kadar geçiyor elimize ?
Asgari ücret 740+66(Asgari geçim indirimi (Bekarsan))=806 TL asgari ödemesi gereken tutar.
Prim(verirler mi bilmem)+yol+yemek+sigorta'yı da unutmayalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KmL-05
quote:
Orijinalden alıntı: WhatsUp?
quote:
Kimya hocam.
Kimya derken mühendislik mi normal mi hocam? Kimya okumayı düşünüyorumda seneye.
Bölüm hocam. Eğer torpilin varsa oku hocam. İyi paralar kazanırsın gerçekten. Ama torpil yoksa iş bulmak biraz zor.
Hocam mühendisliği nasıl peki? İş,para var mı?
Bu arada bence işe girin.Bu zamanda zor iş bulunuyor.Duyduğuma göre çalışma şartlarıda çok zor olmuyormuş,malum bir burger king gibi dolu olmuyor KFC.
-
Arkadaşlar bugün kfc den başka popeyes ile görüştüm. Daha iş başvuru formu doldurtmadan hemen gel başla dedi :)quote:
Orijinalden alıntı: Quadimaquote:
Orijinalden alıntı: KmL-05
quote:
Orijinalden alıntı: WhatsUp?
quote:
Kimya hocam.
Kimya derken mühendislik mi normal mi hocam? Kimya okumayı düşünüyorumda seneye.
Bölüm hocam. Eğer torpilin varsa oku hocam. İyi paralar kazanırsın gerçekten. Ama torpil yoksa iş bulmak biraz zor.
Hocam mühendisliği nasıl peki? İş,para var mı?
Bu arada bence işe girin.Bu zamanda zor iş bulunuyor.Duyduğuma göre çalışma şartlarıda çok zor olmuyormuş,malum bir burger king gibi dolu olmuyor KFC.
Alıntıları Göster
Kariyer imkanlarını sordum, üni mezunu olduğun için çok çok kolay yükselirsin dedi.
Haftada 6 gün, hafta içi 1 gün izin ve asgari ücret. Sırf müdürlüğe yükselebilmek için şimdilik bu eziyeti çekicez mecburen. İnş hayırlısı olur.
-
Öğrenci için iyi bir iş.quote:
Arkadaşlar bugün kfc den başka popeyes ile görüştüm. Daha iş başvuru formu doldurtmadan hemen gel başla dedi :)
Kariyer imkanlarını sordum, üni mezunu olduğun için çok çok kolay yükselirsin dedi.
Haftada 6 gün, hafta içi 1 gün izin ve asgari ücret. Sırf müdürlüğe yükselebilmek için şimdilik bu eziyeti çekicez mecburen. İnş hayırlısı olur.
Alıntıları Göster
Herkes yapamaz. Her türlü insan müşteri olarak gelir. Zor iş.
-
pm atiyorum ayrintilarla size anlaticagimquote:
Orijinalden alıntı: Dr. B
Öğrenci için iyi bir iş.
Herkes yapamaz. Her türlü insan müşteri olarak gelir. Zor iş.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
pm atiyorum ayrintilarla size anlaticagim
Bekliyorum hocam -
Şöyle de bir şey var. Herkes işe başlarken kısa zamanda müdür olurum hayaliyle başlıyordur. Belirtmek istedim kardeş.quote:
Orijinalden alıntı: 4-everquote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
pm atiyorum ayrintilarla size anlaticagim
Bekliyorum hocam
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: OnurTrlmz
Şöyle de bir şey var. Herkes işe başlarken kısa zamanda müdür olurum hayaliyle başlıyordur. Belirtmek istedim kardeş.
Orası doğru ama her işte böyledir zaten. Önemli olan aradan sıyrılabilmek.
Benzer içerikler
- en sağlam ayakkabı markası
- kapıda ödemeli kargoyu teslim almazsam ne olur
- selanik göçmeni
- karaca çalışan maaşları
- burger king franchise bedeli
- samsung projeksiyonlu telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X