Bildirim
Kezbandan Nihat Hatipoğluna justin sorusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Magara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ para para para'dise'
NAPOLYON -
kovuk _____________________________ -
açmayın artık yeter
_____________________________ -
Daha iyi bişe bulamadın mı peki 

Nihat Hatipoğlu bununla t***k geçmiş resmen
_____________________________ "Yerde olup uzayda olmayı dilemek, uzayda olup yerde olmayı dilemekten daha iyidir."- Thomas Zurbuchen -
kezban dediğin 10-11 yaşındaki çocuk lan. Siz iyice abarttınız artık
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qRowNie -- 17 Temmuz 2013; 21:13:22 > -
Küçücük kızı da kezban yaptınız ya ne diyim
_____________________________ -
edit: yanlış anlamışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 17 Temmuz 2013; 21:07:00 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kalemvesilgi
quote:
Orijinalden alıntı: By Trex
abi hadi 13 14 falan çocuk deyip geçiyorum da kız 19 yaşındaymış ya az da değil hala justin diyor
Lütfen biraz düşün.O kız 19 yaşındaya benziyor mu? Onu geçtim kız 19 yaşındayım demiyor.Justin Bieber 19 yaşında diyor.Resmen Türk kızlarına saldırmaya yer arıyorsunuz.Ve bunu yalan söyleyerek yapıyorsunuz.Hiç mi utanma yok ya?
o kadar dikkatli izlemedim ileri sarmıştım sonra kapadım kusura bakma
bu arada türk kızlarına saldırmaya yer aramıyorum fakat justin diyebilen herkese saldırabilirim öz yiğenim(erkek) justin dinliyormuş telefonumda oyun oynarken youtubeden onun şarkısını açtığını görünce ondan bile soğudum telefonu alıp küfür ettim kovdum yanımdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 17 Temmuz 2013; 21:05:48 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: qRowNie
kezban dediğim 10-11 yaşındaki çocuk lan. Siz iyice abarttınız artık
+100000000000000_____________________________ Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall wear no crown and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come. -
quote:
quote:
quote:
quote:
abi hadi 13 14 falan çocuk deyip geçiyorum da kız 19 yaşındaymış ya az da değil hala justin diyor
Lütfen biraz düşün.O kız 19 yaşındaya benziyor mu? Onu geçtim kız 19 yaşındayım demiyor.Justin Bieber 19 yaşında diyor.Resmen Türk kızlarına saldırmaya yer arıyorsunuz.Ve bunu yalan söyleyerek yapıyorsunuz.Hiç mi utanma yok ya?
o kadar dikkatli izlemedim ileri sarmıştım sonra kapadım kusura bakma
bu arada türk kızlarına saldırmaya yer aramıyorum fakat justin diyebilen herkese saldırabilirim öz yiğenim(erkek) justin dinliyormuş telefonumda oyun oynarken youtubeden onun şarkısını açtığını görünce ondan bile soğudum telefonu alıp küfür ettim kovdum yanımdan
İşte bu yaptığın yanlış.Ufak yaşlarda insanlar bu tarz eğilimler gösteriyor.Küfür etmek yerine Nihat Hatipoğlu'nun yaptığı gibi tatlı dille daha uygun bir alana yönlendirmelisin.
bazı şeyleri kendi görmesi lazım bunu dinleme bu cız falan mı demem gerekliydi ben nihat hatipoğlu değilim bu zamana kadar beni böyle yönlendiren de olmadı ve böyle şeyler o yaştada yapmadım o onun kendi düşüncesi kendi seçimidir ben karışamam ancak basarım küfürü başımdan kovarım o görüşü değişirse gelir buda benim görüşüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 17 Temmuz 2013; 21:10:36 >_____________________________
-
Hoca baya iyi cevap vermiş yalnıız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCnR06 -- 18 Temmuz 2013; 4:15:24 >_____________________________
HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK! -
Günde 100 kere açıyorsunuz. Yeter. 

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler