Şimdi Ara

Keyfine Kartvizit Tasarımı Yapacak Biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle, tattoo işine giriyorum ama bana bir kartvizit lazım. Öyle saçma basit hazır şablonlardan olucağına güzel bi tasarımı olsun istiyorum ama kartvizit nasıl yapılır veya yapılırken kullanılıcak programları bilmiyorum. O yüzden de yardımınıza ihtiyacım var, ücret yok ama dövme yaptırmak istediğinizde fiyatta ayarlama yaparız. Ben yaparım diyen arkadaşımız olursa P.M'den bilgileri atıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen de zevkine dövme yap bari kartvizit yapacak arkadaşa.
    Ücret olmasın ama.
    Haa bir de saçma basit hazır şablonlardan olucağına güzel bi tasarımı olsun ister hartviziti hazırlayacak arkadaş belki. Ona göre.

• Sayın @Dr Rabbit ;

Meslek grubunuz için reklam gamı seçeneği her ne kadar az olsa da; kartvizit ve broşür gibi materyallerin çok adetli dağıtılması yararınıza olacak. Fiyat araştırması yapıyorsunuzdur, şu fiyatlardan baskı yaptığımızı not alın lütfen

Ucuz Kartvizit = 9,90 TL ( 250 Gr Amerikan Bristol 1000 Adet )
    Standart Kartvizit = 19,90 TL ( 350 Gr Mat Kuşe 1000 Adet )
    Damarlı Kartvizit = 19,90 TL Tek Yön 24,90 TL Ön ve Arka (280 Gr Tuale 1000 Adet)

Daha kaliteli kartvizit isterseniz ana menü'de ki "Kartvizit" menüsü altında 6 farklı çeşit kartvizit çeşidi bulunmakta ... Bol kazançlı işler dileriz ...

Tel : 0850 808 29 19 Whatsapp Yardım : 0532 241 16 53

https://www.reklamnehiri.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reklamnehiri -- 7 Ekim 2016; 22:16:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: reklamnehiri

Sayın Dr Rabbit ;

Meslek grubunuz için reklam gamı seçeneği her ne kadar az olsa da; kartvizit ve broşür gibi materyallerin çok adetli dağıtılması yararınıza olacak. Fiyat araştırması yapıyorsunuzdur, şu fiyatlardan baskı yaptığımızı not alın lütfen

Ucuz Kartvizit = 9,90 TL ( 250 Gr Amerikan Bristol 1000 Adet )
    Standart Kartvizit = 19,90 TL ( 350 Gr Mat Kuşe 1000 Adet )
    Damarlı Kartvizit = 19,90 TL Tek Yön 24,90 TL Ön ve Arka (280 Gr Tuale 1000 Adet)

Daha kaliteli kartvizit isterseniz ana menü'de ki "Kartvizit" menüsü altında 6 farklı çeşit kartvizit çeşidi bulunmakta ... Bol kazançlı işler dileriz ...

Tel : 0850 808 29 19 Whatsapp Yardım : 0532 241 16 53

https://www.reklamnehiri.com

Damarlı, ön arka filan hayırdır kardeş mesaj mı veriyorsun gizliden? :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.