Şimdi Ara

# KEZBANLARA NOT # ( EKLEYİN )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu başlığında olduğu gibi herkes bir not yazsın bakalım neler çıkacak sonra hepsinden bir liste oluşturalım.

İlk not benden : Ya Allah rızası için şu bıyıklarınızı kestirin kuaför parası benden

• düşündümde bir kusur bulamadım , bence türk kızları gayet güzel tabi megakezbanlar dışında .
  • Ağır başlı olun.
  • Küfür etmeyin.
  • Saç haricinde bütün kılınızı tüyünüzü alın arkadaşım bu nasıl bir yaşam tarzıdır böyle, kız kısmının kolunda kılın ne işi var . (Genital bölge opsiyoneldir. Opsiyonel dedik diye amazon ormanları gibide yapmayın arada bir düzeltin.)
  • Bir bayan olduğunuzun farkına varın ve geniş geniş hareket etmeyin.Geviş getirir gibi büyük konuşmayın.Salak olmayın(imkansız ama..) Aç kalmayın, midenizden gelen koku benimkinden bile kötü. Ve yaz aylarında artık görmeye dayanamadığım şu koltuk altı kıllarınızı alın, lütfen.
  • Erkek gibi davranmasınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağırbaşlı olun dediysek hiçbir erkeğe yüz vermeyin manasında değil. Bazılarınızı görüyoruz normal hatta iyi erkeklere soğukken piç diye tabir ettiğimiz erkeklere resmen köle oluyorsunuz. Bi ayarınız olsun, kendinize saygınız olsun ve doğru düzgün erkeklerle takılın. Hem daha az ağlarsınız.

• sigara içmeyin
    hayvan gibi yiyip kilo almayın
  • bol bol verin ona buna

• quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Saç haricinde bütün kılınızı tüyünüzü alın arkadaşım bu nasıl bir yaşam tarzıdır böyle, kız kısmının kolunda kılın ne işi var . (Genital bölge opsiyoneldir. Opsiyonel dedik diye amazon ormanları gibide yapmayın arada bir düzeltin.)

Bunun dışında sorunları yok zaten, tebrikler. konu kilit

• Kızlık zarlarınızı diktirip bizleri kandırmayın

Anal cinsel birleşmeye giripte temizim demeyin

Benin ter termiz türk kız kardeşlerimin adını kirleten kezbanlar;
    Adam olun akıllı olun

• Aya çıksa ilk adımı aydan bekler.
  • "Cassstııııııııııııın Castııııııııııııııın Casssstııııııııııııııııınnnn" diye bağırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubey777

Konu başlığında olduğu gibi herkes bir not yazsın bakalım neler çıkacak sonra hepsinden bir liste oluşturalım.

İlk not benden : Ya Allah rızası için şu bıyıklarınızı kestirin kuaför parası benden

Kimin bıyığı var allah aşkına kızda bıyık mı olur ya ?Nerede var bıyığı olan kız
  • Dudaklarını büzüştürüp dikkat çekmek için şekilden şekile girmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sare mina

quote:

Konu başlığında olduğu gibi herkes bir not yazsın bakalım neler çıkacak sonra hepsinden bir liste oluşturalım.

Kimin bıyığı var allah aşkına kızda bıyık mı olur ya ?Nerede var bıyığı olan kız

Türkiyede yaşadığına emin misin ?

Kimliğini gösterse bu kimlik sahte diyip askere alınacak kişiler tanıyorum.

Biraz da ben yazıyım.

Erkek gibi davranmayın.
    kız gibi oturun, kız gibi konuşun, kız gibi yürüyün, kız gibi giyinin.
    Hani ben krallara layığım görüşünde de olmayın. O tiple size kimse bakmaz. Hani çirkinseniz bile bakımlı olun, en azından şansınız olur.
    Birde dişleriniz mutlaka beyaz olsun. Konuşurken de bol bol gülücük saçarsanız, kezbanlığınızı kapatmış olursunuz.

Aslında kezban kavramını yanlış anlıyorsunuz. Kıllarını kesmeyenler kezban olmuyor. Köyden gelip şehir ortamına ayak uyduramamış insanlara kezban denir. Yani ilk önce görüşünüzü değiştirseniz o da yeter.

• quote:

quote:

yeter mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Genjii

quote:

quote:

Türkiyede yaşadığına emin misin ?

Kimliğini gösterse bu kimlik sahte diyip askere alınacak kişiler tanıyorum.

Biraz da ben yazıyım.

Erkek gibi davranmayın.
    kız gibi oturun, kız gibi konuşun, kız gibi yürüyün, kız gibi giyinin.
    Hani ben krallara layığım görüşünde de olmayın. O tiple size kimse bakmaz. Hani çirkinseniz bile bakımlı olun, en azından şansınız olur.
    Birde dişleriniz mutlaka beyaz olsun. Konuşurken de bol bol gülücük saçarsanız, kezbanlığınızı kapatmış olursunuz.

Aslında kezban kavramını yanlış anlıyorsunuz. Kıllarını kesmeyenler kezban olmuyor. Köyden gelip şehir ortamına ayak uyduramamış insanlara kezban denir. Yani ilk önce görüşünüzü değiştirseniz o da yeter.

Evet Türkiye'de yaşıyorum zaten bir bıyık muhabbetidir dönüyor anlamıyorum ki nerden çıktı bu adı üstünde kız bu bıyık mı olur ya?

• Fanatik gözükmeyin. Futbol delisi gibi gözükenler falan aman Allah'ım ofsaytı bilmezler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.