Şimdi Ara

KESTANE Kebab Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kestaneyi çok severim. Ama güzel yapamamaktan muzdaribim .

    Ne yaparsan yapayım iç kabugu sarı kısmından kolayca ayrılmıyor. Sokak köşlerinde satılanlar gibi olmuyor.
    Kestanenin kalitesi diceksiniz ama demin pişirdigim kestane kilosu 10 liraydi. Dandik degildi yani. Yinede olmadi. Caprazlama çizittirdim . Tavaya koydum. Tavayıda ocaga . Simdi aciyorum ic kabuklari hep sari guzel kismina yapismis . Varmi bir cozumu bunun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sinop kestanesinde sarı kısım çıkmaz bursa kestanesinde çıkar Sinop kestanesi al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çizik at ve çizik sadece kabuğuna değil kestanenin kendisine de olsun. 1/3 ünü falan kes çizerken, kestaneciler o şekil yapıyor, ağzı açıldığı için çabuk soyuluyo o kabuğu.
  • hanlue kullanıcısına yanıt
    Sari kısım kestanenin yenilen kısmı manasında yazdıydım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karaposu1

    Sari kısım kestanenin yenilen kısmı manasında yazdıydım.

    İçinde ki ince kabuk işte pardon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.